Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Madalina (viss) te cred ca nu ti-e capul la invatat cand te gandesti cum sa decorezi si sa aranjezi camera bebelushilor Hai te pup si spor la invatat, stim ca te vei descurca super onorabil . Eu vorbesc, ca daca m-as reapuca de invatat acum la 30 ani nu cred ca as retine mai nika, mi-am iesit din mana , de 6 ani am terminat facultatea si nu stiu daca as mai putea sa stau sa invat cursuri

Pisuc, ti-a trecut raceala? ai incercat homeopatele ? sau nu esti adepta lor? Maine o sa iti vezi comoara . Asteptam si un paharel de baut ca doar te si aniversezi ... vai ce nerusinata sunt , ma scuzi, cer de baut daca ai must eu as bea un paharel... si eu tot insist in nesimtirea mea

catank, somn usor si vezi sa nu visezi ciuperci la noapte
eu deja visez cu ochii deschisi la ciorbica a la grec

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Noapte buna, dragelor!
Cu raceala mea nu e de gluma, azi-noapte m-am trezit din plin somn si vis tusind cu un gadilici in gat. Acum de fapt numai asta e groaznic, ca tusesc. Si la 12 noaptea citeam pe net in engleza de unele care au tusit cate 5 luni in sarcina si tot felul de povesti din astea de groaza... Asa ca somnambul barbatul meu imi facea ceai fierbinte sa nu mai plang. La prima ora beam lapte fierbinte cu miere, si acum iar ceai...
Cred in Oscilococcinum, dar acum n-am avut deloc febra, mialgii o zi; cu Stodal am incercat o data de demult si n-a trecut tusea. Si nici nu-mi vine sa fac experimente, ca ele de fapt cica n-au studii in sarcina...
Ei deci sper sa ma fac bine, speranta moare ultima

Maine zi mare , asa ca ma duc sa ma culc

Noapte buna, dragelor!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

offf, nu stiu cum faceti voi de citati fetele carora vreti sa le raspundeti si nu stiu cum tineti minte sa puneti toate numele celor carora va adresati pt ca eu nu stiu sa fac asta asa ca....
uite aici raspunsuri:

multumesc pt incurajari, m-am gandit si eu ca tre sa incetez sa ma mai intreb cand o creste burta..o astept si gata

multumesc gravidutei care mi-a spus ca nu e o problema ca nu mananc carne...adevarul e ca eu bag in mine vitaminele prenatale care ar trebui sa ma ajute sa ii asigur lui bebe tot ce are nevoie...

am plecat in anglia, am stat doua saptamani si m-am intors..eu si iubitul meu ne-am impacat si pana una alta relatia e mult mai buna. a inteles motivele pt care i-am spus ca am facut avort, a inteles teama mea si neincrederea in el si in relatia noastra si incearca sa se schimbe..pana acum s-a comportat perfect...dar cine stie....ahhh...si m-a cerut si in casatorie cu un inel superb. am spus 'da' dar mai asteptam o perioada sa vedem cum merg lucrurile.

noapte buna fetelor, ne vedem dimineata..incerc sa intru si eu mai des ca altfel am de citit muuult prea mult.

mandra mamica a lui dani 7 ani si jumatate si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ahh..inca ceva...mie imi misca bebe...usor, ca un fluturas dar il simt de prin saptamana a 13a pe la inceput....eram curioasa de fapt cand o sa il poata simti si tati ca e tare curios

Mamica mandra a lui Dani si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata dragele mele!

Vad ca sunt prima in aceasta dimineata , motiv pentru care dau si eu cafeaua.

Noi ne-am trezit de la ora 5 dimineata, am avut chef sa dansam nu gluma, insa mami a fost tare fericita, ca m-a simtit asa mai mult si bine.

Viss cat mi-a placut exprimarea ta, ca s-a cuibarit cineva acolo! Te vei descurca onorabil, gandeste-te ca ai 2 sufleori in burtica, ei te vor ajuta cu siguranta!

Pisuc fericiti tie si sotului si abia te astept sa ne dai vestile de la eco! La ce ora mergi?

Alina06 ma bucur din suflet ca bebe este bine. Sa stai in pat , sa te menajezi!

Strumphy tare haioasa mai esti cu matzele tale, cred ca m-as amuza teribil sa te vad in actiune!

Antguess eu va urez de pe acum casa de piatra, sarcina usoara si sa ai parte numai si numai de bine! Atata timp cat bebe misca, nu stiu de ce iti faci griji ca nu creste burtica!

Simo care mai este starea ta, mai esti suparata? Sa ai spor azi la munca!

Yasmi ce mai prepari azi bun, in afara de supa de rosii, ca pe aia am retinut=o? pentru bebe din burtica si pentru Yasmi.

Roxy azi e zi de plimbare? La noi e asa de frig, de urat si ploua, ca nu as scoate niciun degetel afara.

Madutza cum va mai simtiti tu si Cristi?

Ally nu faci si tu rost de un internet, sa ne dai si noua vesti, sa stim cum ai ajuns??????

Catank ai astazi o zi tot la fel de obositoare?

Miki, Scrish

Parca mai mergea cineva la eco azi in afara de pisuc, nu????? Sau ma insel? Cumva Yasmi tu mergi???????

tuturor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Catank ai pm.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Simo azi iti schimbi semnatura! Felicitari!!!!! Sper ca esti mai bine dispusa!

Apropo fetelor, eu am inceput deja sa ma aplec mai greu, ca mi-a crescut ceva burtica! Si voi intampinati deja aceasta problema????

Aseara am fost cu sotul meu si ne-am plimbat vreo ora, nici nu am simtit cum a trecut timpul.M-am apucat sa fac miscare, se spune ca plimbarile te ajuta sa nasti mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata Eu am gatat o punga decurmale...deja.
Andreea, sunt mai bine multumesc. Am aminat problemele de rezolvat pentru saptamana viitoare si parca m-am mai linistit psihicCu greturile zic eu ca stau mai bine...ma mai apuca noaptea cand am insomnie cite un rau....probabil pt ca am stomacul gol..
BB_yasmi61,8...si abia am intrat in 19...bine am cam mincat in prostie, fara limita...
Strumphi, un bors acru cu ardei iute...as minca si eu!!!
ALina, e nemaipomenit ca eco a aratat ca totul e ok!
Pisuc sanatate multa si succes la conferinte
La fel Viss!! SI sa va iasa frumoasa camera bblusilor!!!
Ally, nu ne mai dai nimic de veste?? Te asteptam cu noutati!
Miki, Madutza voi ce mai faceti?

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va dau un buna dimi scurt!!
va las lapticul cu cacao,ceai, iaurt cu biscuiti, sandwich si paine cu unt si miere....sa aveti de unde alege...
eu ma imbrac sa o iau din loc, merg sa caut ce mai am nevoie pt party pt copilasi si sa ma mai uit dupa pantofii care ii vreau pt nunta!

simo, ce sa zic cu kg??!!! intr-adevar s au strans.....dar sincer nu se vad unde!! nu ma mai repet ca esti o frumoasa si o delicata (nah ca am repetat ) sa nu se intleaga gresit...
eu azi dimi, ca si de vreo saptamana am avut 60,5 kg. oricum cred ca ma paste si pe mine o crestere brusca....eu sper ca nu.....nu am dat morive....

poop

mai sunt pe aici pana pe la si 9.10

aaa andreea, azi nu gatesc decat supa de rosii cu carne de pui ca mananc in oras. eu merg la eco joi dupa masa si imi iau si buburuza sa isi vada fratiorul,....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

uitasem: pisucmic, ailed sa veniti cu vesti bune de la dr astazi!!!!!!!!!!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput