cum se manifesta contractiile!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ms mult pt incurajari!!mi-au facut bine k le-am citit, avand in vedere ca mama sotului meu d edim m-a certat ca ma plimb pe afara si apoi pana sera tre sa ma duca iar la matrnitate! si nu facusem nici o plimbare doamne fereste, am mers 100 metri pana la viitoare noastra casa kre este in constructie sa imi dau cu parerea in legatura cu ceva! dar ....
am dpn-lor apropiate! anoastra este pe 18 aprilie 2011

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Nu iti face griji, intreaba doctorul daca poti face plimbari usoare. Eu obisnuiam sa merg in fiecare zi cate o ora, imi facea foarte bine. Las-o in pace pe mama soacra, oricum vei avea multe de tras cu ea, daca deja isi da cu parerea .... Da, avem datele apropiate, dar la mine cred ca se va programa cezariana un pic mai devreme de 40 de saptamani.

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

moderatorii muta subiectele in functie de continut!nu a fost alegereamea de a fi la aceasta tema!

kmy

pai eu ma adresam moderatorilor, nu tie , ca l-au mutat de la "sunt in panica" la "asteptand o minune".

sarcina usoara si bb sanatos si la termen!

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

mie medicul de familie mi-a spus ca ar fi bine s afac cezariana si la 8 luni si 2 saptamani
cine stie , poate o s anastem in aceeasi zi!

kmy

Mergi la inceput

Asa e, Eseea, e aiurea plasat subiectul, fiindca aici sunt sanse mici sa primeasca raspunsuri. De unde sa stie bietele aspirante cum sunt contractiile? Majoritatea de pe aici nu au mai avut nicio sarcina dusa pana la capat, si parca e si un pic ironic sa vezi astfel de subiect la acest capitol. Dar kmy_black nu are nicio vina, asa cum ai sugerat si tu! Poate ca totusi va fi mutat unde trebuie...ca sa fie de folos si altor gravidute.
Kmy_black, eu as vrea sa il tin pe bebe cat de mult e posibil in burtica, spre binele lui...pt plamani, etc Dar fiindca va fi probabil tot cezariana ca la prima nastere, mai mult ca sigur ca medicul asa o sa vrea sa o programam.
Nu am inteles ceva, la tine se impune cezariana?

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

se impune deca placenta nu se ridica!!!pana sa se ridice placenta tare mult as vrea sa nu mai am scurgerile astea maronii -caramizii!!!ieri a fost o zi mai linistita din pubctul asta de vedere, azi dimineatza am luat-o de la capat cu scurgerile!!!
11sapt si 6 zile
dpn-17-18 aprilie 2011

kmy

Mergi la inceput

Eu am o cunostinta care a nascut normal, cu placenta previa si iminenta de avort continua, a stat f mult in spital dar a reusit. De fapt, a nascut chiar foarte usor, dupa spusele ei. Fii optimista! Si daca poti, mai consulta inca un medic.

12+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

si cei 2 medici din maternitate care m-au consultat mi-au spus aceleasi lucruri!!!sa speram k o sa fie bine!!
11sapt 6zile

kmy

Mergi la inceput

floare de mac! ai cumva u id de mess!!!?
11sapt 6zile

kmy

Mergi la inceput

kmy_black, din pacate nu prea am timp de mess, fiindca mai am un copilas care ma solicita, lucrez, etc. Pt acest forum imi fac timp fiindca ajut si eu cat pot gravidutele sau mamicile si sunt la randul meu ajutata enorm. Cu ajutorul acestui forum am descoperit o problema medicala cu care m-as fi luptat mult si bine altfel!
Dar imi poti trimite oricand PM si iti raspund cat pot de repede!

12+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput