Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxxy80 spune:
salutare!
Aseara am vorbit cu pediatra si nici noi nu vom lua antibiotic
. Il vom trata tot cu picaturi nazale Ciplox
. Mi-a spus ca f f multi copii sunt purtatori de Pneumococ sau diversi stafilococi. Si eu care eram speriata de moarte
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Stefania, in primul rand Multumesc, stii tu pentru ce. Alina, Ellis La multi ani ! scuzati intarzierea BB ce face burtica ? Yasmi e incantata de fratior ? Si acum sa revenim la Roxxy. Prevenarul nu te scuteste de a fi simplu purtator de Pneumococ. In schimb Prevenarul te scuteste (sau ar trebui) de pneumonii, meningite, otite si alte infectii invazive. Diana l-a tot purtat din aprilie pana in septembrie, mare parte din perioada asta nu am stiut de el, pentru ca in ciuda exudatelor repetate, ba era ba nu era. L-am tratat cu Ciplox, picaturi nazale. In utimele 3 exudate nu-l mai avea. Deci as putea spune ca a mers din prima, sterlizarea Pneumococului. Antibiotic pe cale bucala nu a luat niciodata din aprilie pana in septembrie dar nici nu a facut infectii invazive (ea nu a facut Prevenarul). Medicii mi-au recomandat numai antibioticele nazale, motivand ca antibioticele sistemice nu au efect pe mucoasa nazala. La un moment dat il avea si Bianca, ei i-am dat Floxal picaturi nazale. In ultimele 2 exudate nu a mai aparut. Sanatate ! Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
geo_ionita spune:
Buna!!!
Va ofer 
cu lapte ca pe vremea asta eu nu am chef sa ma apuc de treaba prin casa...
Stiti cumva cat timp se mai acorda acum somajul, pentru o vechime de munca de 9 ani?
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
helloo
geo beneficiezi de 9 luni de somaj. 
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
21+
pussi spune:
LA MULTI ANI FERICITI RAUL! SA CRESTI MARE, SANATOS, DESTEPT SI FRUMOS!
FELICITARI SI TIE MAMI PETRU PUIUTUL DE 3 ANI!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109279&whichpage=9
despre noi: suntem foarte bine, mergem la gradi, suntem tare incantate de asta, iubim educatoarele si povestim cu placere de ele acasa. Am racit doar in prima saptamana, acum avem deja 1 luna fara sa lipsim. Pampi nu mai avem deloc si accidente noaptea raportam doar 1 de caciula. As avea atatea sa va zic.....
pupici tuturor
pussi spune:
la capitolul imunzare a avut efect ff bun la amandoua laptisorul de matca... de cand il luam nu ne-am mai imbolnavit deloc!
Victo spune:
poze noi
http://family.webshots.com/photo/2503285690102838148YCUMRl
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI, RAULITO!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS TOATA VIATA! FELICITARI MAMI!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
La multi ani, Raul! Sa cresti mare si voios!
pussi, ai inceput serviciul? nu mai dai pe aici..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Victo, ai 2 copii minunati, unul mai frumos ca altul. Sa-ti traiasca micul crestin!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo poze noi http://family.webshots.com/photo/2503285690102838148YCUMRl Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
geo_ionita spune:
Buna dimineata!
Raul: La multi ani!!! Sa fii sanatos, norocos, sa le aduci parintilor numai bucurii si sa ai graija de surioara ta! Si multeee cadouri!!!
Nu imi vine sa cred ca deja incep petrecerile bulgarasilor si globuletelor...ce trece timpul. Am sa intru si eu pe linkul pus de Pussi, sper sa nu plang asa de dimineata...
Sa ne dati si noua idei de cadouri!
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)

.