Ne rugam pentru dumneavoastra acatiste

Ne rugam pentru dumneavoastra acatiste | Autor: tudor_marian

Link direct la acest mesaj

DOAMNE AJUTA!
Numele meu este Tudor Marian, sunt preot paroh in com Glodeanu Silistea, sat Carligu Mare, jud Buzau.
Am deschis acest subiect din dorinta de a veni in ajutorul tuturor celor ce au trebuinta de ajutor de la Dumnezeu pentru castigarea celor de folos!
Va invit pe toti utilizatorii acestui site sa lasati un acatist ori de cate ori simtiti nevoia!
In fiecare Sambata, dupa slujba vecerniei, savarsim slujba acatistului!
In cadrul acestei slujbe voi pomeni acatistele dumneavoastra cerand ajutor de la Dumnezeu!
As vrea totusi ca rugaciunea mea sa fie insotita de o mica jertfa din partea dumneavoastra si anume aceea de a face fiecare cate o fapta buna in ziua respectiva!
Nu vreau sa-mi multumiti decat atunci cand cererile dumneavoastra vor primi raspuns bun de la Dumnezeu si sunt sigur ca asta se va intampla daca veti crede cu adevarat si veti face acea fapta buna!
"Veniti, binecuvāntatii Tatalui Meu, mosteniti īmparatia cea pregatita voua de la īntemeierea lumii.
Caci flamānd am fost si Mi-ati dat sa manānc; īnsetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; Gol am fost si M-ati īmbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; īn temnita am fost si ati venit la Mine." (Matei 25, 34-36)
Am pus versetele de mai sus pentru a avea exemple de fapte bune!

Astept sa primesc multumiri din partea dumneavoastra!

DUMNEZEU SA FIE CU NOI!

PS: - As avea o recomandare pentru cei care vor sa faca o fapta buna: pot dona chiar si un leu pentru o fetita care are nevoie de un carucior nou!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156921&whichpage=1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Doamne ajuta,parinte,ce bucurie sa va avem printre noi!

Multumim pentru oferirea de ajutor si ma bucur pt slujbele de acatist ce le faceti simbata,atita doar sa ne spuneti daca trebuie sa va dam pe privat prenumele si pt ce ne rugam sau Domnul oricum stie cine sintem si ce nevoi avem.

Oricum,dat fiind ca v-am citit si pt ca e simbata,azi o sa ma infrinez(cu ajutorul Domnului si mai ales al Maicii Sale pe care am simtit-O asa aproape zilele acestea)de a mai fi apriga la minie si degraba judecatoare de aproape.

Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere in a va sluji turma,Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Bunul Dumnezeu sa va ajute in tot ce vreti sa faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Doamne ajuta!
Puteti scrie acatistele aici sau sa le trimiteti pe privat!
Alegerea este a dumneavoastra si este de ajuns sa scrieti numele, stie Dumnezeu ce ne trebuie fiecaruia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Foarte buna initiativa.Dumnezeu sa va de-a sanatate!

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Parinte, ma bucur mult ca ati scris si aici si aveti aceasta initiativa!

Eu as dori sa va spun ca am simtit deja efectele rugaciunii Dvs. , pentru ca, imediat dupa ce am luat legatura cu Dvs., cu privire la ajutorul Parohiei, desi eram intr-o situatie foarte grea, in perioada imediat urmatoare mi s-au intamplat o multime de lucruri bune, pentru care Ii multumesc in fiecare zi Bunului Dumnezeu.

Deoarece momentan sunt plecata din tara, as dori sa va rugati pentru mine sa am putere de munca si sa ma pot intoarce in curand inapoi la familie, pentru fiul meu Denis-Cristian, sa reziste fara mine si sa fie ferit de boli, iar pentru sotul meu Cristian-Adrian sa aiba intelepciunea de a-l ingriji cum se cuvine pe fiul nostru.

Multumesc mult Parintelui Tudor Marian si tuturor celor care se roaga pentru cei ce au nevoie de ajutor!

Doamne-Ajuta!

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna ziua.
Eu vreau daca se poate sa fie dat un acatist doar pt baietelul meu David-Christian,care sufera de o boala genetica grava, rara si incurabila..si care momentan nu e bine.Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudor_marian

DOAMNE AJUTA!
Numele meu este Tudor Marian, sunt preot paroh in com Glodeanu Silistea, sat Carligu Mare, jud Buzau.
Am deschis acest subiect din dorinta de a veni in ajutorul tuturor celor ce au trebuinta de ajutor de la Dumnezeu pentru castigarea celor de folos!
Va invit pe toti utilizatorii acestui site sa lasati un acatist ori de cate ori simtiti nevoia!
In fiecare Sambata, dupa slujba vecerniei, savarsim slujba acatistului!
In cadrul acestei slujbe voi pomeni acatistele dumneavoastra cerand ajutor de la Dumnezeu!
As vrea totusi ca rugaciunea mea sa fie insotita de o mica jertfa din partea dumneavoastra si anume aceea de a face fiecare cate o fapta buna in ziua respectiva!
Nu vreau sa-mi multumiti decat atunci cand cererile dumneavoastra vor primi raspuns bun de la Dumnezeu si sunt sigur ca asta se va intampla daca veti crede cu adevarat si veti face acea fapta buna!
"Veniti, binecuvāntatii Tatalui Meu, mosteniti īmparatia cea pregatita voua de la īntemeierea lumii.
Caci flamānd am fost si Mi-ati dat sa manānc; īnsetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; Gol am fost si M-ati īmbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; īn temnita am fost si ati venit la Mine." (Matei 25, 34-36)
Am pus versetele de mai sus pentru a avea exemple de fapte bune!

Astept sa primesc multumiri din partea dumneavoastra!

DUMNEZEU SA FIE CU NOI!

Parinte stiu ca sunt Off topic dar vreau sa imi spuneti parerea care o aveti despre Sarbatoarea Halloween.
Ce semnificatie credeti ca are si daca un crestin o poate sarbatorii sau este o ofensa adusa lui Dumenzeu prin sarbatorirea ei.

Pot sa va mai intreb si alte nelamuriri care le am?

Astept cu interes raspunsul Dumneavoastra.

Dumnezeu sa fie cu noi!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Buna ziua.
Eu vreau daca se poate sa fie dat un acatist doar pt baietelul meu David-Christian,care sufera de o boala genetica grava, rara si incurabila..si care momentan nu e bine.Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Si eu ma voi ruga pentru tine si pentru baietelul vostru.Pentru a va da putere sa mergeti mai departe si pentru sanatatea baietelului. Nu-ti pierde nadejdea, pentru Dumenzeu nu exista boala incurabila.

Dumnezeu sa fie cu voi!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua,parinte!V-am trimis un mesaj privat in legatura cu slujba acatistului.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Parinte multumim pt ajutorul dat si sa fiti binecuvantat...am sa trimit pe privat acatistul meu.....Doamne ajuta

Mergi la inceput