Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna fetelor, am un baiat de 4 luni si 1 saptamana...nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca nu prea mai doarme noaptea...de pe la ora 3 se trezeste din ora in ora sau chiar la intervale mai scurte...mananca, dar nu de fiecare data cand se trezeste...pur si simplu maraie...nu stiu ce sa mai facColici numai are de pe la 3 luni...seara doarme de la 20 la 23...la 23 ii facem baie si pe urma in culcam in patutul lui...pana acum vreo 3 saptamani dormea bine...se trezea o data la 3 si apoi dimineata la 6:30- 7...dar acum ne terorizeaza...Of...un sfat va rog!!! |
Oana, daca nu sunt dintii, desi am inteles de la alte mamici ca ei lucreaza in interiorul gingiei cand se pregatesc sa iasa, si pot sa dea semne chiar si cu o luna inainte, fara sa se vada, atunci poate e faptul ca il treziti de-a binelea la 11 noaptea. Incerca sa-i faci baita la 8, iar la 23 doar sa-i dai papa. Fii pe faza si nu-l lasa sa se trezeasca de tot, da-i sa manance mai mult prin somn, poate adoarme repede la loc. Sper sa functioneze
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui taty_ana buna fetele, n-am mai dat de mult pe aici pentru ca suntem in febra pregatirilor de botez si nunta.....sunt foarte amarata ca numai ce treecuse 2 saptamani de la raceala si acuma iar e racita rau,ii curge nasul ca la robinet si nu poate respira mititica...ii scot mucisorii cu aspiratorul de vreo 4 ori pe zi...nu-mi pot da seama de unde a luat-o....trebuia si vaccinul se il facem sapt trecuta si l-am amanat,saptamana asta e botezul si ea e varza cu raceala....si la cat 'de bine" manca ea acuma dupa 4 ore abia papa 40ml,ma chinui sa-i dau cu lingurita mai mult sa nu-mi slabeasca dar nu-mi reuseste tot timpul....offf imi vine sa mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) |
Vai, Tatyana, imi pare rau ca Emma e din nou racita, poate de asta si mananca asa putin... Dar vorbeste cu medicul, poate iti recomanda ceva pt pofta de mancare - spre ex eu am citit pe prospectul de la Bonnisan ca le creste pofta de mancare - incearca asa, asta daca nu cumva se strica la stomacel de la el, ca e si usor laxativ...
sa se faca bine fata pana la botez
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui biajitaru Sal, Acum am reusit si eu sa vad pozele. Numai bebei frumosi unul si unul. Rocsy de unde ti-ai luat tortul de botez? Cumva din Piata Sfatului ca tare seamana cu cel pe care l-am avut noi Din pacate sotul a uitat laptopul la munca si nu am acces la pozele de la botez pe care vroiam sa le pun in weekend. Ramane pe luni.(barbatii astia) Fetelor (Laura, Vivela,Sorana,Anca) voi pe la ce ora iesiti in parc? Poate ne mai vedem. Bia mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010 |
Exact din Piata Sfatului .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Virgi17 Cand am pus pe lista cate trebuie sa ii mai iau, iese lista luuuunga. Zau,cheltuiala mare...dar daca nu-ti permiti?Ma tot gandesc ce greu le-o fi unor mamici care nu au cu ce sa le ia puilor mai nimic... Va pup! Virginia si Ioana(19.05.2010) |
Virgi , nu imi adu aminte ... ca mi s-a strans inima de durere saptamana trecuta cand am fost la medic si am dat peste o tanara mamica { maxim 23 de ani ) cu puiutul ei ( care venise din Ploiesti cu trenul la Brasov pentru vaccinul bebelusului ca nu avea cine sa ii aduca ) care ne admira noua hainutele ( al ei imbracat modest si cu hainute primite de la sora ei ) si ii tot spunea bebelusului : uite ce fetita draguta si ce frumos e imbracata . Pe cuvant ca m-am simtit tare prost !
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna fetelor, am un baiat de 4 luni si 1 saptamana...nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca nu prea mai doarme noaptea...de pe la ora 3 se trezeste din ora in ora sau chiar la intervale mai scurte...mananca, dar nu de fiecare data cand se trezeste...pur si simplu maraie...nu stiu ce sa mai facColici numai are de pe la 3 luni...seara doarme de la 20 la 23...la 23 ii facem baie si pe urma in culcam in patutul lui...pana acum vreo 3 saptamani dormea bine...se trezea o data la 3 si apoi dimineata la 6:30- 7...dar acum ne terorizeaza...Of...un sfat va rog!!! |
S-ar putea sa fie dintisorii de vina ! Incearca sa ii dai diseara o jumatate de lingurita de nurofen , vezi daca are efect !
corinasmile spune:
Anca, merci pt apreciere
In prima poza din articolul de pe blogul adelle.ro e si R.Cata cu Mirunica ei in sling (sper sa nu se supere ca le-am deconspirat ). Frumoase ambele!
Crissy - si eu am citit cateva comentarii, dupa care am renuntat. Mi-e mila de asemenea oameni, dar si mai tare imi pare rau de mamicile care se lasa intimidate si influentate de acestia, ca pana la urma sa aiba de suferit copiii..
Laurita, linkurile sunt:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mamicile-din-capitala-au-militat-pentru-alaptatul-la-san-907802.html
si
http://adelle.ro/provocarea-alaptarii/
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
biajitaru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Virgi , nu imi adu aminte ... ca mi s-a strans inima de durere saptamana trecuta cand am fost la medic si am dat peste o tanara mamica { maxim 23 de ani ) cu puiutul ei ( care venise din Ploiesti cu trenul la Brasov pentru vaccinul bebelusului ca nu avea cine sa ii aduca ) care ne admira noua hainutele ( al ei imbracat modest si cu hainute primite de la sora ei ) si ii tot spunea bebelusului : uite ce fetita draguta si ce frumos e imbracata . Pe cuvant ca m-am simtit tare prost ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Offf mai Si eu care am hainute de nu am apucat sa le dau pe el ca a primit prea multe.
Pe bune ca le-as da cuiva de genul. Nici noi nu suntem bogati dar Slava Domnului ne permitem destule.
Si noi cam tot pe la 11-12 iesim in parc. Am uitat sa va iau numerele de tel.
Bia
Vivela spune:
sabina, virgi, multumesc de info legate de ap. foto, le-am salvat si cand imi fac timp, experimentez .
legat de hainute, haideti mai, fetelor, voi chiar credeti ca sunt mai putin fericiti acei copilasi ca nu au pe ei haine de firma sau care sa arate bine? eu cred ca putin le pasa de asa ceva, problema e doar la parinti daca ei asta considera ca fiind ceva important.
zau, mie nu mi-ar fi deloc mila pt haine, dar mi s-ar rupe inima in doua daca as auzi "uite, baietelul ala papa titzi, ce rau imi pare ca eu n-am putut/n-am stiut cum sa te alaptez". (a nu se intelege ca as condamna pe cineva pt alegerea pe care o face, zic doar ca asta e ceva ce chiar conteaza pt copil, atat ca hrana cat si ca afectivitate, hainele nu reprezinta absolut nimic).
Traiesc in Orasul Alandala
aleesicoo spune:
neata dragele mele
am venit de la vaccin si avem vesti ff bune
avem 7700kg, 63.5cm si am fost cumintele foc la vaccin
ne am buzat doar knd am simtit serul si pe urma nu am mai zis nimic
citesc din urma si revin
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
biajitaru spune:
citat din mesajul lui Vivela sabina, virgi, multumesc de info legate de ap. foto, le-am salvat si cand imi fac timp, experimentez . legat de hainute, haideti mai, fetelor, voi chiar credeti ca sunt mai putin fericiti acei copilasi ca nu au pe ei haine de firma sau care sa arate bine? eu cred ca putin le pasa de asa ceva, problema e doar la parinti daca ei asta considera ca fiind ceva important. zau, mie nu mi-ar fi deloc mila pt haine, dar mi s-ar rupe inima in doua daca as auzi "uite, baietelul ala papa titzi, ce rau imi pare ca eu n-am putut/n-am stiut cum sa te alaptez". (a nu se intelege ca as condamna pe cineva pt alegerea pe care o face, zic doar ca asta e ceva ce chiar conteaza pt copil, atat ca hrana cat si ca afectivitate, hainele nu reprezinta absolut nimic). Traiesc in Orasul Alandala |
Aaaa de firma nu am. Dar imi pare rau de ele ca-s tare frumoase. Si da ai dreptate ammplans doua zile si am avut o stare tare nasoala ca nu am putut continua alaptarea. Din pacate nici antibiotic din 2 in doua sapt nu era in regula.
Fetelor Alex povesteste de vre-o doua zile de ne tiuie urechile. Si ai vostri fac la fel?O fi fericit ca azi a facut 4 luni Numai ca a luat-o de vineri.Cred ca vecinii sunt pe bec.
Bia