Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 18
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel mda, naspa. Puteti livra la mine, da toate-odata, ca sa nu ma plimb pe la posta apoi :) si io va trimit un colet global pe care vi-l redistribuiti. Va organizati, va faceti comanda, si nu imi dati bataie de cap, ca sa-mi para rau Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
esti simpatica rau!
Si eu multumesc Cristinei, mai ales ca acum avem si un termen de comparatie
inima25150 spune:
J - 3
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
madau spune:
Fetele help ...trimiteti-mi si mie care-s conditiile de comanda prin intermediul Cristinei, eu le aveam pe PM dar le-am sters.
Mersi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Fetele help ...trimiteti-mi si mie care-s conditiile de comanda prin intermediul Cristinei, eu le aveam pe PM dar le-am sters. Mersi Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
ti-am trimis PM.
ligeea spune:
nici reducerile nu ma isunt ce au fost o data...intrebare-in afara de ce e acum redus, mai reduc si la alte articole sau astea sunt ?
eu mi-am facut un cos de ieri dar nu au aparut reduceri suplimentare .
Acum mai se aplica cupoanele de reduceri, ceva ?
ella_74 spune:
o sa mai fie Prix rond.
daca ai coduri de reducere, foloseste-le dar citeste cu atentie conditiile, fiindca ele in general nu merg pentru articolele deja reduse.
aka spune:
buna. va rog spuneti-mi si mie cum pot comanda prin intermediul Cristinei.
spor la cumparaturi.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna