Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Cami, incerc sa intru si eu de cateva ori pe zi, mai pun poze pentru exemplificare ca ce am facut in ziua respectiva nu mai am cuvinte sa detaliez. Asa ca mai bine arat.
Oh, Doamne, nu pentru laude sau bagare de seama, iertare daca asa s-am lasat de inteles.
Dar aveam impresia ca le incarc degeaba. Eu cand vad poze puse de cineva spun.
Off, parca s-a dus si singurul neuron gravid, a devenit lauz si nu se mai stie exprima. Fiti indulgente cu mine zilele astea.
Acasa incep o propozitie si ma opresc, nu mai reusesc sa exprim ce vroiam, uit ideea. La scris inversez litrele. Sper sa-mi revin. Sunt blonda cu adevarat acum.
Bancul zilei, la adresa mea, e ca o blonda devine cu adevarat blonda cand alapteaza.

Eu ma uit intotdeauna la pozele pe care le pui, cum sa le incarci degeaba??? E o dulceata Tessa !!

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Camy la mine nu e problema ca dr a zis ca poate sa imi provoace nasterea dar miercurea trecuta bebelina mea era cu capusorul mult prea sus si a zis dr ca daca imi provoaca atunci nasterea sigur ajung la cezariana (oricum nici eu nu mai am rabdare).
Asa ca mergem miercuri sa vedem daca a mai coborat si sa vedem ce facem ca nu pot sta asa la nesfarsit

_

Alina 40s cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare!!!

Felicitari proaspetelor mamici, anna si bell sara ! Recuperare usoara si revenire in forta pe forum!!! .
Bun venit noilor bebelusi, Tiberiu si George !!!

HAI DONNA!!

Kat, sa nu-ti mai faci probleme cu pozele, toata lumea se uita, tu pune ca sa avem material de studiu , mai ales noi astea care mai avem burtica la purtator! Pentru cele interesate am vazut pernute asemenatoare cu ce are bebe Tess la Premaman, erau aprox 250 RON. S-ar putea sa mai existe si prin alte locuri.

Pity, 140 de persoane?? Asta e nunta in toata regula. Sigur o sa fie distractie, mai ales pt pitici.

Fetele, care e legatura intre vaccinuri si pusul cercelusilor? deduc ca nu pot fi pusi imediat dupa un vacin, ma per che?

Olivia a avut vreun rezultat ananasul?

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Kat dar nu s-a plans nimeni ca pui poze prea des.Din partea mea te rog sa pui dimineata,la amiaza si seara ca eu ma bucur.Sa inteleg ca atunci cand ma apuc de alaptat o sa fiu o blonda adevarata?

Mariuk un buchet de pentru greutatea lui Vlad.

Maitreyi si eu vreau asa o operatie.Pana acum iti schimbai pansamentul zilnic?

Pity sa iti fie de bine somnul de ieri.

Ma bucur ca o sa folosesc si eu la ceva perna gravidei/de alaptat,ca de dormit nu am reusit sa dorm cu ea.

Oare Laly cum o fi?Nu cred ca a intrat azi.

Paticut pe unde umbli?

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Maitreyi ce mare e Bogdan si ce faculte are,vad ca ai ajutor de nadejde in bucatarie.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

ALINA bafta pe miercuri si sa dea D_ZEU sa fie cum vrei tu,pana la urma asta conteaza sa fie bb bine,un pic de rabdarica mai avem si noi
Ceva vesti de la DONNA? nica inca? nu are nimeni?

Va doresc usor si vise placute la toate

40+ cusi mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Am vazut si poze cu Maia la baita,cat e de scumpa.

Camy somn usor!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

ALINA bafta pe miercuri si sa dea D_ZEU sa fie cum vrei tu,pana la urma asta conteaza sa fie bb bine,un pic de rabdarica mai avem si noi
Ceva vesti de la DONNA? nica inca? nu are nimeni?

Va doresc usor si vise placute la toate

40+ cusi mami de ALEXIA

pai am scris eu mai devreme, (acum vreo 2 ore) ca am vb cu ea la telefon si avea dilataie 5 si ii pusesera epidurala. astept vesti de la ea !

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna seara fetele,
azi am iesit sa fac livretul de familie ca nu pot sa fac alocatia lui Petru, am fost sa ridic niste colete, bebe a primit batistuta bebelusului, si albumul bebelusului in primul an de viata, abia astept sa ma apuc de scris si de atasat poze
am iesit cu Ema un pic la plimbare si m-am relaxat un pic.
Petru e un copil IDEAL, doarme si papa, inca eu tre sa-l trezesc pt papa si la baita trag de el
Am timp sa gatesc , fac curat, sunt odihnita si nu ma mai doare nimic. Ma simt foarte bine, operatia e f frumoasa si cusatura fina, beau multe lichide si ceai de stimularea lactatiei si de colici.

bun venit noilor bebelusi, felicitari mamicilor
va pup si va doresc o seara minunata

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dupa vaccinurile anti-polio - 2,4,6, 12 luni nu se fac injectii intramusculare pt ca poti starni virusul respectiv. multi recomanda sa nu faci niciun fel de injectie indiferent de profunzime. si atunci mai bine nu pui nici cercei.

tanamera saru'mana

fetili mai e vreun bebelus care sa faca spasmul hohotului de plans? al meu se face negru de suparare la baita, daca nu vii cu bibe EXACT atunci cand il vrea, etc. si sta frate asa in apnee de ma ia cu tremuraturi. si sor-sa facea da' parca nu la 2 saptamani

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput