Prietene la bine si la greu - 59
Raspunsuri - Pagina 8
laura - andreea spune:
Bulgurul asta provine din grau dur, este prefiert, uscat si zdrobit. Are o granulatie mai mare decat a cous-cous-ului si a grisului. Cea mai cunoscuta reteta care contine bulgur este taboule (cu accent pe e) si este de origine libaneza. Este bogat in fier, fosfor, magneziu si vitamine si are un continut ridicat de glucide. Cred ca de curand cineva a vorbit despre reteta asta. Nu stiu sigur cine insa am o vaga banuiala: Monis . Daca ma insel, scuzele de rigoare!
poze
raluci_b spune:
dintele 6 a iesit
Ancutza sa traiasca mama ta este tare frumusica, sa fie fericita
Coque
pt a cinsti dintzocul va ofer, berbecut la gratar cu mujdei de usturoi, must, tulburel si nuci cu totii avem o veselie pe chip.....in curand dupa ce va suge o va avea si renus
hac hac am zis
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
monica_80 spune:
LA MULTI ANI DAVID, CEL MAI MARE DINTRE FULGUSORI!!!!!!!!!! Sa fii fericit, norocos si iubit, sa-ti facin parintii sa fie mandri de tine!
Am citit si eu postarile de acum un an...ce emotionant...si ce mult se scria....eu eram inca la stadiul de citit.
Ancutza sa-ti traiasca frumusetea de mama! sa fie sanatoasa si fericita!
Raluci felicitari pt dintoc, multumim de cinste
de scump Maria 13.12.2009
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro salut fetelor...am trecut sa va salut si sa va impartasesc o bucurie...azi e o zi speciala pt mine, nu multi au parte in viata sa isi vada mama mireasa (chiar daca a doua oara si la 48 de ani)...sunt emotionata rau mama mea, miresuca va pupez si fug la petrecere Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Eu zic ca este sora, asa e de frumoasa si tanara. Casa de piatra!
Dana, mama lu' Pinky
floricik spune:
Salutare. Doar ce am sosit si noi acasa si am o gramada de despachetat.
Nu puteam sa ratez momentul sa-i urez lui DAVID de mami Miany LA MULTI ANI!!! sa fie sanatos , vesel, norocos, si sa asculte de parinti.
Pana la sfarsitul anului o sa o tot tinem intr-o petrecere.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui broscuta_80
Sunt numai ochi. Am si fugit dupa pix. Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
Vezi ca i-am scris-o lui Andre la pagina 6.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dana n.
Vezi ca i-am scris-o lui Andre la pagina 6. ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
Broscutza n-a vazut, ca era plecata dupa pix
(oare n-o fi gasit nici pana acuma? )
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Laura_andreea te asteptam de Craciun daca acum nu ai avut timp de plimbareala...
Meniul de azi:
10.00 piersica+pruna+struguri (bine, a fost de fapt pe la 11)
14.00 dovleac (placintar)+ morcov + patrunjel radacina + 2 buchetele de conopida + 2 frunze telina + 1 cub de sfecla rosie + ulei de masline + condimente. La pasare am adaugat marar si patrunjel proaspat si in ce mi-a rezultat am pus azi putina carne de pui si maine o sa pun un galbenus.
19.00 branza de vaci + 2 lingurite de cous-cous + iaurt + un praf de carob
da, eu eram cu tabouleh
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 10.00 piersica+pruna+struguri (bine, a fost de fapt pe la 11) 14.00 dovleac (placintar)+ morcov + patrunjel radacina + 2 buchetele de conopida + 2 frunze telina + 1 cub de sfecla rosie + ulei de masline + condimente. La pasare am adaugat marar si patrunjel proaspat si in ce mi-a rezultat am pus azi putina carne de pui si maine o sa pun un galbenus. 19.00 branza de vaci + 2 lingurite de cous-cous + iaurt + un praf de carob |
ce bunatati a avut Iuli azi in meniul lui de sarbatorit, mai ca as vrea si eu
m-am gandit ce sa-i cer lui tati de santi maine www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.notcot.com/images/sheridans1.jpg&imgrefurl=http://www.notcot.com/archives/2008/02/sheridans_coffe.php&h=382&w=600&sz=71&tbnid=dMbs-E0zhttS1M:&tbnh=86&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dsheridans&zoom=1&q=sheridans&usg=MrsXgzl58b9CQKVBaUuFy6A_ytc=&sa=X&ei=IXynTLHFDYHJswb_74GkDA&ved=0CDcQ9QEwBQ" target="_blank"> iacata
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e