Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze zicea ca ar intra prima in sala. Oricum, ii rechizioneaza telefonul pe toata perioada cat sta la ATI, deci noi asteptam acum vesti de la Dan. Care nici el nu are voie la ea/ele, dar pot vorbi pe telefonul fix. Asa ca tinem pumnii, ca daca nu au fost schimbari, ar trebui sa fie gata la ora asta. Of, ce emotii am, azi-noapte am visat ca nasteam,ca il scosesera pe bebe si a trebuit resuscitat, au plecat cu el si pe mine m-au lasat cu o asistenta, deschisa pe masa...dus e capul meu!

Imi vine sa scot majoretele pentru Dan

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

ce sa mai zic de blocuri eu ma vaiet ca nu dau drumul la caldura in gradinite,la Andru nu au dat si stau saracii copii imbracati ca afarasi cum pot ei sa doarma in frig,e si clasa mare ,se intra ,se iese...

Hai,ma,ce cretini!cum e posibil?bietii copilasi..cum sa poate dormi?Pe Tea intr-o noapte friguroasa a luat-o raceala...si parca presimteam,ca prea era rece totul-perna,patura,pereti..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

A! Si sunt mutanta pentru ambele gene MTHFR...heterozigot, ca sa ma consoleze si pe mine ceva, dar sunt mutanta. Deci trombofilica Incurcate sunt caile organismului meu...

Mergi la inceput

Si mie mi se pare cu efect garantat coughend-ul..numai ca eu nu mai reusesc sa i-l dau Teodorei..si cica ar stimula si imunitatea.
Simte ca-i dau coughend de cum ma apropii,dupa miros,si nu-nu-nu.
Asa ca i-am facut un cockteil cu coughend-sirop macese si muguri plafar-vitc c-miere-zeama de lamaie si am mai pacalit-o..dar nu reusesc in mod regulat...cand nu tine,pai pot sa-i promit luna dupa cer.

In schimb,e innebunita dupa gustul nurofenului si tot cere "fen"..pana m-am prins ce vrea,a durat.Asa ca am pus sirop plafar in ambalajul de nurofen si "iaca nurofen"...fericire maxima.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Claudia condoleante!

Mimo tare Mimu tau!
Stela bafta la doctor!

sanatate Mateilor-muciosi si cine mai e!

Sovi ce dulce e Anuta cum sta ea la pupat! ce-as mai pupa si eu la obrajorii aia!

Hai Zoze!! Hai Mariuca!!

parca nu imi vine sa ma duc la somn pana nu aflu ceva..

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

So,se pare ca Maria Sa a scos deja nasucul..
Hai,Dane,cu confirmarea,sa bagam felicitarile!

Olgatin pumnii sa fiti bine amandoi.
Mihu

mami de TEA

Mergi la inceput

I-am dat sms lui Dan, ca nu am rabdare

Stelutz . Sanatate multa si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

l-am trimis pe iub dupa Coughend si baraka, sper sa functioneze, ca m-am horarat, azi nu merg cu el nicaieri, desi maine-s singura ca Liv lucreaza!.. daca nu va fi mai bine, abia vineri la dr cu copilul, desi sper din tot sufletul sa nu fie cazul ca m-am saturat de batut cabinetul ala! si cum la noi e chin cu orice vine pe seringa (si se prinde si daca pun in lingurita, zici ca-i radar de tratamente si medicamente), caci nu sta si pace, oricum nu conteaza ce-i dau ca tot fortat le administrez!
si eu cred ca ar fi Maria Sa in brate la mami
olgu pe mine m-ai pierdut cu genela tale mutante, dar oricum!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Abia acum intra, mi-a scris Dan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mobilizarea!! Doamne ajuta, sa fie rapid, usor si Maria Sa sa fie sanatoasa, papacioasa si bruneta cu ochi albastri!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput