**Buburuze de 2009 in actiune (29)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am sosit din oras, a fost f bine doar noi doi, am fost la pizza si a fost delicioase, am mai vb de una de alta si a trecut repede timpul.rares a fost f suparat ca l-am lasat la buni, iar cand am venit dupa el in prima faza nu a vrut sa se uite la noi apoi a sarit la mine in brate.
Multumim mult de urari la fel va doresc si eu voua, casnicii cat mai unite, pline de iubire si numai impliniri si sa sarbatorim impreuna aniversarea nuntilor de aur
Pickyzimaflorul este o vitamina ce contine flor si se da pt dinti la noi incepand de la varsta de 1 an in alte tari de la 2 luni, deci tu nu stii nimic?
Fetele voi dati zimaflor?
Getikma bucur ca ati discutat fara sa va certati, sper sa fie tot asa de acuma inainte, si noi am discutat unele chestii delicate in seara asta cu mult calm!
Alicapropo de penalizari am platit 350 ron numai penalizarideci ai grija si cu asta
Merg si eu langa sotior va las si pozicile pe care le-am promis, si ultimele sunt facute acuma seara cand ne-am intors din oras!
Va si va doresc o noapte buna si linistita!
Pozici cu noi
iar astea sunt de azi dupa ce am venit din oras http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Octombrie2010#5525024914273980882

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am intrat sa va urez nopate buna..si ca ne auzim maine.

Lavi ti-am vazut pozicile dar iti zic mai multe maine

Somn usor mamicutelor si buburuzelor

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa,limbarnitzoaselorrrrrrrrrrrrrrrrrr

haideti fuguta la o calda,perfuzabile cu nes,trabuce cubaneze si vougue

ema da tu ce crzi fata??ca eu am ce are fi-mea??neam de neamul meu de la maimuta antropida nu a avut ce i-am luat eu lu' fi-mea
auzi la ea...lasa-mi fata boschetul ca si asa nu are frunzereclama aia??pe mine ma enerveaza ca sta ca cocostarcul ala milog si nici nu-l bag in seama..
ana ce figura esti cu cadoul lasa ca e bine si asa cu fetele,ca pe urma sarbatoriti voi doi cand se intoarce el
lavi heiii,ce smecheri sunt picii astia ai nostrinoi folosim periuta doar cu sos de limbae al dracului de scumpa pasta aia de dinti nenedent..e,pun eu pozici,numai sa-l si termin
picky sa ne aratai si noua ce i-a luat nicu pucai
getik ce fain,uite ca se poate si discutii fara ridicatul tonului
lavi super fainma bucur ca pana la urma ati iesit in doi,si am vazut si pozicile cu raresul care s-a facut baiat mare si frumos foc

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimi fetele.Sunt si eu prin zona cu un rau din cauza pizzei de aseara, am chinuit din nou fiara, tocmai ce am dat o tura la rate, merg sa mai stau umpic in pat pana se trezeste Rares. Ne auzim mai incolo.Pusici!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit si eu la
sunt pe aici prin preajma

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Mult ati mai scris zilele astea,abia acum am reusit si am recuperat.
Lavi-multi ani fericiti de casnicie!Scuze din nou de intarziere!Am vazut pozele-e un scump Raresel si tu mami esti arati f bine!Cum mai e Raresel?Mai face greva foamei?Andutu a avut o perioada cand nu papa dar era din cauza ca ii iesisera niste bubite pe limbuta si in gurita(facuse stomatita de la eruptia dentara).Sper la voi sa nu fie asta sa fie doar dintucii.Ce frumos ca ati iesit doar voi doi!
Ema-scump Dariusica ca intotdeauna!Si geaca e super!nu mai zic de desene ca asa cum zicea Lavi-crap de ciuda.Astazi vreau sa caut pe net sa dau comanda de tapet ptr camera lu Anducu-ne-am hotarat sa punem tapet-ce-o fi o fi.Daca-l strica la anul zugravim din nou si gata.
Anna-daca eram in locul tau cu cadoul il acceptam pe loc-ca as fi murit de curiozitate-dar bravo tie ptr cum ai procedat.Maine e si ziua bunicii mele care are grija de Andu cat sunt eu la munca-face 80 de ani-si vreau sa zic ca pe undeva va asemanati(o fi din cauza aceleiasi zile de nastere)-si ea stie sa educe un copil(ti-am mai zis ca imi place tare mult de Vladut cum l-ai invatat sa pastreze ordinea la jucarii,cum te asculta cand ii spui ca nu e voie,etc),si ea este f calma si la fel ar fi procedat cu cadoul.
Cris-naspa faza cu bunica si Miru dar asa cum zicea Picky(parca) s-o fi speriat si de-aia a reactionat asa.Asteptam poze cu copacul-of cat va invidiez ca va pricepeti.
Getik-felicitari ptr concurs si de asemena felicitari ptr ca ati reusit sa vorbiti fara sa va certati-tu cu sotul!
Picky-sa ne arati si noua bebeii lu Stefi!
Alic-da tu pe Naty nu ne-o mai arati?
Noi sambata trebuie sa mergem la un botez si duminica la o nunta-ne usuca de bani.Nunta e la Buzau si prin urmare il las pe Anducu cu mamaia acasa-as fi vrut sa ii iau si pe ei sa ii cazez la o pensiune in seara cu nunta iar luni sa ne plimbam un pic cu totii sa luam aer de munte insa cu vrea Dani ca si asa stam prost cu banii si ne mai trebuie o groaza ca sa terminam casa sa ne mutam.
Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaa
getik fata daca stai aproape de iasi sa mor de nu vin fata haiiiii, auzi la ea, 1984...doamne, mai exista si varste de astea??????
picky daaa, branzoaicele se fac la cuptor, papanasii prajiti sau fierti
la branzoaice trebe faina, lapte , zahar, ou, coaja lamaie , drojdie si praf sare, putin ulei pt aluat, sau se poate face si ca un simplu aluat de paine iar compozitia se face din branza dulce de vaca cu ou, zahar si esenta de rom....se imparte aluatul crescut in bilute nu mai mari ca pumnul .....se impletesc specific zonei moldovei, adica se intinde bila de aluat sub forla de cerc, aprox, nu ft goros...cca juma de cm, se pune compozitie inauntru, 1, 2 Linguri, depinde de marimea cercului obtinut si aluatul se uneste la mijloc din 4 directii, sus, jos, dr, stg (oare am fost explicita??? ca-s cu cafeua in bot); unind asa obtii in patrat ale carui colturi iar le unesti la mijloc. se lipesc bine acolo sa ca nu se desfaca si se dau la cuptor dupa ce se ung cu un galbenus de ou batut...cand is gata pui zahar pudra si papi...is o nebunieeeeeeeeee....daca vrei reteta aproximativ exacta spui si ti-o scriu , nu cu gramaj exact ca eu nu is cu gramajele, la mine ochiul e tot. nu tre sa fie ft dulci ca sa nu se piarda aroma de branza cu rom....romul e obtional...poti sa pui in loc de el coaja de lamaie
te destrabalasi lavinio e????? poi fata la cat ati venit acasa de cupilu era treaz????? ce nu ati stat si voi mai multtttt....gainilor
cris tu baga copacul sa vedem cum evolueaza treaba
ano deci ai gasit cadoul??????

Mergi la inceput

simino cauta un tapet mai bunut si nu are ce sa strice la el....eu pe al meu il sterg cu buretele umed daca e ceva...ca si varul lavabil...asa ca nu are ce sa strice...sarumana

Mergi la inceput

getik fata hai da gandeste-te tu, nu el si fa-i surpriza placuta.....si normal fara ary, o lasi 2-3 ore cu sora sau vezi tu....ca sa vada al tau sot ce nevasta are si sa proceseze ce tampenie face ca se cearta cu tine din cauza vrajitoarei....fi oleaca jmechera si speculeaza astea si iintoarce-le in favoarea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am terminat si noi de papat,si de descarcat pozele cu boschetele care mi-a crescut pe perete(bucati din el ca e din creion facut momentan si nu se vede cum trebuie)pe care l-eam pus pe mailul nostru..

lavi imi pare rau ca nu ti-a priit pizza de asearatrebuie sa te menajezi un pic mai mult,mai ales la capitolul alimentatie..sunt foarte multe lucruri interzise
getik nu ne zici ce ai castigat la concurs???
ema fata,nu ispiti femeia si lasa sa vina ziua de maine si poze sunt pe mailul comun
simina e foarte usor de intretinut un tapet decat lavabilulideea e sa fie unul de calitate..nu fi supi ca in curand o sa terminati si casuta(apropos...POZEEEEEEEEEEE)si data viitoare o sa-l luati si pe andu cu voi

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput