Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata.

Azi noapte era cat pe ce sa intru sa anunt ca plec la spital si eu. Pe la 23 a inceput bebelina sa se agite. Dar agitatie, frate, nu gluma!! Mai ca mi-a rupt o coasta si se impingea in jos de mergeam cocosata, ca nu puteam sa stau dreapta. Dar nu aveam nicio contractie. Am facut o baie, s-a mai calmat domnisoara. Dar apoi m-au luat contractiile, usor dureroase, dar neregulate. Am stat cu ochii zgaiti in tavan o ora, cronometrand. Cand am vazut ca de la 5 min s-au dus la 10, apoi la 12 min, m-am culcat.
Acum vad ca nu mai am nimic, dar banuiesc ca "the time is near" si, desi sunt la baby2, sper sa ma prind care este travaliul adevarat

In rest, HAI ANNA, tinem pumnii.
DOnna, sa inteleg ca si la tine a fost alarma falsa.

Pupam fetele si bebeii

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kiti e un nume f frumos

HAI ANNA

HAI DONNA

pe mine cand m-au luat in noaptea aia m-au luat direct la 5 minute si apoi la 3 minute direct fara sa ne mai oprim la 4. si desi si la baby am trecut prin travaliu 7 ore aici era altfel si de asta m-am si alarmat si dupa cum s-a vazut era pe bune. la baby ma strangea burta doar jos. acum ma strangea toata burta cu tot cu sale si coapse si era o durere de ma lua cu transpiratii si ma lasa fara aer. cand ma miscam de pe o parte pe alta durea si mai rau.

si...pam-pam...the big event! a cazut buricu'!

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

HAI ANNA!

HAI DONNA!

kitti, alarma falsa sau scoatem pampoanele?

maitreyi, felicitari!

N-o sa am calculator o saptamanaaaa... N-o sa mai stiu nimic de voi!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!

HAI ANNA!

HAI DONNA!

kitti, alarma falsa sau scoatem pampoanele?

maitreyi, felicitari!

N-o sa am calculator o saptamanaaaa... N-o sa mai stiu nimic de voi!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mai, nu stiu ce sa zic...inca nu ma simt in forma maxima, parca mi se coace ceva, dar nu am contractii inca. Oricum, am intrat in saptamana 40, deci nu ar fi o surpriza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

kiti e un nume f frumos

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mai3 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti, cand mai mergi la doctor? Ca poate are noutati despre bebelina

Frumos nume va fi, Miruna, daca ramane acesta

Valentina39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Kiti, cand mai mergi la doctor? Ca poate are noutati despre bebelina

Frumos nume va fi, Miruna, daca ramane acesta

Valentina39+

Am fost miercuri, colul era inchis si lung. A ramas ca ii mai dau maine un telefon, sa vedem cnd ne mai intalnim - miercuri sau joi. Asta daca nu vrea bebelina sa faca mai repede intalnirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

kiti, eu scot motatele de pe-acum pentru tine, daca n-o sa fiu prin preajma la momentul 0.
HAI KITI!

Valabil si pt. eveline:
HAI EVELINE!

Am pus cateva poze de la biserica, de la botez. Nu sunt de calitate, din pacate, dar le-am pus pt. voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Buna dimineata! . Bafta multa Anna_Ivan, probabil ca ai intrat in operatie acum. Iti tinem pumnii.

Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

KITI sper sa ai un travaliu la fel ca al meu , am simtit dureri mai puternice deabea la dilatatie 8 , iar in cateva min. am si nascut .
Cu toate ca a fost f rapid , atunci cand a venit dr aveam dilatatie 8 , eram f speriata si pt ca ea imi zicea de cate ori ma duceam la control ca sa fac cezariana ca este mare (eu ziceam hotarata ca vreau natural ), cand am vazut-o exact asta i-am zis " mi-ati promis ca imi faceti cezariana " , dar normal ca nu mai avea timp . Dar a fost mai bine asa , pt ca acum , dupa o luna sunt aproape refacuta si peste putin timp ma pot duce si la sala sa dau jos cele 10 kg cu care am ramas

Mergi la inceput