Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
ancutzicab spune:
Bravo, Corina! Si ce frumos statea Mariuca in wrap!
Si, tuturor sarbatoritilor de azi, incepand cu cele doua domnisoare gemene Ekaterina si Iustina, cu printesa de peste ocean Sabina, continuand cu Eva Maria si Iris si incheind cu Luca Octavian! Sa fie sanatosi!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
arturicii spune:
Multumim pentru urari!
La multi Ani Ekaterina!
La multi Ani Iustina!
Cat despre ce facem azi... Nu prea stiu insa stiu ca ieri am facut 3 super "actiuni": am admirat natura, am fost la Balul Dovlecilor si am admirat Gradina Botanica decorata in Lampioane Chinezesti.
O duminica frumoasa!
Ioana & Arturicii'S
biajitaru spune:
Sal,
Acum am reusit si eu sa vad pozele. Numai bebei frumosi unul si unul.
Rocsy de unde ti-ai luat tortul de botez? Cumva din Piata Sfatului ca tare seamana cu cel pe care l-am avut noi
Din pacate sotul a uitat laptopul la munca si nu am acces la pozele de la botez pe care vroiam sa le pun in weekend. Ramane pe luni.(barbatii astia)
Fetelor (Laura, Vivela,Sorana,Anca) voi pe la ce ora iesiti in parc? Poate ne mai vedem.
Bia
Virgi17 spune:
LA MULTI ANI, EKATERINA!
LA MULTI ANI, IUSTINICA!
LA MULTI ANI, SABINUTA!!
Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase, bebei dragi!
Noi azi ne-am ales cu un costumas combinezon pt iarna, captusit cu blanita de miel. Este rosu si fata mea e miiiiica tare in el. Ma tot gandesc ca pana la iarna va mai creste, nu avea marime mai mica, inutil sa spun ca nu i se vad nici mainile nici picioarele, desi are botosi si manusi tot captusite cu blanita de miel. L-am spalat de mana, vad ca blanita aia cam zboara,sa vad cum o pieptan ca sa mai culeg ceva pufi, ca fata mea una doua baga mana in gura. L-am gasit pe un site cu hainute pt copii, e polonez,arata f bine.La iarna nu mai am emotii la cat de incotosmanata o sa fie. Are si fermoare pe ambele picioare pana la gat precum si intre picioare.
Saptamana care vine demarez operatiunea completat hainute pt iarna:manusi, caciula, dressuri, botosi, fular.Trebuie sa ii iau si scaun de masina ca abia incape in asta de la carut acum ca e imbracata mai gros.Plus sa ii iau cate ceva pt ca o sa incepem mai incolo diversificarea, sa avem si noi o lingurita in casa.
Cand am pus pe lista cate trebuie sa ii mai iau, iese lista luuuunga. Zau,cheltuiala mare...dar daca nu-ti permiti?Ma tot gandesc ce greu le-o fi unor mamici care nu au cu ce sa le ia puilor mai nimic...
Va pup!
Virginia si Ioana(19.05.2010)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Virgi17 LA MULTI ANI, EKATERINA! LA MULTI ANI, IUSTINICA! LA MULTI ANI, SABINUTA!! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase, bebei dragi! Noi azi ne-am ales cu un costumas combinezon pt iarna, captusit cu blanita de miel. Este rosu si fata mea e miiiiica tare in el. Ma tot gandesc ca pana la iarna va mai creste, nu avea marime mai mica, inutil sa spun ca nu i se vad nici mainile nici picioarele, desi are botosi si manusi tot captusite cu blanita de miel. L-am spalat de mana, vad ca blanita aia cam zboara,sa vad cum o pieptan ca sa mai culeg ceva pufi, ca fata mea una doua baga mana in gura. L-am gasit pe un site cu hainute pt copii, e polonez,arata f bine.La iarna nu mai am emotii la cat de incotosmanata o sa fie. Are si fermoare pe ambele picioare pana la gat precum si intre picioare. Saptamana care vine demarez operatiunea completat hainute pt iarna:manusi, caciula, dressuri, botosi, fular.Trebuie sa ii iau si scaun de masina ca abia incape in asta de la carut acum ca e imbracata mai gros.Plus sa ii iau cate ceva pt ca o sa incepem mai incolo diversificarea, sa avem si noi o lingurita in casa. Cand am pus pe lista cate trebuie sa ii mai iau, iese lista luuuunga. Zau,cheltuiala mare...dar daca nu-ti permiti?Ma tot gandesc ce greu le-o fi unor mamici care nu au cu ce sa le ia puilor mai nimic... Va pup! Virginia si Ioana(19.05.2010) |
multumim.
sa va fie de bine combinezonul. Vreau si eu situl pls.
Crissy_C spune:
Uf, grea zi!
Dimineata am crezut ca ma duc direct la balamuc, dupa ce m-am muls noaptea dupa fiecare supt si ma gandeam ca sanii vor fi mai plini, dra a binevoit sa suga 5 minute si gata. Am facut proba suptului si nu bause mai mult de 40-45 de ml. I-am dat in completare lapte muls din bibe, nici sa nu-l vada. Crize si urlete. Am facut si LP, la fel, n-a vrut, ziceai ca-i in greva foamei, mi-a pus creierii pe moate. Am plans 2 ore de nu ma mai opream, disperata ca de ce nu mananca deloc, mi-am facut 1000 de ganduri...
La pranz, am facut invers - i-am facut 60 de ml de LP si i-am dat cand ii era fomica. A lins biberonul biata de ea, care il refuzase pana atunci cu obstinatie, de atatea si atatea ori. Si pe urma am pus-o la san unde a papat binisor si a si adormit... Credeam ca o sa plang cand va bea primul bibe cu LP dar sincer, am fost usurata sa o vad ca in sfarsit mananca ceva...
Deci iata ca de azi suntem pe completare, am sa merg sapt viitoare la un homeopat poate ne ajuta sa crestem productia, dar pana atunci nu pot s-o mai chinui
Laura, multumesc pt sfaturi . Si eu sunt o fericita cand alaptez, si la fel ca tine, am fost setata de la inceput pe alaptat, inca dinainte de a se naste Patricia facusem o mica obsesie cu asta, mai ales ca stiu cat a suferit sora mea ca nu a reusit sa-si alapteze mai mult de o luna-doua fetele si am vrut ca mie sa-mi iasa. Iar pana acum n-am avut mari probleme, chiar daca am nascut prin cezariana, prima zi nici nu mi-au adus-o la san ca am fost la terapie intensiva si asta era politica spitalului, iar in primele 3 zile a primit oricum LP in completare. Si totusi mi-a iesit, relativ usor, fara ragade, fara furia laptelui, fara muls, nimic nimic. Asa ca a fost si este o placere. Dar din pacate se pare ca nu-i mai ajunge, iar eu nu pot s-o infometez
Am sa iau toate suplimentele de lactatie, am sa ma mulg dupa fiecare supt, ma duc si la homeopat, poate-poate ramanem pe alaptat exclusiv. daca nu se poate, vorba ta, voi sti ca am facut tot posibilul, si oricum, nu-i o tragedie, mai mult una sufleteasca decat una care tine de sanatatea ei - cresc bebelusii ft bine si cu formula, avem nenumarate exemple pe aici.
Dar sa stii, eu nu cred ca ar trebui sa te invinovatesti, eu chiar cred ca sunt femei mai 'laptoase' si femei mai putin 'laptoase', si pana la urma ne iubim la fel de mult puii, iar ei sunt la fel de fericiti.
Sorana, merci, offf, tin minte cat te-ai chinuit si tu la inceput cu alaptarea Dar uite ce bebe mare si sanatos ai. Sper sa nu fi racit si el
Flubby, multumesc, am sa ma uit pe site
Ancutzica multumesc , ma gandisem si eu sa caut in farmacie din asta, stiu de el tot de la Dr. Jack Newman. Poate gasesc de la vreo alta firma, ca nu-i mare filosofie dispozitivul, nu stiu de ce e asa scump...
Corina mai, ce fete fotogenice Ma intristeaza insa comentariile cretine de la articolul din evz... Stiam ca sunt multi tampiti pe lume, dar nu ma asteptam chiar asa.... Nu pot sa inteleg cum poate fi privit alaptatul in public drept un act indecent... cand de fapt nimic nu e mai pur si mai curat decat un ingeras de copil care suge fericit de la mamica lui...
ancutzicab spune:
Crissy, cu placere. Vezi ca ti-am dat pe PM link la un site unde niste parinti descriu propriul SNS (Supplementary Nursing System), facut, zic ei, cu in jur de 5 euro. Poate iti e de folos. Am citit si eu comentariile de la articolul de pe evz. M-am scarbit, inca o data, sa vad printre ce soi de oameni traim. Asta e...
oana_lex82 spune:
Buna fetelor, am un baiat de 4 luni si 1 saptamana...nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca nu prea mai doarme noaptea...de pe la ora 3 se trezeste din ora in ora sau chiar la intervale mai scurte...mananca, dar nu de fiecare data cand se trezeste...pur si simplu maraie...nu stiu ce sa mai facColici numai are de pe la 3 luni...seara doarme de la 20 la 23...la 23 ii facem baie si pe urma in culcam in patutul lui...pana acum vreo 3 saptamani dormea bine...se trezea o data la 3 si apoi dimineata la 6:30- 7...dar acum ne terorizeaza...Of...un sfat va rog!!!
ancutzicab spune:
Oana, sa fie dintii? Sau vreun puseu de crestere?
Poate incercati sa ii schimbati programul?
Bafta multa!
Madamar spune:
intru si eu doar cit sa urez gemenelor Eka si Iusti precum si Sabinutei - LA MULTI ANI, sanatate, noroc si fericire!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul