Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Eu am fost f.f.f. multumita de tot ce am comandat de pe LR.fr si voi urmari si reducerile de vara.
Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

LR.fr nu prea mai prezinta interes pentru mine pentru ca s-au porcit si cu R.Moldova: nu se mai pot face plati prin PayPal si cu cardul nu vreau sa risc. Eu m-am reorientat spre magazinele online din UK care au taxe de livrare decente (6-7 lire), ebay-urile si, bineinteles, miniprix cand au lucruri faine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu m-am reprofilat pe Oldnavy, am pe cineva care ma ajuta cu transportul de acolo, contra cost, si i-am luat Mirunei o tona de hainute la niste preturi incredibile. Calitatea excelenta. Mi-am luat si eu cateva tricouri si pantaloni de trening, foarte frumos materialul, bumbac moale, arata super. Sau de pe Next.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu raman fan next pe viataiau si pt copii,hainute care sunt superbe si de calitate f buna dar si pt mine si sot la fel de f buna calitateinclusiv lenjerie intima servim tot de la next

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Paste fericit, fetelor, si tot binele din lume va dorim!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Ce parere aveti despre littlewoodseurope ? Vad ca au transportul 5 euro si preturile sunt destul de bune.

http://corectareteme.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Ce parere aveti despre littlewoodseurope ? Vad ca au transportul 5 euro si preturile sunt destul de bune.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)

MTHFR C677T heterozigot

http://corectareteme.blogspot.com/

Buna. Pare interesant site-ul. Ramane de vazut ce preturi au in reduceri.

A mai comandat cineva recent de pe Next?
Mi-am facut cont pt Romania, dar stiu ca intr-o perioada au anulat livrarile spre tara noastra fiindca dispareau coletele....
Merci.

Eu am mai facut o comanda pe www.t-a-o.fr. Ii tot iau Amirei de la ei si sunt foarte multumita. Dar Next mi-a luat ochii la hainutze pt copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am comandat in februarie 2 perechi de pantaloni pt sot.
Totul a decurs normal.
In 10 zile a ajuns coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns C4rm3n spune:

Buna ,

Poate sa-mi spuna si mie cineva cand urmeaza perioada de reduceri pe site La Redoute? Va intreb deoarece am observat ca au aparut deja la unele produse reduceri de 60% !

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Buna fetelor, aveti idee cand incep reducerile la NEXT?
Le-am scris si mi-au zis ca acum livreaza si in Ro.Dar parca as astepta reducerile.
va pup

Mergi la inceput