La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 7
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Lilian, te pup, nu te-am vazut demult! Ia zi, cum e domn parlamenteeeer? Pitbull, ma? [:))] Andra ce mai zice de scoala? Si-a facut prietene noi? Da colega de banca cu cine e? Ii place de ea/el? Baremi sa nu uit sa clarific azi misterul ca nu sunt conservatoare. Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Adicatilea nu pui si tu o conserva ceva???
Nela mamis, te fato!!!
1. Radu=pitbull fioros.
2. Andra e superok cu scoala, deocamdata. Sunt curioasa ce-o fi facut la testul de evaluare de joia trecuta. Cica azi le aduce lucrarile.
Are coleg de banca un baietel, are inca 2 baieti in fata si in spate tot 2 baieti Are si-un favorit deja dar inca nu m-am prins daca e ceva de capul lui. Iar cu prietenele...sta excelent!! Sunt fete de sa le numeri pe dejte. Clar ca-s prietene. Merg impreuna la wc. De mana
De-acum fug sa o salvez pe buni...dar poate ne vedem diseara. Daca nu sunt...sa stiti ca s-a lasat cu "sange"
Pup iu ol!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
Epi, cheri, ce ma bucur ca te vad!
De abia astept sa te citesc de dimineata, sa vad ce mai face Maia!
Azi ne-am luat viza de Tailanda! Ieeei! Si vineri plecam in concediu, de abia astept! Ma rog la Doamne doamne sa ne-o tina pa Ana sanatoasa, atata doar!
Alex, eu te astept cu pozici de la nunta, de-abia astept sa te vad nasa!
Cu imbracatul, si eu am dileme mari in privinta asta! Il zapacesc pe Sorin: sa ii dau ciorapeii, sa ii pun bluzita, da' nu i-o fi prea cald...?! Asa o tin... Ma seaca astia cu aerele lor conditionate peste tot. Afara cald si umed (acum avem 26 de grade, s-a mai "racorit"), inauntru peste tot aer conditionat!
Partea proasta este ca eu sunt o friguroasa si am tendinta sa o infofolesc.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Si pe mine ma trage de alunite, vrea sa le scoata, nu stiu exact...si ma mai ciupeste de biberoane de-mi da sangele Pentru puiul tau |
Da, si aia! Si ii explic ca de-acolo curge papi si daca strange sau doare seaca robinetu'... pare ca intelege! Vreo doua minute pana la urmatoarea insurubare!!!
NelaM spune:
Doamne, Lilian, in viata vietilor mele n-am pus conserve! Nu ca nu stiu sau din alea (mai, va rog sa se consemneze la inceput de capitol, undeva, ca sunt gospodina...hai pls.. multumesc!), dar toata lumea la noi face conserve: si mama si soacra! Si daca am chef de vreun gem, o atentie, ma duceam sa cumpar de la Billa, pe vremuri! Asta nu e reclama, da? Locuiam aproape doar...
Aici fac varza murata cu doua zile inainte de craciun... ma rog, nu e chiar varza murata, e asa, demidulce...
In rest, eu care mai bine ma duc sa ma plimb decat sa fac curatenia generala saptamanala..nu m-apuc acuma de conserve... ever and never! Am zis!!!
Tot respectul pentru dvs, doamnelor, care va indeletniciti cu asa ceva.
Iulika, deci miercuri e ziua cea mare, da?
Ma gandesc la tine foarte mult zilele, astea. Te pup, graviduta frumoasa! Am vazut ca am intrat in sapt 18!!!
Dana15 spune:
va salut dragelor!
mai bag si eu un mail, ma mai targuiesc cu un frantzuz, mai arunc un ochi la voi si nu mai pot de drag
Techila mami si zici ca Stefi nu merge? ca eu am vazut mai demult niste poze cu el si statea asa, frumos, in doua labute, in echilibru perfect si-n armonie cu universu' ca atunci mi-am zis "iote! maine-poimaine a ia la pas!"
Ia mai spune-ne ce activitati intelectuale mai presteaza? cum ii cu volumul de versuri?
Cu hohotele de ras dracesc..banuiesc ca le-a provocat faptul ca am spus ca vom pune cortul de plaja..si ca ne milogim de francezi sa accepte sa-si dea randevuri cu noi..mai, eu una m-am simtit destul de naspa we asta..mi-am facut procese de constiinta si am ajuns la concluzia ca de ziua mea puteam sa-mi doresc pe langa de 3x sanatate si o portie mare de intelepciune...sa stau naibii in banca mea si sa nu mai sar cu umarul sa salvez omenirea...
no bun! incheiem capitolul!
va pup cu drag! sa aveti o zi usoara, usoara!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
NelaM spune:
Dana, te imbratisez, draga mea! Imi esti atat de draga!
Cum mai merg negocierile cu inchiriatul locuintei?
Ana ce mai face?
Fetele, ma duc sa imi pun leocplast la alunita, sa nu cada!
Revin.
NelaM spune:
Doamna Diana, va rog nu va sfiiti, da? Ati preluat legatira de la dna DanaAlex?
NelaM spune:
Hai ca ma culc imediat!
Ca tot a venit sezonul rece, am citit azi ca ceaiul de stafide este un remediu natural de prvenire a racelii. Eu i-am facut Anei, insa nu pare prea incantata de gust. Ma rog mai insist!
Pentru cine se uita la "Modern Family": if it's on the net, it must be true!
happy_uka spune:
ce dor imi era sa ma ranjesc la monitor!
nela, you rule!!
dana,
lili, te asteptam negresit diseara!!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo