Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
pufescu spune:
cu programul stam bine,ieri a mancat la 3,7,10,14,18,22
Azinoapte la 1.30 si s-a trezit la 4 iarasi...dar i-am dat suzi si m-am culcat cu el pe canapea pana la 6 :) .Acum abia a terminat masa de la 10,a adormit,eu ma mulg. Cred ca in doua zile ajungem exact cum a zis pediatra,nu vreau sa il fortez prea tare.
Al meu numai pe burta ar sta,pe burta doarme cel mai profund. Il las ziua ca sunt cu ochii pe el.Pediatra a zis ca la cat de bine isi tine capul pot sa il las si noaptea,dar inca mi-e frica.Mi-a zis ca Sindromul mortii subite(una din paranoile mele)nu e cauzat de asfixiere,e o comotie cerebrala pe fond genetic si supraincalzire.
Btz,sarumana de exercitii.A,ai comandat pampersi eco pana la urma? Eu i-am aratat la doctorita sa imi zica daca sunt ok(ca sunt voluminosi) si a zis ca da,ca e e contra pampersilor clasici mai ales dupa 6 luni la fetite ca pot ajuta la provocarea unor infectii urinare super naspa(noi avem niste prieteni care se chinuie de mai mult de un an cu aia mica pe tema asta).Asta apropo de schimbat pampersu daca e doar pipi(discutati ieri):raspunsul e da,mai ales la fetite!
Cris2010 spune:
Ilinca, incearca la Mica publicitate aici pe site. Cand cautam eu, erau doua cantare de vanzare la jumatre de pret fata de ce gasesti in comert. Mi-a raspuns o tipa la anunt in trei zile, dar eu mi-am luat deja de la farmacie ca imi trebuia urgent. Aveam trei saptamani si trebuia sa urmaresc zilnic greutatea ca domnisoara mea nu prea manca.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
btz_ovi spune:
Paula cp.Asa ca nu mai sta cu griji de acum.Dr ne-a zis ca daca ar fi printr-un miracol sa inghita puful lui,ca nu e par momentan,nu ar fi periculor ca cel de pisica si l-ar elimina pe la poponeata oricum.
Ilinca kinetoterapeutul si-a dat seama ca nu ii faceam des masaj si exercitii prin simplu fapt ca la varsta lui ar fi trebuit sa aiba miscari diverse:in sensul sa incerce sa se rostologeasca,sa tina mai usor o jucarie,sa isi intinda mai usor mainile si piciorusele.
App,picioarele le tinea totusi foarte bine,spre burtica si cu talpile mai mult in sus.Asta e pozitia ideala.SI ne-a avertizat sa nu lasam bunicii (in special mama mea comunista) sa i le lege,deoarece el prin pozitia respectiva de "cracanat" isi intareste muschii abdominali,lucru esential in mersul taras si statul pe burtica.
La maternitatea unde am nascut eu,nu am auzit ca un copil ce s-a nascut perfect si a stat 3 zile cat e normal in spital sa fie chemat la controale.Doar cei cu probleme la nastere.SI nu inteleg de ce medicii nu ii cheama pe toti.Nu doar copiii cu probleme au nevoie de gimnastica,de exercitii ci TOTI.Si acum inteleg de ce toti mai multi copilasi au probleme cu coloana sau alte organe,deoarece in spital nu se face o instruire minima.Mamele nu au de unde sti cum se fac corect exercitiile nu?Trebuiesc ajutate.Dar traim in Romania
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
btz_ovi spune:
Pufeasco inca nu,dar mergem tot mai mult si noi spre ideea de ECO.Stiu ca sunt mai voluminosi fata de cei de unica folosinta,insa nu numai de la tine am auzit ca bebelusii nu se irita asa de mult ca de la ceilalti.Iar eu mor cand il vad un pic iritat.
Si da,noi il schimbam si noaptea.Deoarece asa cum nici mie nu imi place sa stau cu un Alldays mai multe ore nici el nu se simte bine sa stea cu cuculetul in pampersul ala umflat de la pishu.Si nici nu e igienic.Si mie mi-a impus mama sa nu il schimba ca il invat rasfatat si pisorcos,insa nu ii dau importanta.Il cresc cum vreau eu.
Fetelor ma bucur ca v-au placut exercitiile,am facut un rezumat insa promit ca ii fac poze si filmulete si le postez.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
paula_m spune:
Am revenit. I-am dat caciulita jos
Giorgia, ce mare si frumoasa a crescut Antonia!!
Btz, ma bucur ca Paul s-a dezvoltat bine. Eu fac cu el gimnastica in fiecare zi, chiar daca ii fac sau nu baita. Ii place mult.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
crispro spune:
Cris, Michelle, si io ca voi, ma plang ca nici al meu nu vrea pe burtica... Nici un minut nu sta ca incepe plansul...
Tot o suna pe doctora si nu imi raspunde! Sa vad ce pot sa ii mai dau pt kk cu sange...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Maurice, Michelle, Danuta-bel, sa va traiasca comorile! Sa fie sanatoase si cuminti! La multi ani!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata si de la Iasi! Brr azi e frig bine, 7 grade.. Voi ii scoateti afara pe frigul asta? Nu stiu ce sa fac ca fornaie de 2 zile (am incercat sa scot cu batista dar nu a iesit nimic, cred ca sunt aposi). Weekendul a fost parca prea scurt, insa a fost mama si a fost placut. Plimbari prea putine am facut din cauza vremii (cate 15-30 minute pe zi) dar azi e si mai frig. Vineri l-am lasat pe tati singurel cu Biencuta, eu am fost cu fetele la filarmonica.. si s-a descurcat foarte bine! Oricum o sa se mai antreneze ca sunt multe concerte luna asta la care nu vreau sa lipsesc. Geo - ce frumos sta in cada Antonia! Ai o printesa superba, iar tu arati fff bine Eladea - wow, deja se intoarce!! A mea abia sta pe burta.. o pun cand o masez pe spate dupa baita si sta cateva secunde. Vo icat timp ii lasati sa stea pe burta pt exercitiul cu tinutul capului? Multa sanatate delfinasilor bolnavoiri, insanatosire grabnica! La multe lunite delfinaselor Sara Maria si Sara Elena! Si eu va invit la o felie de tort si un pahar cu suc! ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
Si eu am deschis geamul sa aerisesc si e cam frigutz, dar il scot, il imbrac bine, caciula sa-i vina bine lipita pe cap si urechi si iesim!
Michelle, chiar vroiam sa te intreb....Ai inceput sa mananci legume si fructe. Eu le-am introdus de 2 sapt si Delfinasul meu nu a simtit.
Vreau sa vad si eu pozele lui Geo, ca ma bate si pe mine gandul sa-i facem baie in cada din baie ca m-am saturat sa-i tot facem in dormitor.
Noi facem baitza in fiecare seara si pe cap o data la trei zile.
Si eu tin cont si nu-mi fac baie pe cap duminica si nici pe delfinas nu-l spal duminica pe cap.
Crispro, multa sanatate va doresc!!!
Crissy, oare acele capsule Noni, pot fi administrate in timpul alaptarii. Chiar daca sunt din plante ma gandesc sa nu-mi reduca cantitatea de lapte....oare gandesc prea mult?
Mi-am cumparat ieri 2 ridichi negre, le-am scobit si am pus cate 2 lingurite de miere, iar azi dimineata am baut sucul. Am procedat bine?.... Poate imi trece si mie gatul asta ca nu stiu ce sa mai fac
Va doresc o zi buna!
Ma duc sa-i dau sa pape si plecam la plimbare.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
racusor2010 spune:
neata si de la noi
azi sunt mai odihnita ca nu stiu prin ce minune a dormit pisoiul pana la 8 bine, dupa ce aseara s-a culcat nemancat, nu l-am trezit sa incerc sa ii dau biberonul, ca poate se trezeste noaptea sa pape...dar de unde, la 5 jumate s-a trezit a papat bine, apoi m-am apucat sa ma mulg din sanul in care a mancat, pana s-a dezmembrat pompa
este o piesa mica care se pune pentru vidare...ei, aia s-a dereglat si pana am pus-o la loc, am pierdut momentul bun de "mulgere" asa ca m-am culcat, ca era 6 dimineata si mai voiam sa mai dorm nitel
acuma doarme, ca l-am obosit eu bine de dimineata...si apoi nu s-a odihnit ca tot o auzea pe femeia care face curat si tot scancea prin somn...
de fapt acum vad ca se trezeste
va
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Michelle,Cris,Paula multumim de aprecieri
Cris eu suc de morcov i/am dat pe la 2luni jum....dar f.putin si nu in fiecare zi...ii dadeam in jur de 5ml diluat cu putina apa...azi ink nu a facut..cred ca ii dau iar putin
Baie in cada mare am zis ca o sa/i fac duminica ca e tati acasa...in rest in cadita ei in fiecare zi ca ii place...iar pe cap la 2 zile in afara de duminici
Tina pozele le poti vedea la semnatura mea
Sara Maria,Bianca Maria si Sara Elena
Am uitat sa va zic ca mai devreme s/a intors singura de pe burta pe spate...am mai pus/o iar pe burta si iar s/a intors...am si filmat/o
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia