si eu sunt tare impresionata de cazurile din Parohie,am de donat niste hainute,in stare buna,chiar ff buna,purtate de cateva ori,dar cu pete,ca bebelina mica nu a suportat niciodata baveticile si cu toate solutiile spalate nu au iesit toate petele.se pot purta ff bine pe dedesubt,prin casa/curte.Sunt pana in 1 an,si daca credeti ca vor folosi cuiva,o sa le trimit saptamana viitoare.
Si am vrea sa donam si un calculator,monitorul si tastatura vor fi noi,monitorul si unitatea centrala sh dar functional.Foloseste pt gradinita,scoala,sau vre-o familie cu copii scolari,fara posibilitati?
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
DOAMNE AJUTA!
Ma bucur ca ati gasit o solutie in ceea ce priveste scaunul cu rotile pentru ca este indispensabil ca acesta sa fie prevazut cu spatar rabatabilpentru ca fetita nu poate sta nici macar in fund!
Multumesc tuturor celor care se implica si nu uitati va rog sa trimiteti pomelnice!
Astazi am mai primit un colet de la Constanta si maine voi merge sa impart hainutele si jucariile primite!
In ceea ce priveste calculatorul va imaginati ce bucurie va fi pe capul copiilor care-l vor primi!
Ma gandesc sa-l donam gradinitei la grupa mare!
Vom hotara impreuna!
Va doresc tot ceea ce este mai frumos pe lume, sa aveti parte de tot binele pe care il faceti si sa primiti de la Dumnezeu insutit inapoi!
Aceasta actiune se declara inchisa. Ne bucuram ca a avut succes.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook