Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
florintunde spune:
Aditzaesti frumoasa foc!ai o burtica frumoasa...nici nu te-ai ingrasat..bravo fata
Tunde
burtica de 21 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
bebelu86 spune:
hellooo burtici !!!!
haideti la
fierbite
Roxx eu nu am mers in dragon k era inchis..am mers in europa la tarabele alea...acolo sunt o groaza si dau numai la bucata 
am gasit carucioare la max5 mil din ala 3in 1. super frumoase si mi s-au parut chiar ok si calitativ si practice.
Lucia si eu am par p burtica
e normal in sarcina. medicu a zis k dupa nastere va pica singur.asa k stai linistita.
Laura in primele 2-3 luni poti sa iesi afara cu bb in brate...mai ales dc va fi zapada sau ceva,,,k nici in casa nu poti sa-l ti pana se incalzeste..tre sa iesi 5-10 min acolo.
Zana si eu ma simt greoaie, respir greu, obosesc repede..adica imediad..abia urc scarile
nu stiu ce voi face mai incolo cand va creste burta si mai mult.
Danina eu am mers vineri la eco si mi-a zis k peste 4 s imi da lista cu analizele care tre sa le fac la 34s. urina, sange si secretie.
si eu nasc la ELias. la dr ROtaru, acelasi la care merge si Adita 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
neatza burticute.
Va servesc cu o cioco calda.
Pe la 10 ce am facut si eu ochi. Azi vreau sa lenevesc, ca maine trebuie sa ma trezesc la 4 juma. Sper sa treaca repede si sapt asta ca pe urma stau acasa.

va doresc o duminica cat mai placuta.

Laura
25+ cu
bebelu86 spune:
scuzati k am disparut aseara fara sa zic nimic, dar se blocase laptopu, m-am enervat si nu l-am mai deschis.
oricum aveam o stare de zici k eram batuta. cred k de la oboseala k ma durea si capu, aveam greata, etc...
nici acu nu ma simt prea bine. mai ales ktre sa incep sa strang tot din camera k de maine incepem balamucu cu renovatu
.
si bineinteles k tot azi, s-au trezit musafirii sa vina 
nu stiu unde ma voi imparti mai repede. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
djlaura01 spune:
neata feteleor m-am trezit si eu abia acum ,adica m-am trezit la 6-30 cand a plecat sotul si am stat treaza pana la 8-00 si am adormit apoi
va invit ca de obicei la ceiut ,cine doreste

aditzaC spune:
buna dimineata si de la noi
, nu ne.am trezit acum dar am luat micul dejun si am strans putin in camera , am aerisit si am sters putin praful ..doamne nu stiu de unde atata praf
monika
iti multumesc din suflet ...mi-au dat lacrimile , esti o scumpa , multumesc pt cuvintele frumoase, ai dreptate d-zeu mi la dat cu un scop si cu siguranta ma voi bucura de el
multumesc pt complimente ... nu sunt model , as vrea eu ![]()
si tu esti f draguta
lucia
multumim frumos pt detalii , si eu stiam ca tb sa dormim pe stanga ca sa odihnim aorta
bebelusi
te astept cu poze
flori
sarna ....si voi sunteti draguti si ai o familie frumoasa si niste ochi superbi![]()
si eu as vrea sa ies azi putin din casa dar nu cred ca il voi convinge pe al meu sot ..el saracu alearga toata ziua si nu ii mai arde de plimbare..... astazi ma simt mai bine , ma rog exceptand toate celelalte dureri , ligamente ,spate , intepaturi etc .... ma bucur ca nu am mai avut contractii am incercat sa ma relaxez si sa numai ma gandesc la ele si se pare ca am reusit sa am un impact asupra lor![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
mica_daria spune:
babyleeks te servesc cu o cioco, daca vrei alba, ca din aia beau eu acum.
Daca nu vrei de a mea, fug repejor la magazin si apoi ti-o trimit cu prastia ...
Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
aditzaC spune:
ati disparut??
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
djlaura01 spune:
eu sunt prin zona ma uit la tv la hallmark(diva se numeste mai nou) e filmul cu blonda de la drept comedie

mai aveti un strop de cioco calda?