Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 5
mimonix spune:
Ma alatur si eu lui Cami, ca nici eu n-am pus niciodata nimic pt iarna
Dar nu ma simt complexata deloc
Complicat sigur nu e, dar e de munca si ma feresc
Ca se ocupa tata de asta! Si soacra, dar nu pun baza 
Incet incet am inceput sa aud
Doamne , multi nebuni pe lumea asta si parca toti aseara si-au dat intalnire la concertul ala ...m-am simtit si eu o data NORMALA
Caut pe net discutii despre studii in SUA, daca aveti cunostiinta de asa ceva va rog sa-mi spuneti ![]()
Dudisme:
Vine cu masina de politie in bucatarie . Intreb" ca cauta politia aici? " Raspuns" HOTII"
Si ce-au furat hotii? Raspuns" COIOTZII" 
Aceasta converstie a fost inregistrata de el asta vara, cand a venit sor'sa din excursie si i-a adus o carte cu masini...la pagina cu politia, eu i-am spus ca politia cauta hotii (erau desenati) si tzatza Mitza (desenata si ea) tipa: hotii, hotii, mi-au furat chilotii! De atunci nimeni n-a mai pomenit asa ceva ![]()
Ieri cand s-a trezit, m-am dus la el...aveam mainile reci si i-am zis. El raspunde" fiig, vantu, iana, manusi.....pauza ...MOSUUU" sa mor acolo , mai multe nu 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Blanka, fii barbata! Ce-o fi in sufletelul tau?
Eu cred ca joi cel mai tarziu vei fi acasa si singurul necaz va fi ca vreo doua saptamani nu-ti vei putea ridica baietii in brate. In rest nimic , promit solemn! O sa te odihnesti mai bine, o sa slabesti, nu o sa te mai doara nimic, o sa fi ca noua 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
cami33 spune:

Criminal Dudu !!!
Ma bucur ca ti-a placut Ozzy, chiar daca nu ti-a cantat Dreamer ![]()
Daca tot am intrat in febra concertelor, stiti ce fac eu acum???![]()
Caut bilete de avion pentru Roma, la concert U2 
Abia astept sa-i vada fatza lui G cand ii voi propune asta
, pana acum am ajuns la vreo 600 euro, bilete+avion
mimonix spune:
Cami, am auzit ca Oprescu ar vrea sa aduca la anu' U2 in Bucuresti la inaugurarea stadionului Lia Manoliu ! Nu zic ca-i ca la Roma, acolo mai ai si alte obiective , dar just FYI 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mihutza11 spune:
mda.. dupa ce ca am scris un mesaj dupa atata timp mi s-a blocat Mozilla si bineinteles ca l-am pierdut.. ![]()
din amintiri:
Bine ai venit pe lume bb Alexandru!

La multi ani sarbatoritilor pe care i-am sarit!
Ramo felicitari pt job!
am admirat sute de pozici cu pitici si mamici, la munte si prin concedii.. si va invidiez pt intalneala..
am citit cu interes ce ati discutat despre pedepse/micile crize ale piticilor si sper ca mi-a ramas si mie ceva ca lumea in cap
..
Simo m-am cutremurat toata de patzanie.. Salva Domnului ca George a fost pe faza! off, prin cate mai treceti.. ma gandesc la voi mereu! 
Cuscraaaa chiar ne-am gandit la voi.. ca nici pe mess nu te-am "zarit".. sau poate nu ne-am potrivit la "fuse".. va pupam si noi!
si sa mancati si pt noi mancarica buna si o palincuta sau o afinata!
Jiani m-a omorat fii-tu cu replica aia pregatita! 
Olgu si Soph m-a topit cu declaratia ei la adresa fratiorului!
Kitzy iti tin pumnii sa creasca mare bebicul!
Zoze ce putin mai ai!! 
abia astept sa o vad pe Maria Sa!
sanatate tuturor bolnaviorilor!
despre noi.. ne-am luat masina noua, am schimbat-o pe aia veche.. e mai lunga asta dar e nou-nouta si se conduce asa usor.. mor de drag sa o conduc desi la inceput nu eram convinsa de ea.. dar asa mi se intampla mie, daca la inceput un lucru imi place si nu prea, mai tarziu incepe sa imi placa din ce in ce mai mult..
Andra are si ea episoade de miorlaiala.. de dantzuiala nu mai spun, iar dantzuiala e acompaniata de cantat.. e tare comica cum canta.. ca sa nu mai spun ca e la curent cu ultimele noutati muzicale si le canta frate de numa'..
Ma uimeste de replicile pe care mi le da, mutrite nu mai spun..
mai nasol e ca simt ca nu ii mai fac fata, in sensul ca nu stiu daca ii satisfac toate nevoile ei de imbogatire a cunostintelor, ca sa zic asa.. de multe ori sunt obosita si fara chef pt joaca ei, sau sa o mai invat una alta, de multe ori parca am un blank in minte si nu stiu ce as putea sa o invat.. si tot asa.. dar cautam ceva alternative, inca nu stiu nimic concret..
am pus poze noi pe FB..
sau pt restul de fete care nu au FB:
http://family.webshots.com/photo/2145716310102226680QVmCQy
si ultimele capodopere de arta:
http://family.webshots.com/photo/2628015010102226680gLcjZQ
cam asta ar fi..
cate un
la fiecare si scuze de mai multe ne-nominalizari, dar asta mi-am adus aminte!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
mimonix spune:
Si-am uitat sa spun ca aseara m-am gandit sa-l invat alta poezie, daca tot are baiatul veleitati...si am inceput "sus pe costa , la urcus....." la care el se uita la mine si zice " negu, mic, tus,buma" 
Alta inregistrare de pe vremea cand cantau ghe-e-ii in fata blocului
Asta cred ca , daca il provoc, imi spune si ce datorii mai am la banca 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Cami, am auzit ca Oprescu ar vrea sa aduca la anu' U2 in Bucuresti la inaugurarea stadionului Lia Manoliu ! Nu zic ca-i ca la Roma, acolo mai ai si alte obiective , dar just FYI ![]() Simona,mamica de Teo (17 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Ei, tu chiar crezi ca am sanse sa-l duc pe G la Roma la concert???
Mai ales ca am mai fost de 2 ori acolo...Visez si eu...
Am vazut o bucata din concertul lor de la Rose Bowl si nu se compara cu absolut nimic din ce am avut pe la noi, sunt FANTASTICI

