Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Neata!!

I-as spune totusi lui Mimo succes la prezentare, sa-si ia si pantalonii de piele si microfonul la ea!

de piele, de nylon, maro sa fie
Glumeeesc, Monix! bafta mare, uimeste-i, fa-i praf!

niste prafuite lui Zoze Iesi marie cu parul balai, afara si lesina-ne cu frumusetea-ti!

Claudia condoleante! va doresc fortza multa.

nu mai am timp sa bolduiesc... SANATATE LA TOTI BOLNAVIORII!
va pe toate!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Am vorbit acum o juma de minut cu Zoze....nu-i merge net-ul sa intre pe forum....era bine, se juca solitaire pe laptop.

Butucico a zis ca te asteapta cu supa in dinti joi la ora 14.00
apropos, a zis ca daca vrem sa mergem in vizita, strict numai intre orele 14.00-18.00 este programul de vizita...

un pic de galerie pentru ea si Maria Sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, cum e Ana? Ce fu pana la urma?

Zoze e instalata in varf de pat, bine-merci, fara net si deprimata din aceasta cauza Deja culege "impresii frumoase" despre asistentele "dragute" de la copii, de cum sunt umflati de glucoza si lapte si de cum dispar pampersi si creme si sapunuri...D-alea Giulestiului

Nico, sanatate multa Mateiului si mult succes tie la cursuri!

Pupam!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Am vorbit acum o juma de minut cu Zoze....nu-i merge net-ul sa intre pe forum....era bine, se juca solitaire pe laptop.

apropos, a zis ca daca vrem sa mergem in vizita, strict numai intre orele 14.00-18.00 este programul de vizita...

Mergi la inceput

nus tiu ce are net-ul asta!!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Apai Olgu nu prea stiu, cat am fost eu plecata, Omu nu a considerat ca i-ar fi utila pediatra, a tratat problema cu homeopatul, pe care nu il intereseaza cauza eruptiei atata timp cat ii ies lui schemele la remedii. L-a chemat pe cumnatul care are pregatire medicala, si el a zis ca e o forma mai usoara de pojar. Cand am venit eu acasa, am vrut sa o prezint la pediatra, dar nu mai aveam cu ce, ca ana era ca noua. Eu inca cred ca e posibil sa fi fost eruptia de la febra.
daca face si sasa, atunci aflu exact ce a fost.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

milioane de scuze pentru mesajul trimis de atatea ori, dar imi aparea ca eraore de trimitere mesaj
ma duc sa le sterg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Asaaa... Matei a facut niste scene urate tare, nu a vrut sa manance nimic... il dor tare gingiile, poate si gatul... e miorlau...

Vroaim sa va spun ca am pus mana de la mana (dreapta de la stanga de la dreapta etc.) si mi-am tras butoi personal, pe datorie (de unde atatia bani??). Cand nu ma gasiti pe DC, acolo is!

Sovi, poze, ceva? Cu plimbareala?

Bitza, ma, intelesesem din prima .

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput