Scrisoare catre Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

"Draga Mosule

Nu ti-am cerut niciodata nimic, dar acum am si eu o rugaminte micutza de tot:
te rog din tot sufletul sa-i aduci multa sanatate puiutzului meu, si mai ales, pt problema pe care o are el, asa ca sa nu fie nevoie de interventie chirugicala pt rezolvarea ei.
iar pt mine > mai multa liniste sufleteasca si putere sa merg mai departe ca sa-mi cresc scumpetea in pace si seninatate

Iti multumesc anticipat si sper ca vei tine cont si de ravasul meu

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Draga Mosule,

Dupa cum stii noi doi avem un contract serios si anume acela de a depista copiii cuminti din Romania si cu acordul tau sa le trimitem scrisori direct de la"Polul Nord".
Speranta mea Mosule este aceea ca majoritatea copiilor din Romania sa fie cuminti si tu cu ajutorul nostru sa le trimiti scrisori numai pentru ei.
Daca cer prea mult Mosule, macar poti sa-mi dai o sugestie cum pot afla parintii de planurile noastre comune?Adica acela de a face o bucurie copiilor lor inainte de ?

Iti multumesc ca existi Mosule,
Cu drag,
Adriana &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Draga Mosule,
pune mana si mai citeste odata cele de mai sus, vezi daca n-ai uitat ceva... sau pe cineva. Daca nu te-ai plictisit si inca mai citesti, adu-mi te rog, un bebe pt.cumnatica mea.
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Mosule, eu as cere pentru toti o picatura de sanatate, un dram de liniste sufleteasca si multa bucurie. Daca ni le aduci nu ne deranjeaza daca le schimbi ordinea cind le pui sub brad.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Mosh Craciun, Mosh Craciun, tu eshti darnic shi eshti bun..Eu te rog sa īmi aduci ashea: multa, multa sanatate pentru toata familia mea, evident si pentru mine (si sa n'o uiti pe bunica mea iubita - s'o tzii zdravana shi īn putere īnca multa, multa vreme de acum īncolo), noroc īn viatza puiului meu - Vladutz -, putere si resurse noua sa scapam de datorii, īntelegere, voie buna, cāte un job nou si bun pentru mine si al meu sotz daca se poate, linishte īn suflete si īn case pentru totzi ai mei shi pentru mine...Cam atāt īmi doresc...nu cred ca tzi'am cerut prea multe...

Pupici pe barba pufoshika!

Monica

Mergi la inceput