luny spune:
neatzaaaa:):):):) dap, sunt tot bine dispusa, normal, ca doar m-am desfatat cu o pastrama si un must, dementiale!!
ma duc sa iau Muf de la ai mei, apoi mergem la
auchan sa fac niste cumparaturi si sa se joace Mateiu acolo loa gomflabile, ca e prea nasol afara, ploua.. cumva, tre sa-si consume energia..
multam de sfaturile ref la pata, ma duc sa iau un Vanish, ca am acum ala verde cica profi de la Ariel, dar nu-s f multumita de el..
mimo dap, perfect de acord, cu artele martiale! e un stil de viata, disciplineaza si ...calmeaza!
sor-mea mai avea doar un examen pana la centura neagra, dar s-a apucat de salsa si a ramas cu maro... avem cativa prieteni si prietene practicanti de asihara si ii vad cum sunt ca oameni, ce stil au, ii admir tare mult.. mergeam cu ei in cantonamente si la concursuri, era o nebunie acolo, nu stiu DE CE nu m-am apucat si eu, ca ei tare insistau.. mi s-a parut ca-s prea batrana..
desi erau altii mai mari ca mine care se descurcau super! m-am multumit doar sa-mi fac orele de fitness si aerobic cu pretenii sensei, si am zis ca ma ucid suficient acolo![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Dudu doarme
IAI doarme pana la pranz
Doamne ce-mi tihnesc diminetile astea, singura prin casa, de capul meu ![]()
Mi-am intins antenele in state, sa vad ce informatii primesc! N-am prea multe antene de fapt, asa ca orice ajutoare mi-ar fi de folos!
Am gasit si un subiect pe softpedia cu linkuri diverse...am obosit doar citind, e atat de greu si atat de departe 
Va doresc o duminica linistita, ma duc sa-l trezesc pe pitic ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
natynic spune:
Cami, daca-l convingi pe G esti tare!
Si probabil nu vei regreta.
Mihule, sa stapaniti sanatosi masinuta! Sa stii ca am aceleasi intrebari si preocupari ca tine, daca ii satisfac Iuliei suficient setea tot mai mare de cunoastere. Pt tine e mai greu ca e doar cu voi, pe mine ma ajuta mult bona. De fapt cred ca ideal e contactul cu cat mai multe persoane...asa, cu ce aude de la unul de la altul, vin apoi si ideile de "consolidare" a cunostintelor. Pe de alta parte, cred ca noi suntem mame f moderne; pe vremea noastra (sa nu zic si mai demult), pe langa ca nu erau atatea mijloace de comunicare si educatie, nu cred ca era nici interesul parintilor atat de mare in directia asta, de la varste atat de mici. Ai nostri cresc in alta lume, in febra asta a bombardamentului informational si, pe undeva, vrand nevrand se prind oricum in hora...
Mimo, gheeeu....O colega a mea avea cam acum 6 ani aceeasi problema cu fata ei, atunci de varsta lui Teo. Obsesia studiului in SUA. Si ea-aceleasi temeri, retineri, etc. A lasat-o in pace, in sensul ca nu a insistat prea mult sa o contrazica. Si absolut brusc, in spiritul varstei asteia, fata a decis sa plece la facultate in Franta. I-a mers fff bine, s-a si intors, are job excelent (aici) si...nici vorba de SUA. As zice sa o lasi sa se informeze cat mai mult. Viata in SUA chiar nu e pt oricine crescut in batrana Europa. Am acolo si rude si prieteni/colegi de facultate si, cum mai povesteam, pe marea mea iubire din facultate
. Unii n-au rezistat. Care au rezistat insa, mi se pare ca s-au schimbat fundamental (inclusiv acela, dupa care m-am dus ca nebuna sa vad ce mai e de facut cu relatia noastra si am gasit complet alta persoana). Din punctul meu de vedere-s-au schimbat clar in rau, nu neaparat insa si din al lor. Cred ca e crunt pt tine dar las-o sa incerce ceea ce o tenteaza. Si, pana la coada, multumeste-i Domnului pt sansele nenumarate pe care le are in ziua de azi, pt marea plaja de alegeri pe care le poate face. Generatiile nostre nu au avut sansa asta...
Eu in continuare tusesc ca o oaie behaitoare....Iulia ma imita
...iar pe P il loveste clar carcaiasul, abia vorbeste de durere de gat si e lat. A plecat sa se vada cu fi-su, eu la pranz ma duc pe la ai mei nitel cu Iulia si apoi mai vedem, poate dupa-masa se mai insenineaza si ne miscam oasele pe afara.