Cine a mai patit asa ceva?
Eva mea de 1.2 luni a cazut si sa lovit la buza de sus si si-a rupt partea aceea de "ata" ditre dinti si buza de sus...nu stiu cum sa explic..e acolo un ligament, o bucata de "ceva" intins....ei bine la ea sa rupt chiar la baza gingiei..
De mancat manaca, de baut bea, e vesela...
I-am dat cu glicerina boraxata si albastru de metil..
Are cineva idee la ce foloseste "ata" asta?..daca nu i se mai prinde la loc?..a mai patit cineva asa?..uffff
Sa ajung la un medic?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Baietii mei amandoi si-au rupt-o. Cu cel mare am fost la urgenta ca sangera tare si nu am stiut ce are iar cu cel mic nu. Medicii au spus ca nu se mai lipeste dar nici ca-i foloseste la ceva. Si la cel mare s-a rupt tot asa de langa gingie, la inceput se vedea ca atarna ceva de la buza dar acum nu, e totul ok la ai mei.
Mersi mult Claudi@...
Am descoperit cum se numeste "ata"..frenul buzei superioare.
Am si vorbit cu un medic chirurg (care a vazut-o pe Eva cand si-a muscat rau de tot limba..ca deh! numai din astea patim) si ne asteapta maine s ao vada ca e de garda. Mi-a spus ca e posibil sa se lipeasca, insa depinde si cum e rupta.
Sa ii dau in continuare cu albastru si mancaruri moi, fara biscuti sa zgarie si fara mancare calda/fiebinte.
Sa vad ce imi spune maine dl dr. Cernea (sp.Marie Curie)..sper sa ma linisteasca.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
O, da de asta am uitat, sa ai grija la mancaruri si la bauturi. Tony a avut pb doar cand bea suc de portocale(a avut exact atunci o faza de vroia numai suc din asta).
Mie nu mi-au dat sa-i dau cu nimic, doar in caz de durere mare sa-i dau un supozitor. Se urcase pe o rigla f groasa, ce o rezemase de patutul celui mic si i-a ricosat in gurita si de aici si dureri de buza si dinti.