La Dovlecelu' Vesel ..(5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Fragutza

Mergi la inceput

adicatalea tu te duci la sala, lucrezi bicepsul si fesierul si vii la noi sa te lauzi ca inca mai ai energie, ha?!! deci, mie mi-ar fi cam rusine in locul tau..deci..ca sa zic asa...daca ma intelegi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:

Vad ca nu ma baga nimeni in seama! Cred ca nu mai scriu niciun mesaj aici! De ce ma icnorati toate?

Pentru puiul tau

Hai ma Fragutza, pai se poate sa fii asa copilaroasa! Cum sa nu mai scrii! Mesajele tale sunt pline de umor, nu se poate sa ne parasesti, esti un membru de baza!

Pentru puiul tau

Bine Fragutza, m-ai convins!Esti o prietena adevarata O sa mai scriu clar aici! Ma simt mai bine ca mi-ati dovedit ca tineti la mine! Va iubesc si eu fetelor!
Acum o sa dorm linistita!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

adicatalea tu te duci la sala, lucrezi bicepsul si fesierul si vii la noi sa te lauzi ca inca mai ai energie, ha?!! deci, mie mi-ar fi cam rusine in locul tau..deci..ca sa zic asa...daca ma intelegi

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Numai fesierii ii lucrez la sala ca bicepsul il exersez cu pisi acasa!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:

Vad ca nu ma baga nimeni in seama! Cred ca nu mai scriu niciun mesaj aici! De ce ma icnorati toate?

Pentru puiul tau

Hai ma Fragutza, pai se poate sa fii asa copilaroasa! Cum sa nu mai scrii! Mesajele tale sunt pline de umor, nu se poate sa ne parasesti, esti un membru de baza!

Pentru puiul tau

Eu personal cred ca prin acest mesaj ai dat dovada de lipsa de bun simt si de educatie, atat cat si de obraz...si mai cred ca vrei sa ne dezbini! Dar mai ales de obraz! In loc sa bati salile puteai sa intri sa zici nb!!
Eeeeeeee....

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

deci tu chiar nu ma bagi in seama
bineeeeee!!! vezi tu!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Numai fesierii ii lucrez la sala ca bicepsul il exersez cu pisi acasa!

Edit: da..te inteleg, deci, adica cred

Pentru puiul tau

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Citat:

Pentru puiul tau

Pentru puiul tau

Eu personal cred ca prin acest mesaj ai dat dovada de lipsa de bun simt si de educatie, atat cat si de obraz...si mai cred ca vrei sa ne dezbini! Dar mai ales de obraz! In loc sa bati salile puteai sa intri sa zici nb!!
Eeeeeeee....

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

vai sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hai ma acuma ma icnorati pe mine? Era mai misto cand o ignoram pe Fragutza

_

Mergi la inceput