Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor, va intreb si io o chestie.
Am primit o carte de la o prietena "Bebelusul meu e cel mai fericit" (editura Curtea Veche, autor: Harvey Karp). In cartea asta (publicata de altfel in 2004, deci destul de veche) te invata cum sa calmezi un bebelus care sufera de colici (de fapt care plange ore in sir fara motiv aparent).
Cartea e destul de banala, metoda de fapt se restrange la 5 pasi:
infasat, culcat pe o parte/burta, leganat, shhh..., supt (suzeta).
Bon, astea fiind zise, omul zice ca bebeul infasat doarme mult mai bine si se calmeaza mult mai usor. Acuma, nah, io in capul meu am crezut ca infasatul asta e o metoda de tortura antica dar vaz ca are destul de multi adepti si vaz ca revine in forta. Nu e vorba de tinut picioare drepte sau alte nenorociri d-astea si nu e vorba de infasat sa-i iasa copilului ochii din cap (deci nu e vorba de infasatul ala din antichitate care putea produce displazii de sold).
Cica bebeul are nevoie in primele 3 luni de un substitut la viata intrauterina ,de ceva care sa-i delimiteze spatiul,care sa-l adune laolalta ca sa se simta protejat si in siguranta.
Io ma gandesc serios sa-mi fac un stoc de scutece/paturici si daca voi avea un bebe d-asta galagios, sa incerc si asta.
Deci ajung la intrebarea mea: io de unde cumpar scutece?

21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

anca ....este f adevarat ce scrie acolo , sfatul asta mi l-a dat si mie o prietena ca macar in prima luna sa il tin infasat ...acum na macar dupa baie si sa il las a doarma pana dimineata asa , in felul asta am inteles ca nici nu se sperie de manutze ,etc

pai scutece se mai gasesc ...nu neaparat cum erau pe vremea noastra ...chiar si paturici subtirele zic eu ca sunt bune

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am ajuns si eu acasa si am papat niste ciuperci(ca tot vb de ele). Le-au cules socrii mei care se pricep la de astea, eu nici cu poza in mana nu le-as deosebi in padure.

Aditza, Florintunde bafta la eco, sa veniti cu vesti bune.

Ma bag sa fac capitol nou si pe urma nani.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou
Sper sa mearga.
Am fugit la somn

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Pe mine m-ar interesa corset din acela pt dupa nastere(ce frumos m-am expilcat)..sa-mi stranga burta la loc

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

anca ....este f adevarat ce scrie acolo , sfatul asta mi l-a dat si mie o prietena ca macar in prima luna sa il tin infasat ...acum na macar dupa baie si sa il las a doarma pana dimineata asa , in felul asta am inteles ca nici nu se sperie de manutze ,etc

pai scutece se mai gasesc ...nu neaparat cum erau pe vremea noastra ...chiar si paturici subtirele zic eu ca sunt bune

aditza26+

Mergi la inceput

aditza26+

Mergi la inceput