Masaj anticelulitic
Ce creme sau uleiuri folositi voi pentru un masaj anticelulitc?
De maine incep sedintele de masaj anticelulitic. La tarifele pe care le-am primit, imi iese mai bine sa imi faca masaj cu crema mea. Ea foloseste o crema de la life care, care zice ca e foarte buna.
Eu inca nu mi-am luat nimic, ma rog am acasa ceva geluri, insa astea se absorb rapid si nu are ce masa cu ele timp de 50 de min cat dureaza procedura.
Imi puteti recomanda ceva?
Raspunsuri
XIO spune:
Mi-a spus o cosmeticiana, prietena (deci nu a spus-o ca sa cumpar de la ea) ca cea mai buna crema pt. celulita e una de la Ardene parca, se vinde la butoias, costa mult dar a spus ca dupa aia garantat nu mai ai urma de celulita.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Cica pt. celulita sunt niste creme aduse de la bulgari parca cu extract de ardei iute si am inteles ca au super rezultate.
Xio cam cat e de scumpa?
Yvon spune:
Pana la urma mi-am luat de la elmiplant cea cu ulei de piper negru si alge marine, am in plan sa imi comand o crema profesionala de la noche y dia, marca cu care ma facea la salon, insa e cam scumputa.
Important e ca am inceput masajul !
cait spune:
Eu mi-am luat in aprilie crema cu piper de la elmiplant si ma dadeam eu acasa dimineata si seara cu ea pe coapse.Dupa vreo 2-3 saptamani mi-au aparut niste vinisoare rosii f inestetice.Am banuit cc ca sunt de la crema deoarece era prima data cand apareau.Nu mi-am mai dat de atunci, mai am inca 2 tuburi nedesfacute si nici nu mi-a mai aparut nimic.Poate aceasta reactie o fi doar la mine asta nu stiu dar este bine sa fiti atente.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
Yvon spune:
Cait, multumesc de atentionare
Intr-adevar ca pisca si inroseste pielea si e foarte probabil ca de la crema aceasta sa-ti fi aparut.
Ti se mai vad acele vinisoare ?
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yvon Cait, multumesc de atentionare Intr-adevar ca pisca si inroseste pielea si e foarte probabil ca de la crema aceasta sa-ti fi aparut. Ti se mai vad acele vinisoare ? Yvon |
O parte au disparut dar mai am cateva pe zonele unde insistam eu mai mult.Nu mai sunt asa de vizibile ca la inceput dar tot mai exista.Cu timpul sper sa dispara.(nebronzata sunt destul de inestetice)
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro