Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

KAT.. e asa dulce micuta ta, nu ma mai satur sa ma uit la poze!

Donna 39+ cu Tudor Gabriel

AMR 6 zile. Doamne ajuta!

Multumesc frumos!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:

Fetele, eu mi-am ajustat AMR-ul dar cred ca era corect sa trec.... AMR AZI!!!
De pe la 3.45 am contractii dureroase (abdomen inferior+spate) la cca 13 min, plus o secretie foarte abundenta roz cu firisoare mici-mici de sange (cred ca e modul meu personal de elimina dopul, nu putea sa fie si el un dop oarecare ca sa nu am eu dileme acum, nu?).

Nici nu stiu ce sa fac, in momentul asta mi-e somn de pic si foame de lesin. Cred ca mai trag un pui de somn intre contractii. Nu cred ca e travaliu fals pt ca nu cedeaza la schimbarea pozitiei, dar ce stiu eu?...

AMR 5 zile. Doamne ajuta!

Asa am inceput si eu. Cred ca e prima faza a travaliului. Asteptam sa ne spui ce ai facut. Noi oricum scoatem galeria si tinem pumnii. Doamne ajuta! Nastere rapida! Azi il tin in brate pe Tudor.

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Oauuu... s-au scos motate pt mineee! Incep sa ma panichez!

KAT, la ce sa ma astept in continuare? Incepusem sa cred ca e travaliu fals, am avut o pauza intre contractiile dureroase, de fapt ramasese o durere surda si constanta si apoi a venit o contractie de mi-a scos ochii din cap de durere. Ce urmeaza?

Cred ca ma duc sa ma spal pe cap, ca nu mai e de gluma!

Mergi la inceput

Am vrut sa va spun cum ne-am acumodat (sau inca nu) acasa in 3. Dar m-a luat vestea Donnei pe nepregatite.
Tessa nu prea suge, doarme mult, mi s-a spus de la spital ca asa poate fi de la icter inca vreo 3 zile. Am sanii prea plini. Nu-i place la baita si plange, ma gandesc daca nu fac eu ceva bine. Doarme putin, nici macar o ora legat. Se trezeste si dupa cateva minute de supt adoarme iar. Daddy e topit dupa ea si ma ajuta sa dorm si eu putin, o tine el in brate. Am pus cosulet langa patul meu primele zile sa fie mai usor. Am pat normal in camera ei dar aici daca se trezeste o aduce daddy la san, ma ridic foarte greu din pat imediat. Vine matusa mea, ma va ajuta ziua, daer noaptea trebuie sa fie la casa ei, asa ca noi suntem baza deocamdata. Dar problema e ca nu mi-am revenit fizic dupa nastere, chiar daca nu am considerat-o o experienta grea. Ma dor toate si sunt epuizata. Aici am voie sa ma plang? Ca de izbutit oricum izbutesc dar trebuie sa ma plang putin si eu.
Daca se uita cineva la poze voi mai pune, daca nu nu.
Si inca odata galeria in actiune pentru fete:

Hai Donna!

Hai Anna!

_

Mergi la inceput

Citat:

Oauuu... s-au scos motate pt mineee! Incep sa ma panichez!

KAT, la ce sa ma astept in continuare? Incepusem sa cred ca e travaliu fals, am avut o pauza intre contractiile dureroase, de fapt ramasese o durere surda si constanta si apoi a venit o contractie de mi-a scos ochii din cap de durere. Ce urmeaza?

Cred ca ma duc sa ma spal pe cap, ca nu mai e de gluma!

Curaj!
Spala-te pe cap sa fi pregatita si fa si un dus, vezi cum cedeaza durerile la dus. Eu am facut dus si m-am simtit mai bine. Dar nu au cedat contractiile.
daca te ajuta, am gasit eu intr-o seara

http ://www. sunt gravida. ro /sarcina/Prima-perioada-a-nasterii.html

(fara spatii, ca-i reclama)
(da, traiasca google)...nu stiu cat timp mai ai de lecturat
mi se pare varianta cea mai apropiata a
http://www.baylorhealth.com/PhysiciansLocations/Dallas/SpecialtiesServices/WomensHealth/ChildbirthServices/Pages/PregnancyGuide.aspx
ghidului spitalului unde am nascut eu.
Nu te pabica, mai ai ceva timp. Contractiile dilata colul dar prima faza dureaza cateva ore, deci nici vorba de nascut in lift.

_

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa lasam motatele mele sa se odihneasca, s-au rarit contractiile, cam la 20 min. Sunt destul de lungi si dureroase, dar atat. O sa iau un No-spa, poate cedeaza, ca nu am de gand sa tai orasul pana la spital pt o alarma falsa.
KAT , am lecturat. Nu ma tem de nastere in lift . ma tem ca ma apuca si nu stiu ce-i aia. Pana acum 30 min credeam sincer ca e pe bune.
Mai trag un pui de somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

fetelor am o mica problema imi ard obrajii de numa. sunt rosie ca racul

37+ poze
azi e ziua cea mare

Mergi la inceput

No, hai ca m-am luat cu ale mele si nu am zis ce voiam de fapt:

Cred ca e firesc sa avem momente de dezechilibru dupa nastere, eu una ma astept sa nu fiu prea calma, senina sau sigura pe mine. Trebuie doar sa ne acceptam caderile si sa o luam de la capat.
KAT si . Ai nascut o fetita minunata, acum e vremea sa ai incredere in tine, in instinctele tale, vei fi o mama foarte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Heheee!! Naste si donna!!

Vezi mai Anna,nu esti singura pe baricade!?!

Hai Anna!!

Hai donna!!

Nastere usoara,fetelor!!

Kris,este normal sa te simti asa,primele saptamani.Nu trebuie sa fi super mom! Ia-o incet! Niciuna dintre voi doua nu-i obisnuita cu stilul asta de viata.Amandoua sunteti obosite,epuizate-gandeste-te ca si ea a facut un efort imens ca sa vie pe lume! Nu gresesti cu nimic la baita,stai linistita,asa reactioneaza majoritatea copiilor.Pe Mihai,prima data il infasuram intr-un scutecel,ii spalam caputul,il stergeam si abia apoi treceam la baita,care era suuper rapida,pt ca efectiv urla ca din gaura de sarpe.Asta,pana am descoperit-la 2 luni dupa nastere,ca al meu copil-ADORA-apa,dar apa multa,multaAsa ca,am trecut amandoi,la cada mareSi de-atunci s-au sfarsit si problemele.Mai greu era pt mine ,pt ca faceam dus,dezinfectam cada,apoi pregateam baia..
Dati-va timp,mami! Si,cand sta altcineva cu ea,profita si fa ceva doar pt tine-somn,masaj usor,o plimbare,etc.
Hai ca o sa va acomodati,dar startul e greu pt toata lumea,fie ca primul sau al treilea copil!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata!

Ieri nu am mai intrat pe DC, am avut o zi plina de evenimente...
Am fost la doctor si m-am intors cu coada intre picioare: tot nu a coborat, colul este la fel de luuung (peste 4 cm)- a avut dr grija sa ma apese pe el sa mi-l "arate" si m-a durut toata ziua, si...surpriza a fost ca don'soara si-a pus colier...e adevarat ca este larg, dar oricum am intrat in panica. 3200gr +-...
Conform calculatorului, DPN este 8.10. Saptamana trecuta cand am fost la dr., mi-a spus ca pot naste intre 8-14.10; ieri mi-a spus ca pot naste intre 8-22.10, fiind si la primul copil...
Voi merge samabata viitoare iarasi la control...

Trimit acum msg si ma intorc sa citesc din urma

Valentina39+

Mergi la inceput