Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca decisa inteleg,totusi ,ca nu mai vrea nimeni al treilea copil?!... mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
bianca nu mai pune paie pe foc, ca fetele astea imediat se iau la paruiala...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
![]() ![]() ![]() ![]() STIU...POT SA TE AJUT CU CEVA?anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
pai vine in tara in decembrie... Va pun in legatura...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui slimatei .apropo ce patise Raul la ochisor? eu din foto vad ca se inteleg bine, ei doi... |
cazuse cu cateva zile inainte si sa zgariat urat sub ochi...A fost o sperietura zdravana... dar a fost doar de suprafata rana...
Raul si Cecilia se inteleg si bine nu doar se bat si daca primeste unul ceva ..cer si pentru celalalt chiar daca al doilea nu e de fata..
Si cand ii mai cert ...isi iau apararea in felul lor...De ex daca cecilia tranteste ceva si ii zic ca nu are voie sa se joace cu jucariile pana nu pune la loc ce a rasturnat ..raul se duce si ridica el ca sa se poata juca surioara lui cu el... sau faze de genul

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mai fetelor, nu va mai ciondaniti atata, ca parca vad ca peste cativa ani o sa fiti mamici cu 3 ieduti... |
...o cauti si tu cu lumanarea 
Ank
Raul
17.10.2007 si
slimatei spune:
andreea ma bucur ca esti mai bine si da rezultate homeopaticele..chiar ma intrebam cum ai procedat...
ankule esti dusa rau
scuze de complimente
m-as inscrie cu mare drag si la bb3
da' cine mi'i creste?

desi inca il astept pe bb2 sa vedem ce zice
acum pe bune, imi place tare ce frumos povestesti tu cum fac ei doi..
mai spune-ne...
eu iti urez sa fie asa uniti mereu! .. in ciuda oboselilor si a "complicatiilor" uneori, imi imaginez cat e de placut si satisfacator pe alte parti cu 2 copilasi (pt tine ca parinte cand ii vezi crescand frumos)
da' nu mi-ai spus dpct de verede cum vezi faza cu schimbatul educatoarelor...
Stefania (22.12.2007)
ancadragoman spune:
Anco am vb cu Adi si a zis ca daca se "vad "astia care mai vor un bb trebuie neaparat sa se "vada" si ceilalti 2 care nu vor![]()
Andreea mama te mananca pielea?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bb_yasmi spune:
buna dimi
mah ce mamici "harnicute"....
"planificati"bb3 deja....![]()
![]()

noi suntem bine, iasmi merge super bine cu gradi (dar la noi nu au fost pb). bb din burtica (baietzoiu'
)creste. eu am c
va pb cu colul care este scurt si ca e bb fffff jos, dar se poate rezolva si ast
.
acum ne pregatim pt party de 3 ani a iasminei, am rezervat locul si de abia asteptam!
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
20+
bb_yasmi spune:
uitasem: pt fetele care mi-au cerut pozici cu mine, nu am ca nu am mai facut decat la burtica (fara fatza!) dar la party ul iasminei sigur voi face si atunci va voi arata.
pana atunci va las cateva pozici cu bebe din burtica , care din cate am vazut la 4D imi seamana.....
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
20+
gianina spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi uitasem: pt fetele care mi-au cerut pozici cu mine, nu am ca nu am mai facut decat la burtica (fara fatza!) dar la party ul iasminei sigur voi face si atunci va voi arata. pana atunci va las cateva pozici cu bebe din burtica , care din cate am vazut la 4D imi seamana..... ![]() http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/_ mamica fericita de printesa si baietzoi 20+ si sanatate..sa ajungi cu bine la 40 saptamani! |
Gianina,mami de Simo si Ade
popbianca spune:
buna searaaa!
bb...ce dragut!care e termenul tau?...ia spune ce nume ii pui...
Yasminei...deja ai facut rezervare?...
eladea...eu doar am intrebat...n-am dat cu parul!![]()
![]()
![]()
timpul le rezolva pe toate........![]()
Ana mea e la socri pana maine...Luca tare cumnitel doarme(a adormit pe salteluta de joaca)...sotul se joaca si el ceva ...iae eu...p-aci...caut cadouri....ca la noi e incontinuuu cineva de sarbatorit....