Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

angie tu esti din ct?cine iti urmareste sarcina?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor eu am o soacra super. Este o femeie deosebita care daca ar avea timpul necesar s-ar ocupa de bebelina mea. Totusi vreau ca bebelina sa fie crescuta de noi mami si tati. sper ca pana implineste bebelina 2 ani si ar trebui sa ma intorc la munta buni sa-si mai elibereze programul.

Deci exista si soacre super sincer eu nu am crezut.

Codruta cu de 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Ana gata placinta,ca salivez deja,maine o sa caut tot orasul sa gasesc dovleac,am sa fac neaparat

Eu tocmai am ajuns de la medic,m-a naucit o masea de cateva zile bune dar am scapat, bine ca am mers acum ca mai tarziu chiar ca nu puteau sa-mi mai faca nimic,mi-au scos-o,maseaua mea de minte.

Depresii?eu chiar numai rezist,sunt faorte suparata de cand m-am intors din Ro,aici mi se pare totul aiurea,nu am prietene cu care sa ma conversez cu care sa ies prin oras,tot timpul sunt singura,asta ma distruge si mai ales in per asta cand sunt foarte sensibila,am ajuns de la nebunia din ro in linistea asta de pensionari
Nu prea am incotro,trebuie sa merg mai departe dar parca nici sotul in care vedeam cel mai bun prieten nu stie sa fie alaturi de mine si sa ma ajute sa merg mai departe,ma enerveaza si el de nu-l mai suport,imi vine sa bag divortul si am doar 2 saptamani de la casatorie
Daca acum este asa de rau ce ma fac cu depresia de dupa nastere,despre care am inteles ca este si mai aiurea
Mi-am spus si eu ofurrile ....stiu ca si voi le aveti pe ale voastre dar asta este viata,avantaje si dezavanaje,incerc sa ma incurajerz singura

25 i

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

jasmin...calmeaza te..il agiti si pe bebe
imi inchipui ca trebuie sa fie greu printre straini...dar o sa vina bebe care o sa ti ocupe tot timpul, ai sa vezi
pe de alta parte, poate nu te incalzeste cu nimic dar sunt atatea, atatia care tanjesc dupa un loc de viata linistit....cu o slujba decenta, civilizatie......
am fost in germania la nurnberg acum cativa ani...vreau sa zic ca fumam o tigara pe strada, cand s a terminat nu am putut sa o arunc pe jos, era atat de curat...nici praf nu era, practic ma frigea...iar eu cautam un cos ceva in care sa o arunc
casa de piatra! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Babyleeks ai fost tare simpatica, la intamplarea cu nepotelul! Asa e, mama stie mereu ce e mai bine pentru bebe. Numai prezenta ei si tot il linisteste, ai sa vezi. De aceea o sa te apuce toti nervii cand ai sa vezi ca se baga altii in seama cu tot felul de sfaturi si ajutoare. O sa le inveti pe toate, probabil la prima febra ai sa aterizezi direct intr-un suflet la urgenta, la a doua deja, ii dai un advil si-un pupic si il tii in brate si astepti sa vezi ce se intampla.
Al meu asta iarna a facut mai bine de o luna febra peste 40, eram terminati. Asa ca acuma cand are un 38 mi se pare nimica toata. Si pana nu face 3 zile la rand nu ma impacientez ca stiu ca stau degeaba pe la usa doctorilor.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Fetelor eu am o soacra super. Este o femeie deosebita care daca ar avea timpul necesar s-ar ocupa de bebelina mea. Totusi vreau ca bebelina sa fie crescuta de noi mami si tati. sper ca pana implineste bebelina 2 ani si ar trebui sa ma intorc la munta buni sa-si mai elibereze programul.

Deci exista si soacre super sincer eu nu am crezut.

Codruta cu de 27+

Codrutza eu nu zic ca soacra mea nu e super. Dar ma enerveaza ca imi tot zice uneori ce si cum sa fac. Am fost o fire independenta intotdeauna si abia atunci cand am avut o problema fara iesire am apelat la ajutorul alor mei. Cu soacra mea e mai greu. Eu vreau sa cresc puiutul dupa cum consider eu ca e cel mai bine, nu dupa cum spun altii.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Multumesc!!!de asta zic... avantaje si dezavantaje;chiar nu am ce zice in privinta asta,cat de cat este totul pus la punct si ai o anumita siguranta de viata

25 i

Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

stau in Mangalia si imi urmareste sarcina prof Marinescu din Bucuresti,unde o sa si nasc..iar aici in caz de ceva,DOmne fereste ca nu a fost nevoie merg in paralel la Niculescu

Citat:
citat din mesajul lui luciact

angie tu esti din ct?cine iti urmareste sarcina?

22+

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmin26

Ana gata placinta,ca salivez deja,maine o sa caut tot orasul sa gasesc dovleac,am sa fac neaparat

Eu tocmai am ajuns de la medic,m-a naucit o masea de cateva zile bune dar am scapat, bine ca am mers acum ca mai tarziu chiar ca nu puteau sa-mi mai faca nimic,mi-au scos-o,maseaua mea de minte.

Depresii?eu chiar numai rezist,sunt faorte suparata de cand m-am intors din Ro,aici mi se pare totul aiurea,nu am prietene cu care sa ma conversez cu care sa ies prin oras,tot timpul sunt singura,asta ma distruge si mai ales in per asta cand sunt foarte sensibila,am ajuns de la nebunia din ro in linistea asta de pensionari
Nu prea am incotro,trebuie sa merg mai departe dar parca nici sotul in care vedeam cel mai bun prieten nu stie sa fie alaturi de mine si sa ma ajute sa merg mai departe,ma enerveaza si el de nu-l mai suport,imi vine sa bag divortul si am doar 2 saptamani de la casatorie
Daca acum este asa de rau ce ma fac cu depresia de dupa nastere,despre care am inteles ca este si mai aiurea
Mi-am spus si eu ofurrile ....stiu ca si voi le aveti pe ale voastre dar asta este viata,avantaje si dezavanaje,incerc sa ma incurajerz singura

25 i

Crina

Crina nu mai fi supi. Eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine, in ceea ce priveste prietenii. Eu sunt in Bucuresti de 2 ani juma, am mai tinut legatura cu foste colege de facultate, dar de cand am ramas graviduta am cam taiat-o. In facultate aveam conceptiile mele si cum mi le-am schimbat f mult chiar nu vrea sa aud comentarii de ele. De al meu sot nu ma pot plange inca, incearca sa-mi faca in toate pe plac. ca sa treaca supararea

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Partintii nostri nu se baga si nici nu s-au bagat vre-o data.

Codruta cu de 27+

Mergi la inceput