La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 21
Dana15 spune:
adicatalea tu te duci la sala, lucrezi bicepsul si fesierul si vii la noi sa te lauzi ca inca mai ai energie, ha?!! deci, mie mi-ar fi cam rusine in locul tau..deci..ca sa zic asa...daca ma intelegi
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Hai ma Fragutza, pai se poate sa fii asa copilaroasa! Cum sa nu mai scrii! Mesajele tale sunt pline de umor, nu se poate sa ne parasesti, esti un membru de baza! Pentru puiul tau |
Bine Fragutza, m-ai convins!Esti o prietena adevarata O sa mai scriu clar aici! Ma simt mai bine ca mi-ati dovedit ca tineti la mine! Va iubesc si eu fetelor!
Acum o sa dorm linistita!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 adicatalea tu te duci la sala, lucrezi bicepsul si fesierul si vii la noi sa te lauzi ca inca mai ai energie, ha?!! deci, mie mi-ar fi cam rusine in locul tau..deci..ca sa zic asa...daca ma intelegi mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Numai fesierii ii lucrez la sala ca bicepsul il exersez cu pisi acasa!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Hai ma Fragutza, pai se poate sa fii asa copilaroasa! Cum sa nu mai scrii! Mesajele tale sunt pline de umor, nu se poate sa ne parasesti, esti un membru de baza! Pentru puiul tau |
Eu personal cred ca prin acest mesaj ai dat dovada de lipsa de bun simt si de educatie, atat cat si de obraz...si mai cred ca vrei sa ne dezbini! Dar mai ales de obraz! In loc sa bati salile puteai sa intri sa zici nb!!
Eeeeeeee....
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Dana15 spune:
deci tu chiar nu ma bagi in seama
bineeeeee!!! vezi tu!
Fragutza spune:
Numai fesierii ii lucrez la sala ca bicepsul il exersez cu pisi acasa! Edit: da..te inteleg, deci, adica cred Pentru puiul tau |
Pentru puiul tau
Dana15 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Eu personal cred ca prin acest mesaj ai dat dovada de lipsa de bun simt si de educatie, atat cat si de obraz...si mai cred ca vrei sa ne dezbini! Dar mai ales de obraz! In loc sa bati salile puteai sa intri sa zici nb!! Eeeeeeee.... _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
vai sufletul meu
happy_uka spune:
Hai ma acuma ma icnorati pe mine? Era mai misto cand o ignoram pe Fragutza
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo