Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 13
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Kat dar nu s-a plans nimeni ca pui poze prea des.Din partea mea te rog sa pui dimineata,la amiaza si seara ca eu ma bucur.Sa inteleg ca atunci cand ma apuc de alaptat o sa fiu o blonda adevarata? Oare Laly cum o fi?Nu cred ca a intrat azi. Paticut pe unde umbli? 37+ cu http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Multumesc!
haha, eu m-am referit la mine.
Laly, Paticut, la raport.
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
nushulica spune:
felicitari donna !!!recuperare usoara si mult laptic!!!
kat tess este superba!!!imi plac mult pozele voastre e asa gingasa
azi a venit si la noi dr de familie si l-a cantarit pe stefanel a luat intr-o sapt 250g fix!!!ceea ce e f bine,adik acum are 3450g
sigur mai vroiam sa zic ceva dar am uitat
de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
sorana_23 spune:
KAT , ti=am trimis un PM!
Tanamera , acum am vazut msg tau pe facebook . Da , stateam cu ochii pe telefon, azi l-am plimbat cu mine peste tot, inclusiv la dush . Am avut emotii pt Donna si eram responsabila cu transmiterea urgenta a mesajelor ei
sorana 36+ cu Tudor
Lore. spune:
Au trecut aproape 4 luni de cand nu am intrat pe forum.Mi-a fost foarte dor de voi.Pe cele care deja ati devenit mamici va felicit iar celor care urmeaza sa dea nastere in curand va doresc multa bafta si sa fie toti copilasii sanatosi.
Ceea ce am citit pe acest forum dealungul acelor luni minunate m-a ajutat foarte mult.
Pentru mine luna iunie a adus un cosmar in viata mea.Am primit vestea ca ,copilul nostru are o problema.Suferea de hernie diafragmatica forte grava.A trebuit sa intrerup sarcina la 6 luni.Am fost distrusa atunci si asa voi ramane toata viata mea.A trebuit sa renunt la puiutul meu.Era un baietel care semana foarte bine cu mine.L-am vazut si in mintea mea doar acea imagine a ramas.Copilasul meu care in loc sa se pregateasca sa traiasca ,a trebuit sa moara.Cel mai dur si dureros este faptul ca eu a trebuit sa semnez pentru intreruperea sarcinii.Am avut momente in care am simtit ca innebunesc,ca nu mai vreau si nu mai pot sa traiesc.Ma simt vinovata si caut explicatii la ce s-a intamplat,dar nu le gasesc.
Am avut impresia ca nimeni si nimic nu ma poate ajuta sa merg mai departe,si ca nimeni nu ma poate intelege.Asa si este.Eu traiesc aceasta drama care ma va urmari toata viata mea.
Doar va rog frumos sa ma stergeti de pe lista.Sufar atunci cand vad ca bebe meu nu va mai aparea acolo la nou nascuti.Maine ar fi trebuit sa nasc.Nu am liniste pentru ceea ce am facut.Si cred ca Dumenezeu este foarte suparat pe mine.
Eu am sa ma gandesc vesnic la voi,veti fi intotdeana prietenele mele virtale cu care am petrecut cele mai minunate luni din viata mea.Va pup
Olivia26 spune:
Felicitari proaspetelor mamici Anna, belle_sara si Donna!
Bun venit bebelusilor iubiti!
Zoze, miercuri sunt cu gandul alaturi de tine, Doamne ajuta sa decurga totul ok si sa va intoarceti amandoua sanatoase si voioase, te imbratisez cu mult drag!
Kat, sa stii ca iti admir mereu pozele, sunteti o familie asa frumoasaaa.
Pianna, ce sa spun, a fost gustos ananasul, un rezultat a fost sigur: au jubilat papilele...si parca parca ma incearca si ceva contractii
Laly, cum sunteti? Cum se mai simte Clarinda? Sanatate multa.
Noapte linistita.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
fulguta28 spune:
Lore, imi pare foarte rau de pierderea suferita insa, te rog din suflet, nu-ti pierde speranta. Noi vom ramane prietenele tale si oricand vei cauta sprijin, noi suntem aici.
Citat: |
citat din mesajul lui Lore. Au trecut aproape 4 luni de cand nu am intrat pe forum.Mi-a fost foarte dor de voi.Pe cele care deja ati devenit mamici va felicit iar celor care urmeaza sa dea nastere in curand va doresc multa bafta si sa fie toti copilasii sanatosi. Ceea ce am citit pe acest forum dealungul acelor luni minunate m-a ajutat foarte mult. Pentru mine luna iunie a adus un cosmar in viata mea.Am primit vestea ca ,copilul nostru are o problema.Suferea de hernie diafragmatica forte grava.A trebuit sa intrerup sarcina la 6 luni.Am fost distrusa atunci si asa voi ramane toata viata mea.A trebuit sa renunt la puiutul meu.Era un baietel care semana foarte bine cu mine.L-am vazut si in mintea mea doar acea imagine a ramas.Copilasul meu care in loc sa se pregateasca sa traiasca ,a trebuit sa moara.Cel mai dur si dureros este faptul ca eu a trebuit sa semnez pentru intreruperea sarcinii.Am avut momente in care am simtit ca innebunesc,ca nu mai vreau si nu mai pot sa traiesc.Ma simt vinovata si caut explicatii la ce s-a intamplat,dar nu le gasesc. Am avut impresia ca nimeni si nimic nu ma poate ajuta sa merg mai departe,si ca nimeni nu ma poate intelege.Asa si este.Eu traiesc aceasta drama care ma va urmari toata viata mea. Doar va rog frumos sa ma stergeti de pe lista.Sufar atunci cand vad ca bebe meu nu va mai aparea acolo la nou nascuti.Maine ar fi trebuit sa nasc.Nu am liniste pentru ceea ce am facut.Si cred ca Dumenezeu este foarte suparat pe mine. Eu am sa ma gandesc vesnic la voi,veti fi intotdeana prietenele mele virtale cu care am petrecut cele mai minunate luni din viata mea.Va pup |
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Olivia26 spune:
Lore, imi pare nespus de rau, nu exista cuvinte care sa-ti poata alina durerea Multa putere iti doresc si sper ca intr-o zi toata suferinta iti va fi rasplatita.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
fulguta28 spune:
Compotul de ananas se pune???
Parca ma incearca ceva, ceva dar sa nu fie de la combinatiile alimentare pe care le-am facut azi.
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
kiti2205 spune:
Lore, nu pot sa spun decat ca imi pare nespus de rau
Mariuk, te bagi si la mine la o prezicere? Ca m-a saturat de uite contractia, nu e contractia. De 3 seri ma ia pe la ora 22 o serie, apoi ma lasa . Macar sa stiu si eu cand sa dorm linistita si cand e pe bune
Fulguta, ce faci, te bagi in fata?
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006