Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lorenza,
Multumesc.

Sunt 3 comenzi si toate procesate manual desi la prima dintre ele n-am folosit cod.
LR nu mi-a raspuns email asa ca am dat degeaba comenzile fiindca multe din articole nu mai sunt pe site si daca nu le-au procesat pana acum, e clar ca n-au cum sa-mi mai trimita tot ce am comandat.
Nu e mare paguba pana la urma, luasem pentru foarte multe iar pentru mine de la Laura Clement pe care il consider brand premium LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Redoutul,in ceea ce privesc relatiile cu clientii sunt varza,si aia stricata.La altii,daca am avut probleme,mi-au raspuns nici intr-o ora,rezolvare fara probleme si mii de scuze.Astia....
Si,da,am si eu acceiasi parere despre Laura Clement,au lucruri fine si deosebite.Se merita,in special la reduceri,sa fie si un pret decent.

Mergi la inceput

da, ma oftic, ca am ceva chestii de la Laura Clement si sunt de o calitate net superioara celorlalte branduri, adica sunt cusute bine, nu ies atele, materialul nu e carpos.

Mergi la inceput

Te cred,dar dupa atata timp,daca era ceva super,masurile normale nu cred ca mai sunt.
S-or fi gandit sa-ti faca o economie la portofel,ce sa zic.
Dupa ce,ca-i doar de doua ori pe an...

Mergi la inceput

Lorenza,
Laura Clement are reducere 75%, dar chiar si asa nu sunt articole cu 1-2 eur, ci cam 15-30 eur/camasa si la fel fustele si rochiile.
Asa se explica ca inca mai sunt masuri disponibile, adica 34 la camasi si 36-38 la rochii si fuste.
Deci, cred ca pretul era foarte bun raportat la calitate.
Comandasem vreo 4 camasi cu broderie din bumbac cu matase (sper ca am citit bine compozitia); material asa bun doar la Masimo Dutti am vazut la noi.
Din pacate eu nu am timp sa ajung prin magazine si oricum la Masimo Dutti am dat ultima oara pe o camasuta cu broderie 280 ron deci sunt scumpe.

sa-i ia naiba pe redouti, ca dupa ce ca i-au lasat pe escrocii astia cu franciza in RO , nici macar in Fr nu pot sa mai comand, ca nu-mi proceseaza comanda; ma intreb daca n-oi fi pe vreo lista neagra ; paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

La multi ani, inima25150!

Mergi la inceput

Nu stiam sa fie ziua Cristinei.Daca da,atunci din "inima"
"La multi ani,sanatate si tot ce e bun pe lume!"

Mergi la inceput

Mi-a raspuns LR, adica am scris si Sabinei si Catherinei.

Sabina zice ca mi-a procesat manual comenzile fiindca poate am platit cu American Expres si la Amex-uri au nevoie de timp ca sa verifice platile in State; eu am un Amex emis in UK cu care fac plati online si m-am gandit ca poate din greseala am platit asa, dar am verificat si am platit cu Visa.

Catherine mi-a raspus ca a fost defectiune tehnica.

Nci nu mai conteaza motivul, cert e ca mi-au expediat ce mai era in stoc acum, adica jumate din comenzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

La multi ani, inima25150!

Multumesc mult Anne!!
sanatate si numai bine!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Nu stiam sa fie ziua Cristinei.Daca da,atunci din "inima"
"La multi ani,sanatate si tot ce e bun pe lume!"

Lorenza, multumesc mult pentru urari!
sai ai parte si tu doar de bucurii !

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput