Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)
Raspunsuri - Pagina 14
nushulica spune:
FELICITARI KLARISSE!!!BUN VENIT BB MATEI!!!SA FII SANATOS SI PAPACIOS!!!

zozelina aceleasi sentimente m-au incercat si pe mine inainte de nastere si chiar si dupa un pic,dar asa cum zici si tu depresia e a naibii de grea si am preferat sa-i dau un sut in fund de data asta
sa ma lase sa ma bucur de puii mei scumpi! capul sus,stiu ca esti puternica!!!

de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
zozela spune:
Felicitari Klarisee!!
La multi ani,Matei!!
Bine ai venit,BB mic, mult asteptat!
Nusha!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
eveline spune:
Cred ca m-am bagat pe prima pagina in acelasi timp cu altcineva...![]()
Azi mai butonez cat mai pot, ca nu stiu cand mai pot intra. Maine mai verific bagajul si ma pun sa-l fac si pe al Biancai sa o duc la parintii mei. Al meu sot nu-i in stare sa se ocupe de Bia o sapt in conditiile in care trebuie s-o imbrace pentru gradi, s-o pieptane, sa-i faca o mancare consistenta seara, etc... Asa ca o duc la mama si tre sa-i fac bagaj pe o saptamana...Si luni voi fi in spital...serviciul meu e la doi pasi de spital dar nu ma vad plecand in haine de spital si bantuind pe acolo (cu toate ca la cata minte am nu se stie niciodata
)
Asa ca nici nu stiu de unde sa incep...
Am sa urez NASTERE USOARA PENTRU: anna_ivan, belle_sara, Alecsa_L, zozela, bubante, maricicutz si pentru toate burticile care vor naste neasteptat. Pe sorana sper sa o pot sustine de acasa.
Azi mai stau cat mai pot pe aici...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
kiti2205 spune:
Felicitari Klarisse!!
Si fie sanatoa Matei si sa va aduca numai bucurii.
Pupam cu drag!
Eveline - dc nu mai intri, iti urez de pe acum nastere usoara si un bbe sanatos si mancacios 

Sa nu uiti sa ne dai de veste.
Pupam
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Felicitari Klarisse!! Si fie sanatoa Matei si sa va aduca numai bucurii. Pupam cu drag! Eveline - dc nu mai intri, iti urez de pe acum nastere usoara si un bbe sanatos si mancacios ![]() ![]() ![]() Sa nu uiti sa ne dai de veste. Pupam Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Multumesc Kiti... eu tot spun "daca ajung" pana pe 5 (chestia e ca tot spun de vreo 2 saptamani si iata ca se pare ca ajung
, parca n-as necaji-o
Andreea Bianca
nushulica spune:
eveline chiar mai inainte am vazut semnatura ta si vroiam sa te intreb cand ai de gand sa nasti![]()
ITI UREZ NASTERE USOARA,RECUPERARE RAPIDA SI BB SANATOS TUN!!!

de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
eveline spune:
Multumesc Nushulica
.... mai este un pic.
Sa fiu si eu politicoasa si sa las sa nasca intai pe fetele dinaintea mea
.
Plus ca azi ma gandesc si la doctorita mea, care e o super draguta si care sambata are zi de cabinet...asa ca o las sa-si faca treaba pe acolo, nu vreau s-o deranjez deloc.
Andreea Bianca
didadi spune:
intru pe fuga sa va salut.am nascut normal pe 28 fetita(ioana catalina)3350kg, 51cm,apgar 9.o sa pun si poze.ies ca s-a trezit.va pup si nastere usoara
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didadi intru pe fuga sa va salut.am nascut normal pe 28 fetita(ioana catalina)3350kg, 51cm,apgar 9.o sa pun si poze.ies ca s-a trezit.va pup si nastere usoara |

FELICITARI! 

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186