Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Gaby super tare cum sunt la voi expozitiile
la noi,,mai bine stai aksa...
oraganizare varza, preturi groaznic de mari, imbulzeala,
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
aaaaaaaaa am primit si noi ceva cand am mers acu la babyexpo
o apa plata, o tetina si 2 tampoane pt sani.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
gabyv spune:
eu am primit produse Must*la, apoi Ar*el, un set de servetele umede Pamp.+ o punga de 20 de pampersi, 50 de paduri pt sani, tot felul de creme pt burtici, periuta de dinti pt bebelusi, cutiute mici de lapte praf de la diverse firme, parfum pt bebe, solutie antibacteriana de sters suzeta in caz de pica pe jos si evident bonuri de reducere si pixuri.
Cel mai interesant mi s-a parut insa ofertele de carucioare, cei de la maclaren avand reduceri de 50%, deci luai 3 in 1 undeva la 400E.Evident mai erau si altii.
Cei care veneau cu bebeii la salon aveau o punga mare de la Pampers cu diverse, de la Must*la si de la Bled*na si apoi un masaj bebe gratis.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
raluu stii ceva de lia?
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
gabyv spune:
aaa si cel mai interesant un stand cu Ecograf, care iti facea film + 3D si ti-l punea pe CD la 60E si pt 30E determinau sexul , mai devreme prin un alt tip de calcule decat cele traditionale.(ceva gen in functie de circuferinta si morfologie)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
Gaby super tare asa...
noi mai avem de lucrati la asta....
Andra nu stiu nimic de Lia..
sper sa fie bine.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
andr@ spune:
fetelor haideti sa va intreb ceva, ptr ca multe pers mi-au spus fie ca e doar o superstitie, altii mi-au zis sa le dau ca nu e bine sa le am; acum ceva timp, am intrat cu sotul intr-un magazin de copii, cautam ceva ptr un nepotel, si bomba : am vazut un pardesiu de fetita de am innebunit, l-am cumparat si l-am pus la pastrare, chipurile ptr fetita mea acum ceva timp o amica de-a mea mi-a zis ca are niste hainute de bb de dat de pomana, si mi-am amintit de hainuta mea si i-am zis, la care ea a sarit de 2 m in sus ca sa le dau de urgenta ca nu e bine sa le tin in casa daca nu am bb si nici nu sunt gravida; voi ce parere aveti? sa le dau?
bebelu86 spune:
Andra eu zic sa stai linistita...sunt numai niste superstitii
si eu am luat hainute de bb dinainte cu mult de a ramane gravida.
asa si dupa ce vei ramane gravida iti vor zice k nu e bine sa iei dinainte sa nasti hainute si nimic pt bb k aduce ghinion.
si atunci ce faci??? ii lasi p cei din juru tau sa se ocupe in 2-3 zile de tot ce e de cumparat? sa fie luate in graba, sa nu iti placa, sa nu ai tu placerea de a le lua dinainte si ce vrei tu???
eu una nu sunt de acord.
nu scrie nicaieri k nu e voie sau nu ebine sa cumperi dinainte nimic pt bb. sunt babisme...
offf ce mor eu p chestiile astea..
noi prog nunta initial in iunie, dar nu ne-am dat seama k in ziua aia era sarbatoare mare si nu se faceau nunti si a trebuit sa schimbam si singura data libera era in mai..
moamaaa..toti ne=au sarit in cap k sa nu facem nunta in mai..mai bine o lasam p anu urm decat in mai. k cica relatia se ofileste cum se ofilesc florile de mai.
iar matusa-mea de ex, a facut nunta in mai, si au 27 ani de casnicie..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
gabyv spune:
eu personal nu cred in asa ceva...acum depinde de tine ce crezi, uite eu am o hainuta tot asa cumparata ca mi-a placut si in plus, eu am mereu hainute de BB in casa, pt ca ii iau finutului daca imi place ceva. Acum am si suzete si biberoane.
andr@ spune:
nuuuu fetelor, si eu cred ca e tot o prostie dar m-a debusolat si chiar m-am speriat vazand in ce fel s-a alarmat; dar nu dau hainuta aia nici moarta ralu cat despre nunta nu stiu ce sa-ti spun, eu nu cred ca are importanta cand e si cum, sunt superstitii astea