Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

L-am culcat in sfarsit pe veveroi care mi-a sughitat juma' de ora!

Acum astept sa vina femeia care trebuie sa stea cu Ricky ca sa ma pot apuca de treburi, de pregatit lucrurile ptr drum etc

Ma bucur ca ati inteles mesajul meu. Nu-mi sta in fire sa ma plang si nu asta era intentia mea asa cum bine ati sesizat. daca macar o persoana invata din "patania" mea si previne o situatie de gen atunci scopul meu a fost atins.

OANAIACOVITA - despre mailurile gasite ce sa-ti zic, erau 80% bla blauri despre servici. chestiile deranjante erau sublinierile de genul " mi-a placut cand mi-a dat esarfa care-mi cazuse si m-ai intrebat ce parfum folosesc ca iti place" (apropo' , eu ii spusesem sotului ca am terminat parfumul si voiam ceva nou asa ca de gaseste ceva care-i place prin dutyfree sa-mi cumpere! asa ca poate de asta a si intrebat) "cand am iesit cu colegii la cina, si mi-ai aratat apusurile de soare de pe telefonul tau imi venea sa te ciupesc de obraji si sa te pup" " eu sunt o capricoarna ...bla bla...imi place sa fac dus si sa ma dau cu tone de crema" "ah..ai motocicleta? cand ma inviti sa facem turul orasului cu ea?" (ea fiind din alta oras) , " offf de ce nu picam de servici impreuna mai des de 3-4 ori pe an, deja mi-e dor de tine, discutiile noastre au fost asa amuzante" "poapte odata mergem la paris" etc etc
Mesajele lui nu erau f personale , mult mai rezervate dar era evident ca ego-ul lui era placut gadilat de ceea ce spunea ea.

Asta pana a sunat clopotelul si l-a trezit la realitate!
El mi-a zis ca ii lipseau discutiile noastre si a vrobit cu ea in stilul in care vorbeam noi doi...mereu glumind, putini ironici , putin insinuanti...si tipa s-a aprins repede , ca din cate spunea deja ii batea inima mai repede si abia astepta mesajele sotului ca se plictisea tare saracuta.

Eu i-am propus sa-mi scrie mie ca si eu ma cam plictisesc!

Venind spre casa , dupa ce i-am zis sotului ca am gasit mesajele, el imi zicea ca s-a trezit la realitate si ca se simte asa de rau nu numai moral dar si fizic. eu i-am zis ca nu cumva sa i se faca rau cand ajunge acasa ca sa fie sigur ca dupa una ca asta eu respiratie gura la gura nu ii fac!

Oricum, lectie invatata , moment depasit! fraiera a cazut pe spate si a ramas asa caci sotul meu nu va fi acolo sa-i dea mana sa se ridice!

Fug sa-mi vad de treburi. gandul ca am babysitter deja ma face sa ma simt mai vioaie

Va pupic pe toate!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Castelana, Oana, Andra, Irene, Rebiana, va multumesc pt. cuvintele frumoase. Uneori e bine sa mai scrii cate ceva, chiar pt. simplul fapt ca tensiunea scade si te descarci. Sper sa fie totul bine in continuare.

Noi implinim 7 ani de la casatorie pe 18. Anul trecut eram in spital. Anul acesta poate voi reusi sa ies cu sotul, sa vad daca poate veni mama sa stea cu pisoii (ei dorm toti la ora 9 seara). De cand avem copii n-am iesit niciodata singuri, din aceleasi motive ca si Oana.
Despre relatia dintre soti nu stiu ce sa va spun, eu privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva, sotul e pe acelasi calapod ca si mine. Sunt perfect de acord ca este necesara comunicarea, iubirea se bazeaza si pe respect, intelegere, dar din partea amandurora. La urma urmei niciunul dintre soti nu trebuie sa ofere totul iar celalalt doar sa primeasca.

Briza, copiilor mei nu le-am dat carnita in fiecare zi (din momentul cand au avut 3 mese diversificate). Le dadeam de doua ori pui, cate o zi vita, peste, ficat, ou si o zi doar legume. Lactate in fiecare zi. Tot asa incerc sa le ofer si acum. Macar o zi fara carnita cred ca le prieste.

Fetele cu intalnirea din Targoviste: dati-mi si mie un semn, mesaj, telefon, orice. Daca e sotul liber vin si eu la o cafea cu voi. Si-asa aveam in plan sa duc copiii sa vada Turnul Chindiei.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Da Diana si Rebiana, de primar este vorba. Pai nu i-a cununat el? Sa vedem ce zice Andra. Oricum, este tipul care poarta banta cu tricolor.
Briza, eu ii dau Dianei carnita zilnic, dar in cantitate mica si asta pana se obisnuieste stomacelul ei.
Alina, ce-as manca si eu un compot de corcoduse!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Diana, muti ani si de acum inainte alaturi de sot si pisoi!
Nafi, esti pe placul meu, si bineinteles, carui barbat nu-i place sa fie gadilat la inimioara cu asa cuvinte tandre?

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

DIANA cu drag iti dam de stire despre intalnire!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Niki.

Si eu il am pe David si imi doresc sa creasca om mare si bun (nu mai scriu ca tati penru ca probabil v-ati dat seama din poze si relatari ca totul e la superlativ pina acum...) sa isi gaseasca un suflet pe masura si sa fie sprijin si incintare pentru jumatatea lui.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Ce am facut sa merit floricica?
Cat despre David sunt convinsa ca asa va fi..Are de la cine invata

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
www.flickr.com/photos/44856184@N03/" target="_blank">POZE
AMR....7KG

E pentru ca pentru mine te-ai facut inteleasa. Multumim pentru incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Salut revenirea Dianei. Ai dreptatae cu daruitul si primitul dar noi prin natura nostra daruim mai mult si suntem mai implicate in familie, poate de aceea si traim mai mult, sa avem timp sa le facem pe toate...(ultima parte am glumit...)

Astept revenirea Andirei. Ma intereseaza mult ce impresie i-a lasat Canada. In week-end discutam cu soptul: Ce ne facem cu tara asta?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

SENSIBILA cum sunt ghetutele mov/lila e care i le-ai cumparat Giei? De asta vara ma chinui sa le comand si nu stiu ce ma opreste. Sunt faine?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Salutare!

Astazi comoara mea a implinit 7 lunite .Noi suntem bine, sanatosi, dar de forumeala nu prea mai am timp.

De o luna jum. David se trezete sa pape noaptea la 2,3 ore ,el care inainte dormea toata noaptea.Mi-a zis dr sa-i dau cereale cu lapte inainte de culcare,dar nici un rezultat.

Am inceput diversificarea de 3 sapt. pe la ora 10:30 mananca piure de fructe si la 13 supita. Supa ii place f mult, carnita inca nu am introdus-o.

Ne apar si dintosii.De vreo sapt tot statea cu limba pe afara si ne amuzam de el pana intr-o dimineata cand s-a trezit cu gingiile umflate.Acum la un dintisor deja se vede un colt mic de tot..

IOANACT si sanatate fetelor.

Tre sa fug la bucatarie. Pup toata gasca.

P.s: Am uitat sa va zic ca de cand am inceput diversif. in aproape 3 sapt a luat 400g,total 8100g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Asa, am fost si noi pana afara, de fapt pana la posta si ne-am "diversificat" cu musculite. Aici e invazie, eu una nici nu ma puteam uita in fata. Eric era plin pe caciulita ca era deschisa la culoare si tinea saracul ochii intre deschisi. Ce aiurea, cred ca nu mai ies cat mai sunt astea pe afara. Acu ma mananca pe mine toata pielea de zici ca am raie.

Briza eu alternez, piept pui, ficatel, vita, ou, intr-o zi doar legume si apoi de la capat, fara o ordine, doar cum imi vine.

Andra nu stiu cum mi-au scapat pozele de la nunta, dar ai fost tare frumusica. De tort nu mai zic. Diplomat a fost?

Sensibila felicitari pentru gangureli.

Stanucel stiu de anul trcut de cand cautam cosmonaut pentru new born ca inca nu au aparut in perioada asta. Mai asteapta un pic pana prin noiembrie.

Nafi atunci da, era ce ma temeam. Oricum, sunt convinsa ca un dus asa rece face bine relatiei de acum incolo.

David Andrei!!!

Meniu azi:

- dimineata: piersica cu cereale 4 fructe
- pranz: felul 1 - supica de vitel
felul 2 orez cu legume si vitel
- acu la amiaza: iaurt cu cereale

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput