Am incheiat contract cu o firma agreata de EON GAZ pt extindere retea+bransament inca din aprilie. Avem toate avizele de la EON, autorizatie de mediu si tot ce trebuie. Contractul este semntat in mai. Scrie ca este valabil 90 zile si termenul de predare este 30 de zile de la data emiterii autorizatiei de constructie. problema este ca nici in ziua de azi, nu numai ca nu s-au apucat de treaba, dar nici macar actele pt autorizatie nu sunt depuse la primarie, desi noi am dus tot ce trebuie. Ba am platit tot proiectul plus un avans din executie. Vrem sa ne mutam cam prin decembrie si vrem sa avem incalzire.NE tot amana , ba maine, ba poimaine etc..Ce putem face, unde-i putem reclama? La EON din cate ne-am dat seama sunt cam mana in mana, dau toti din umeri. La OPC?
Rog daca nu este potrivit aici sa fie mutat la legislative. daca apelez la un avocat, am castig de cauza? Ma pot lupta Cu EON?
Nu te lupti cu EON, ci cu firma agreata. Poti sa-i reclami la OPC, si un avocat poate sa-i ia la intrebari. EON si-a facut treaba...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008