Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 13
marizta spune:
[buna burtici...........ce dor imi e sa vb cu voi, vai nu am intrat de 1 saPT si deja 2 nasteri...felicitari alexa si moshulik si sa dea domnul sa fie bine sa creasca bebeii frumosi si sanatosi
noi suntem bine,bebelina crste -30 sapt-si misca mereu......e bine la casa noastra singurei
ieri am fost sa vizitam clinica isis si am ramas placuti impresionaTI de tot ce e acolo
va pup pe toaTE

si mai vb
29 + 
Doamne ai grija si de noi
bebelu86 spune:
Ana cred k imi iau laptopu si plec la tata aksa ![]()
sa vdm cum decurg lucrurile..si dc nu imi place si e balamuc tare, plec.
facem decat camera noastra. izolat, glet si lavabil. si unele modificari pe ici colo. sper sa temrinam intr-o sapt. k teoretic nu e mult de munca..dar sa vdm...
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
ana_o spune:
Amelia, stai linistita, ca mai ai timp.
La noi, "avansatele", e stres cu smotrul general, ca dupa 32 vezi bine ca se poate intampla oricand. Ce-ti sugerez e sa-ti iei o femeie care sa te ajute. Oricum, daca stai la munca pana la 33s, pai greu va fi atunci sa te mobilizezi cu toate. Varianta cea mai light e sa platesti o femeie, o zi intreaga si impreuna sa faceti tot. Tu mai putin, ea mai mult, sotul si el, pe-acolo...![]()
Eu abia astept in liniste, saptamana viitoare. Dupa ce instaleaza/monteaza oamenii mobila de bucatarie si dressing-ul, am trecut la spalat de hainute si la calcat. In weekend finalizez bagajul de spital si apoi plec la Tg Jiu. Doamne, da-mi putere!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
amelia_ilie spune:
Ana
sper sa stea bebelina cumintica, asta e cel mai impotant, ca le-om face noi cumva pe toate.
28+ 
bebelu86 spune:
Ana mai ai asa putin 

eu acu am observat..ramasesem cu 32s. 
stai linistita k DD e langa tine si te va ajuta sa nasti usor si repede. si bb va fi sanatos si nu vor fi probl 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele ziceti-mi si mie va rog..cum e testu de toleranta la glucoza?????? cand si cine il face??? la analizele uzuale de sange, glucoza a iesit ok. dar eu pap cam multe dulciuri, si cineva a zis k exista riscu sa fac diabet gestational ![]() azi mergem la eco sa o vedem pe bebelina ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria |
Aici se face la 28 de saptamani obligatoriu. In felul asta se determina cum procesezi zaharurile in sarcina. In Ro din cate stiu se face doar daca glicemia iti iese crescuta. NU stiu daca se poate face la cerere. Oricum ideea de baza este ca daca e sa ai diabet iti iese la analizele de sange, vorbeste cu doc sa repetati glicemia daca ai dubii.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
35+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ana_o spune:
Beatrice e acasa, au mai lasat-o contractiile. Doamne-ajuta!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Da, Ralu, mai e putin... Abia acum 2 seri am realizat asta. As fi vrut sa am mai multa liniste in ultima parte a sarcinii, sa-mi pot astepta bebele calma si implinita. Dar are grija Dumnezeu si aseaza EL lucrurile cum trebuie. Speranta moare ultima, tot timpul!
Nici n-avem timp sa realizam ca de acum incep nasterile si vor continua asa pana in decembrie. Of, urmeaza 3 luni pline de emotie si bucurie!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
lore76 spune:
buna seara fetelor
ce frumusete e Andreea si nici nu pare micuta...sa creasca mare si alexa sa se refaca rapid
beatrice sper sa-ti fi trecut contractiile si sa te simti mai bine
ana nu prea ai stare......
Lore
29 +
& 
mamiralu spune:
Wow!! astea da vesti!!
Felicitari din inima ALEXA si MOSHULIK! Sunteti niste curajoase si meritati din plin sa fiti fericite.
Sa va traiasca copilasele, sa fie sanatoase!
Acum chiar m-am emotionat... Sa sarbatorim!

Sa dea DD sa avem vesti bune de la toata lumea de acum!
Va pup