masina de uscat rufe

masina de uscat rufe | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

pt ca am inclus ambele balcoane in suprafata utila nu am solutie pt uscat rufe...o varianta ar fi folosirea uscatoriei scarii - e cu un etaj mai sus...o a doua, achizitionarea unei masini de uscat rufe. Din pacate masina de spalat am cumparat anul trecut si nu doresc sa o schimb asa ca m-am orientat spre masina de uscat...Stiu ca: vreau cu condensare, sa aiba filtru de scame...ce altceva sa urmaresc - in afara unui pret sub 20milioane?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

iti tin pumnii sa gasesti ceea ce vrei,si mai ales la un pret bun.Singurul meu sfat e pt dupa ce o ai in casa,pusa in functiune...sa ai grija ce bagi la uscat in ea,ca eu am scurtat fara sa vreau,vreo 5 perechi de pantaloni,am stramtat bluze....ca deh,cine sa sa uite pe etichetele hainelor?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Eu am acest model: http://www.aeg-electrolux.es/node146.asp?ProdID=21647

Mi-a intrecut cu mult asteptarile de tot ce am citit si m-am documantat inainte.
Hainele din bumbac ies aproape ca si calcate, mult mai bine decat daca ar fi fost intinse, dar trebuie sa ai o alternativa, ca nu se poate baga absolut tot, pe eticheta de instructiuni apare simbolul ca nu se usuca in uscator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Caarlin tot Electrolux - model asemanator am si eu in gand. Sper sa ma pot obisnui fara sa stric prea multe hainute...alternativa nu prea am decat un uscator fixat pe tavan in baie dar ma deprima gandul ca tre sa stau cu capul in rufe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

gratiela, daca as fi in locul tau, as prefera ca cei 2000 ron + cresterea notei de plata la electricitate pe viitor sa ii folosesc in alte scopuri si sa-mi usuc rufele in uscatoria blocului

daca banii nu sunt o problema si ai si loc pentru amplasarea masinii de uscat rufe, go for it ! decat sa usuci rufele in baie si sa ai tot timpul umezeala in casa, mai bine cumperi "masinaria".

alternative ar mai fi : montarea unor suporturi+sarme de uscat rufe in afara balcoanelor, insa pot fi probleme - zboara rufele, ti le pot pata vecinii daca spala balconul sau arunca/scutura diverse, iti ploua pe rufe daca nu le acoperi cu o folie, si nici nu da bine dpdv estetic, mai ales daca stai intr-o zona de fite

alta varianta : uscatorul pliant de rufe, chiar daca ai musafiri in camera de zi si nu vrei sa ti se vada rufele, cred ca il poti folosi in balconul nr 2, care presupun ca este la dormitor...insa problema cu umezeala si aerisirea trebuie rezolvata cumva...

ah, si mai exista varianta uscatorului fixat pe tavanul din baie, care se ridica si coboara (un sistem de parghii si brate pliante), am vazut asa ceva la o cunostinta, locuieste in Bucuresti intr-o vila nationalizata, care nu are balcoane din constructie, insa are acest sistem ingenios montat in baie chiar deasupra cazii, e drept ca baia este generoasa (mare ca suprafata si cu tavan inalt, cum se construia pe vremuri), are geam mare de aerisire, calorifer zdravan, etc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Un sistem in baie tot ar trebui sa ai, pentru vre-o jacheta sau pulover care trebuie lasat la scurs...nu merge orice pus la uscator. Eu am balconul transformat in camera (cu parchet pe jos, calorifer) dar am si doua sfori sus de tot puse iar seara pun rufe la uscat. Masina de spalat e pe centrifuga la maxim si pana dimineata am rufele uscate (ciorapeii copiilor ii pun pe calorifer la ei, iarna, si profit sa umezeasca aerul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si eu ma confrunt acuma cu problema asta. anul trecut in decembrie ne-am mutat din casa unde locuiam numai noi si unde aveam conditii optime de uscaut rufele in pivnita, intr-o casa unde mai locuiesc doua familii. e drept ca suntem pe etaj singuri si pot usca pe hol care e spatios, cum am facut pana acum......dar a venit frigul si procesul de uscare dureaza si trei-patru zile. si am mai observat ca unele rufe prind un miros de trebuie sa le pun iara la spalat. asa ca o tin tot intr-o veselie
masina de uscat mi-a ramas singura si cea mai buna solutie. preturile la noi sunt acceptabile, de la 200 euro in sus.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mai exista o metoda de uscare rapida, dar pentru rufe mici (imbracaminte)

vazusem mai demult la teleshopping o gaselnita interesanta
http://www.telestarshop.ro/product.php?id_product=51

sau variantele acestea
http://www.e-cumpara.ro/produs_33449_Uscator_de_rufe_electric_WESTWOOD_CL802.htm

http://www.hyundaielectronics.ro/shopping/product_details.php?id=231

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Si eu vreau masina de uscat rufe. Ma voi muta la casa si voi avea spatiu sa o montez. Aici am masina de spat de la Ariston si are uscator incorporat, dar este un dezastru. Daca e sa las rufele sa le usuce mai bine nu le mai pot intrepta. Le motottoleste rau de tot. Le las mai putin nu mi le usuca si trebuie sa stau cu ele intinse prin casa. Varae ok ca le usuc pe balcon, dar iarna mi se face mucegai si le usuc la subsolul blocului si stau la 3 si nu am lift.
Acum am zis clar ca trebuie sa imi iau uscator separat.
Modelul care il are Carling pare interesant, torusi am vazut ca e clasa energetica B.
Mai caut, dar daca ami aveti jucarii din astea prin casa impartasiti din experiente,

Mergi la inceput