Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

denisa, fata draga...da ce-ti face tie ciclosul ala???
Ramonela, eu zic ca ti-a spus fie femibion fie medyn. nu amandoua
felix, pup dansatoarea
brotacel, odihna si relaxare! sa fie bine mormolocul

pup toate mutantele dragi mie

am si eu vesti : 26 octombrie, ziua 20 de CM, eco si anamneza la Bodnar-kaali Debrece
sper sa imi aprobe banca dosarul de credit, ca de nu... mor cu ei de gat

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata, poftiti la cofee cu lapte, capucino, un pahar de vinisor rosu si un 3 in 1.

Gata! este o noua zi, o alta luna, o iau de la capat.

Ieri am fost putin bulversata, dar astazi mi-am revenit, vad si partea plina a paharului.

aristica poate o sa ma mai linisteasca ceaiul de tei ca , parca sunt bagata la 3/80V. O fi ,nu o fi de la ceaiul de cretisoara, nu ma mai gandesc.

Eu nu beau apa,sucurile nu-mi plac, singurilele care le beau sunt ceaiurile,

brotacel83 draguta sanatate multa.

alla76 cu DD inainte, o sa vezi ca vom face impreuna,eu Fiv-ul tu IA si ce o mai vrea DD.

O zi buna fetelor si pup toate mutantele

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
am venit si eu la cafea, azi o sa am o zi plina, dar trece si asta, va pup acum pentru ca sunt pe fuga si va urez o zi cu soare si multa energie pozitiva ca sa iasa totul bine!
Pupici!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata si de la mine. Va servesc si
Sa aveti o zi minunata.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza dragelor
Denisa nu iti mai zis nimic ca tocmai vorbiram, dar un mare pt o fata curajoasa
Alla tinem pumnii stransi , stransi si sa ne spui daca ai probleme cu aia de la banca, ca vin si eu sa te ajut
Eu azi sunt cam ragusita , am cantat toata seara cu papagalul..... Ce or fi zis bietii vecini...ca m-am scrantit de tot
O zi minunata si pupici pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Fetelor eu am facut beta in ziua 9 de la et la ultimul fiv, apoi nu l-am mai repetat. Azi m-am dus la farmacie, am cumparat un test barza, l-am facut, a iesit o liniuta. M-am gandit ca a venit momentul sa inlatur orice urma de indoiala. Apoi, cu testul pe birou, am luat un marker rosu si i-am desenat cea de-a doua liniuta. Sotul meu mi-a spus ca daca-mi gaseste un test cu o liniuta, mi-o face el pe a doua, dar am facut-o singura. Si m-am uitat asa lung la el si m-a lovit o melancolie blegoasa, imaginandu-mi cum ar arata un test pozitiv real. Apoi mi-am dat seama ca stau cu pipilica pe birou. Si dupa am cujetat: aseara sotulache a inceput un "tratament minune" a la moi si a avut niste crampe sarmanul...Dar a zis ca le ia si-n seara asta, macar sa se convinga daca-s de vina ori ba.
Cidate-s momentele astea...
Iar cugetarea mea e in aer...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica lasa ca vine el si timpul sa vezi doua liniutze de-a devaratelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Doamne ajuta sa le vedem toate (liniutele)

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

denisa, ne tinem de manuta. ideea de baza la IA stiu ca nu avem sanse, doar ca eu vreau inca un IA pt sufletul meu (si sa ma monitorizeze o luna inainte medicul cu care fac FIV ). ...de! pitici pe creier. a poate el ma convinge sa trec direct la FIV, vedem cat de puternice argumente are
adriana, ma ajut sa-i bat bine de tot de imi fac probleme cu creditul?
aristico, unde citesc eu tratamentul de la A la Z? sa vedem ce indura al tau. cat despre testul ala incapatanat...eu stiu sigur ca il vei invinge si te vei mandri cu frumusete de liniute!

pup toate fetele dragi mie!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Va pup pe toate! Capitol nou aici: Cap. 39

13+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput