Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui didadi

intru pe fuga sa va salut.am nascut normal pe 28 fetita(ioana catalina)3350kg, 51cm,apgar 9.o sa pun si poze.ies ca s-a trezit.va pup si nastere usoara

Felicitari!Bun venit Ioanei!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Heloo fetele. Scuzati ortografia,scriu cu mana stanga,ca printesa nu doarme dupa ce papa,decat alintata putin in brate.
felicitari noilor mamici KLARISSE,DIDADI. Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.
Pt cine mai are timp pt listuta,Maia a avut la nastere 51 cm.
Acum o sa va scriu mai rarut,pana ne acomodam si noi acasa si ne facem un program. De citit,va citesc,dar nu pot sa scriu tot timpul.
Zozela .multumim de urari.

Ana de Maia Elena

pana acum Maia era si ea pe forum doar ca in burtica. mi se pare normal sa stea acum in brate tot pe forum

37+ poze
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor am si eu o sugestie: pe prima pagina se poate schimba titlul "Au inceput sa apara primii bebelusi iubiti" ??? macar cu " apar bebelusi iubiti"? caci in curand nasc toate mamicile din odisee."Primii" au fost la inceput, acum suntem o gasca serioasa.

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

!

Klarisse,Didadi felicitari!

La multi ani Matei,Ioana Catalina!

Zozela frumoasa data aveti pentru Maria,eu am o prietena nascuta in 6 octombrie si e super.

Paticut ce gatesti bun!

Lora la multi ani Adelinei pentru ptima luna,multumim pentru tort.

Fistiq felicitari pentru semnatura.

Luanashana multa sanatate.

Ana,Camisv,Pity,Kat,Karin,Aida(sper sa nu fi uitat pe cineva) v-am admirat indelung copilasii.

Eveline iti urez de pe acum nastere si recuperare usoara.

Ionela cum esti?

Kiti mi-a stat inima cand ne-ai scris de noul membru al familiei,e tare haios Cocolino.

toate fetele!

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

klarisse, ana_25, didadi, klari... va felicit...am uitata pe cineva...citesc pe diagonala, chiar daca Petru ma lasa sa fac treaba si sa ma odihnesc...recunosc stau mai putin la calculator.
Maine vine si Ema acasa , abia astept
Ieri am fost la Bucuresti sa-mi scoata firele...totul e ok, m-am bucurat ca m-au incaput pantalonii cu care merg la birou..m-am imbracat ca o doamna ieri, mi-era dor de pantofi eleganti, esarfe...wow
joi seara ne-a vizitat preotul, ne-a citit pe mine si bebe..pot sa ies afara, bebe mai sta cateva zile ...sa fie mai frumos afara

de saptanmana viitoare merg sa-mi caut rochita pt botez, o sa ne facem si cununia religioasa, abioa asteopt sa scot bebelusul la aer...
va doresc un sf de saptamana minunat, nasteri usoare si bebelusi cuminiti...ca al meu

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare!

Felicitari Klarisse, felicitari Didadi

Multe lunite la Adelina Ai o adevarata domnisoara!

Camisv chiar a meritat asteptarea, ai un baietel de o sa fuga fetili dupa el :)))

Ana - bine ati ajuns acasa, ma bucur ca sunteti bine si Maia e cuminte. Pupici frumusetii de Maia

KAT - Tess se face tot mai frumoasa in fiecare zi :)

Olivia26 esti pe aici? Am visat azi noapte ca ai nascut, eram cu tine (sa nu ma intrebi de unde stiu ca tu erai), si din solidaritate aveam si eu niste contractii de ma rupeau - si nu-mi dau seama daca erau doar in vis sau si in realitate

Azi dau minipetrecere cu familia cu ocazia ultimului weekend fara bebe (as in goodbye pregnancy!!). Sper sa rezist. Poate ajung sa nasc pana maine :)))

Tutz 38w3d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am citit din urma capitolele cu incurajarile si urarile voastre! Va multumesc f mult!
MAI3 multumesc pt legatura "in direct"!!!
Acusi se trezeste gaza si vrea papa!
Aaaa si ca sa ma laud si eu cu cevaaaa,"am pierdut" 10 kg in prima sapt!!

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Ce atmosfera frumoasa pe forum!!!

Felicitari Klarisse! Bun venit bebe Matei!!!

Felicitari Didadi! Bun venit Ioana-Catalina!!!

Nu stiu daca gresesc, dar parca azi avea Clary nunta si botezul fetitei, nu-i asa? Felicitari Clary, sa aveti o casnicie minunata si sa va traiasca micuta crestina!

Si mai avem de felicitat: Lora, La multi ani pentru junioara Adelina dar si pentru frumusetea cea mare (azi este Sf. Iustina)! Sa va traiasca printesele si sa va bucurati de viata voastra in 4!

Mari Paun , ma bucur ca te refaci bine si ca bebe Petru e cumintel. Pe cand fericitul eveniment dublu?

Donna 39+ cu Tudor Gabriel

AMR 7 zile. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am intrat si noi in saptamana 40... si asa mi-am pierdut rabdareaaaa .

Mergi la inceput

Anutza multi pt tine si pt Maia. Si bravo pt cele 10kg, probabil erau formate doar din apa retinuta prin tesuturi, dar e bine fara ele... imi dai sperante...

Mergi la inceput