Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 15
sovietica spune:
Neata!

Hai Zoze! 

Sa fie totul bine si sa rezultati amandoua sanatoase dupa ziua de azi!
Stela, tu vad ca ai intrat in zona crepusculara cu piesele tale reproductive... Iti doresc sa se rezolve cat mai repede si fara dureri daca se poate.
pupatoarea din clip e mama mea, nu bona. ehee nici n-am avea bani de bona. abia ne scobim luna de luna sa platim gradinita lui sasa! criza masii.
Va multumesc ca mi-ati admirat fata 
Cred ca mi-e dor sa muncesc ca toata noaptea am visat ca trimiteam CV-uri si dadeam interviuri si nu stiam cum sa ma fac mai placuta, sa ma ia si pe mine cineva...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
tonic spune:
Zoze ne gandim la tine, sa fie totul bine si intalnirea cu Mariuca asa cum ai visat-o!
Sovi arati super! Iar nora la pupat e intr-un mare fel! 

Si cand intoarce capul si zambeste seamana leit cu Luki.
pe ea de frumoasa!
Nicoleta sa stii ca vreau sa vin la tine, dar mai pe la vara asa, ca mi-a facut Ariel pofta cu vacanta la Viena si promit ca nu ne batem pe Ana
Si mai iesi din butoiul ala!
Daca te consoleaza cu ceva si la noi e vremea la fel de frumoasa!
Am de lucru si n-am chef de loc.
Stelutz sa vii cu vesti bune de la dr!
Fetele si puiutii bolnaviori multa sanatate !
VALENTINA C spune:
Sovi, cam zgarcita cu pozele!! Am ascultat cu interes alocutiunea in PE!![]()
Stela, cum il/o cheama pe dr voastra de la IOMC? Noi am fost la Dr Tatiana Ciomartan cand a avut Matei pneumonie si amigdalita.
Azi abia a vrut Matei sa plece la gradi. tot drumul l-a barait pe tacsu ca el vrea acasa cu mami, nu la gradi. Ieri dimineata i-a zis ca nu merge pt ca ii bate pe copii
( de unde i-o fi intrat asta in cap, nu stiu...)
mstela spune:
Multzam..
Vali,dr Cochino de la pediasan..e MINUNAT din toate pct de vedere..nu stiu de dr aceea.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Asa ma enerveaza vremea asta... Acum cand as avea multe de facut pe afara, in principiu cumparaturi... Iesi daca poti! Si Alin termina diseara la 7
Vreau caldura!!!!!!
Sau macar sa nu mai ploua!!!
Aseara se auzea apa in calorifere si zic: uauuu, caldura!!! DE unde, doar le verificau!!!

mstela spune:
Dar ce mama lor au astia de nu dau drumul la caldura blocurilor?
ati auzit ceva de asta?
..noroc ca la serv s-a indurat sefu' si am dat drumul la centrala
...ma simt in Rai
...nu credeam sa ajung sa-mi iubesc biroul ca acum!!
![]()
Pe cand acasa,ardem curent la greu si tot frig e!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
ce sa mai zic de blocuri
eu ma vaiet ca nu dau drumul la caldura in gradinite,la Andru nu au dat si stau saracii copii imbracati ca afara
si cum pot ei sa doarma in frig,e si clasa mare ,se intra ,se iese
...
sovi si eu am remarcat cat de bine arati
cat despre criza ..fir-ar mama ei ca si noi suntem la fel..noroc ca ne mai ajuta socrii ,cu mancare ,cu bani ca altfel nu stiu ce ne-am face...
eu imi beau cafeaua,si la noi e o vreme f urata...ploua ,e frig..brrr de stat in plampupa
asa zice Andru...
sa va pove o alta gafa de-a lui Andrei:
ieri la gradi discuta bucatareasa cu una din ingrijitoare ca sa o cheme pe CIci,cealalta ingrjitoare si sa-i zica ca vine directoare...Cici e o nebunatica ,vorbeste tare etc..mai zapacita...Andru a auzit toata discutia si incepe sa o strige pe Cici:d-na CICi vine directoarea..in timp ce el striga directoarea intra pe usa
..s-au prapadit de ras si si-au dat seama cu cine stau de vorba...
dupa ceva timp ii zice bucataresei ca ea face ciorba mai buna decat mamaie Elena
ii place la gradi ,se simte bine dar cu toate astea dimineata tot mai plange
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Si Tea a tusit la greu,am bagat-o pe naturiste si e parca mai bine..dr de la iomc la care mergem noi si-mi place nu e de parere sa-i dau sirop expectorant,ca cica are efect invers.. el zice:miere la greu. |
exact cum mi-a zis mie dr si cum am observat pe pielea...lui teo. cum dadeam siropele expectorante, cum facea mai urat. mai multi medici mi-au zis ca se ineaca in secretii, caci producea mult mai mult decat trebuia in urma siropului.
pe mine m-au invatat asa si functioneaza de minune si la mine si la ei: tuse seaca - 2.5 ml de 2 ori pe zi paxeladine, cand incepe sa rupa (nu mai tarziu) oprit! mi-au zis sa merg in paralel cu caughend, caci merge pe ambele tipuri de tuse sau cu prospan. la prospan nu am vazut mari modificari, pe cand la caughend, da!
fiica-mea nu mai tuseste deloc, dupa 2 zile de caughend.
ca expectorant, cand nu au tuse laringiala (cand le dau paxeladine), le dau expectorant V de la Plantavorel.
si, nu in ultimul rand: HAI, ZOZEEEEE!!! HAI, MARIUCA BLONDUTZA SI MANCACIOASA!!!

la ce ora e evenimentul?
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

el zice:miere la greu.