Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 5
sunset_zuzi spune:
fetele vroiam sa intreb cum este cu pediatrul? cand vine acasa sa vada bebele, in prima zi cand il aduc eu acasa sau cum si cat de des vine o data si gata sau periodic?
Doamne ai grija si de noi 32+
ana_o spune:
Bebelu, infiintam cubul, ca suntem multe pofticioase!
Allexxia, sa-ti traiasca fetita, ce ma bucur ca e grasunica, o sa-i cam pupi falcutele! Cu pozitia capului, eu sunt varza, nu stiu daca al meu e sau nu in pozitie craniana. Azi dimineata am avut impresia ca e, acum sunt in ceata... pentru ca nu inteleg ce ma apasa pe ficat/stomac si ce se misca pe langa buric. Mama aiurita.
Cu lucratul pana la atatea saptamani, v-am zis ca va admir, sincer! Nu stiu cum ati reusit, dar jos palaria.
Si bineinteles, stam acasa cu bebeii cat se poate de mult. Eu dupa 2 ani intru din nou in business, ca n-am ce face, va fi cererea mult mai mare.
Ratusca, ai rezolvat cu glicerina? La mine a fost horror, acum stau in pat, sa ma calmez...
Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Greata/varsaturi, nu. Doar pana la 22s am avut problema asta.
Alt disconfort comun vad ca e nesomnul. Nici eu nu ma mai odihnesc bine noaptea, plus durerile de spate, care ma termina...
Ana
AMR cateva saptamani...
alinushca spune:
Olgutzica, nu era proaspat intrata in saptamana 34 ALEXA ? Ca vad ca ai scris acolo 32 de saptamani. Si ea era doar cu 5 zile mai mica decat mine.
Lore si eu am avut azi o repriza dubioasa de greata. Fara sa fi mancat ceva recent.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34
ana_o spune:
Am uitat, felicitari celor care au schimbat/schimba azi semnatura! Si bafta celor care merg la echo, le asteptam cu vesti bune!
Ana
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Si eu am vrut sa spun asta... Plus ca s-a discutat sa trecem si tipul nasterii in listuta. Olga, sa nu te superi, stiu ca nu prea ai timp.
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Olgutzica, nu era proaspat intrata in saptamana 34 ALEXA ? Ca vad ca ai scris acolo 32 de saptamani. Si ea era doar cu 5 zile mai mica decat mine. Lore si eu am avut azi o repriza dubioasa de greata. Fara sa fi mancat ceva recent. Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34 |
Ana
AMR cateva saptamani...
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_o Si eu am vrut sa spun asta... Plus ca s-a discutat sa trecem si tipul nasterii in listuta. Olga, sa nu te superi, stiu ca nu prea ai timp.
Ana 35+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
imhi, that would be awesome!
eu iar plec pe drumuri, v-am pupacit!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34
Olgutzika spune:
Sorry, mi-a ramas in cap ca 32 . Rectific!
Sunset, teoretic, obligat e sa vina acasa numai o singura data, dupa ce iesiti din maternitate. Stabiliti de comun acord cand. La mine a venit la doua zile dupa ce am ajuns acasa. Deci la 5 zile de viata ale Sofiei. Pe urma nu a mai venit, am mers noi la cabinet, la 1 luna, 2, 4, 6, 9, 1 an si nu mai stiu dupa aia. Te cheama, ca au de facut pe langa vaccinuri, si masuratorile piticului. Asistenta nu am vazut-o decat la cabinet, si pacat, ca e mult mai draguta decat doctorita .
Ana, nasol rau, tu ai mai avut probleme cu constipatia si inainte de sarcina? Eu de hemoroizi am scapat dupa nastere, tot atunci ii si facusem, cu supozitoare cu Carpicon...
Fug la listoaka!
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
Aneud spune:
Multumesc de raspunsuri despre lucru!
Eh noi avem o situatie mai ciudata.... o casa cu foarte multe cheltuieli -poveste lunga dar multi oameni de ajutat inclusiv o mama foarte bolnava si un caine urias:)- si cu datorii enorme de pe urma tratamentelor FIV ca sa nu mai spun ca ne pregatim sa emigram anul viitor deci ne trebuiesc banii ca aerul, nu avem ce bugeta, ne trebuiesc doua salarii tot timpul.
Ca sa fie si mai ciudat, eu am fost disponibilizata chiar cu o zi inainte sa imi iasa testul de sarcina pozitiv si de atunci am cautat o pozitie echivalenta cu disperare. S-ar putea sa fi gasit ceva iar daca da, as incepe sa lucrez din nou peste 2-3 saptamani si apoi pana in ultima clipa si dupa bebe nu as avea decat 4-6 saptamani acasa si apoi tati ei are concediu de paternitate -platit 120% pentru 18 luni!- si mama mea e si ea acasa. Nu de binele celei mici imi e, sunt sigura ca va fi ok cu ei ci de mine si de dorul ei!
Asa ca daca asa merg lucrurile eu voi fi singura cu bebe si imediat servici de aici. Sau mai e cineva asa nebun?
26+ cu un bebe FIV roz
Olgutzika spune:
E bine asa? Culori...informatii...am pus si un spatiu inainte de "felicitari", ca arata urat, era prea dimineata si eram chiauna
Si altcineva harnicut s-a ocupat de listuta sarbatoritelor de octombrie ! Mulsumim !
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia