**Buburuze de 2009 in actiune (29)**
Raspunsuri - Pagina 18
Picky_toto spune:
Ema si eu te 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
15+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5525568989270566114
de la mine pt Ana....fara numar, fara numarrrrr![]()
lavinia.p spune:

LA multi ani Anna!Sa-ti dea DD mlta sanatate, fericire, multe impliniri si tot ce-i mai frumos in viata,sa va puteti bucura din plin de minunea din viata voasta. Sa vii sa ne spui ce cadou ai primit ca m-ai facut curioasa![]()

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
anna-mama spune:
Neata,
Am intrat sa va servesc cu 

ca sa aveti timp toata ziua sa consumati ca e din belsug
Va multumesc din suflet pt urari, imi sunteti toate f dragi 

Revin cu recuperatul cand doarme Vladut de dupa-amiaza!
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Am revenit doar sa-i multumesc Emei pt surpriza, este cel mai emotionant cadou pe care l-am primit 

Am dat apa la soareci de emotie
, pup Dariusica cel dulce 

de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lavinia.p spune:
M-am bagat rapid la citit cat timp imi beau cafeaua, inca doarme Rares, asa ca mai am ceva timp pana se trezeste.Azi sunt bine, am slabit ieri aproape 2 kg, deci in tot raul e si un bine
dar de azi la regim f sever macar o saptamana.Duminica viitoare am nunta la o f buna prietena deci voi fi manechih![]()

Picky,Cris,Simina,Annamultumim de aprecieri
, mai am ceva pozici dar mi-e lene sa le descarc![]()
Crisvazut pozicile cu ciresul e super
da ce fain ti-a iesit, ciu si eu sa pap niste cirese cand e copt, ne primesti?
, moama da ce talentoase sunteti si tu si Ema, bravo voua
Eu cred ca am sa-mi caut colaje de dimensiuni mai mari sa le pot contura pe perete si apoi sa le desenez ca ati pus boala-n mine
musai sa-mi desenez si eu peretii!
Siminainca mai face greva foamei, a inceput sa pape umpic mai bine, dar nu ca inainte, de ex el manac 3 cremvusti cu painica, acum mananca doar 1 jumate, din aproape 750 ml lapte cat bea pe zi acuma daca bea 400 ml e bine, dar sper sa-si revina.M-am uitat in gurita, mai bine zis cand zbiera m-am uitat ca altfel nu ma lasa si nu are nimic pe limba nici pe cerul gurii deci probabil de la dinti.Da a fost frumos in doi, am mai apucat sa vb si noi una alta in liniste, a fost bine.
la multi ani cu multa multa sanatate bunicii tale, sa-i dea DD multi ani cu fericire si sanatate alturi de voi, cei dragi!
...las ca data viitoare cand mai mergeti si o sa fie gata casuta o sa-l luati si pe Anducu u voi.Distractie placuta in weekend
23.mai.2009
elena_adina spune:
Neata gagici!

prima noapte in care Razvan nu s-a mai trezit la tzatza.S-a trezit o data pe la 22:30 si azi dimineata la 7,iar acum s-a trezit la 10![]()
Ema da,buna aspirina asta,numai ca de doua zile mi-au venit "rusii" si nu pot practica

La multi ani Anna-mama!
sa fii sanatoasa,iubita si fericita

Razvan si mamy va

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
emanouela spune:
Picky am vz papusileee dar daca eu is setata pe masini, avioane, vapoareee....surubelnite, ciocane si alte aleaaaaaaa, iti dai seama
. si eu mai patesc asa cu pampers....am schimbat de ceva vreme, am trecut la simply dry, mi se par mult mai ok si nu ne-am mai lovit de chestia asta cu toate ca imi doarme si 12 ore pe noapte....
al meu cand ppa inghetata zici ca e de portelan frate....numai cu vf buzelor ia, sa nu care cumva sa ii ingete limba.
cris are ocupatie....ati vz???? s-a apuca si de pictat![]()
am terminat si eu in mare parte cu desenele, acu fac o chestie faina, tre sa cumpar inca ceva sa pun si cred ca sapt viit e gata
...v-am lasat in coada de peste![]()
emanouela spune:
a zis bine cris ca va imbolnavim cu desenele![]()
ano ma bucur ca ti-a placut
adino imi aduci aminte de ceea ce ampatit eu acu cateva zile cad m-au cucerit si pe mine pe nv in toi de noapte si mai aveam fix una bucata tampon...asa ca toata ziua, pana a venit al meu cu tampoane am confectionat din pampersul lu ficiormiu
niste chestii protectoare....ca aproape chiar nu aveam nic de unde sa ia si mai si ploua![]()
ma bag la spalat vase ca aseara am tras chiulul
pupiciiiii
lavinia.p spune:
Emada ma destrabalai oleaca
da groaznic fu dupaia
, bine ca totusi m-a scos barbatu
...mi-ai facut o pofta de branzoici

Crisasa e trebuie sa ma menajez umpic, tocmai am primit o lista cu lucruri interzse si lucruri permise pt fiara si in concluzie aproape nimic nu am voie sa mananc
, dar nuibai ca acus de ajung din urma ![]()

Pickyam vazut pozici cu printesa
e adorabila, o adevarata domnisoara si ce scumpa e ea cum are grija de bebei, cum se inghesuie in cosuletul ala, cum sta pe WC si citeste, ce mai e o domnisoara superba
iar tu mami arati tot mai bine, aproape ca nici nu se vede ca esti gravida mi se pare c chiar ai slabit, sunteti minunati
Annanici noua nu ne-a dat caldura si e f frig, dar mai bag caloriferul electric la pici in camera ca altfel am fi inghetati...cum mai e Vladut cu tusea?Sper ca i-a trecut
Pickyspune-i la Iry ca o asteptam cu drag si le pupam pe amandoua! In legatura cu zimaflorul dr ni l-a prescris, sunt niste tabletute f f mici pe care i le dau, doar vroiam sa stiu dc mai da cineva la buburuze!
Ema si pe mine nu ma pupi?
..REAO SAU REA-O nici sa scriu nu mai stiu

Merg sa-l trezesc si eu pe Rares ca vad ca nu are de gand sa se trezeasca si sa iesim si noi umpic afara!
gasca
23.mai.2009