Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

gaby
poate cu ocazia asta se opreste si barza pe la tine...daca tot ai achizitionat lucruri pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

wow gaby ce frumos. Aici cand se fac expozitii sunt mai scumpe decat in magazin

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Buna fetelor! ce mai faceti?
Ramona fe;icitari si sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
Am fost la medic si bebe meu are 7 sapt si 4 mm. Am vazut inimioara . M-am topit.
Dar pe langa toate astea frumoase am avut o dezamagire: dr de familie la care am fost dupa controlul ginecologic nu m-a luat in evidenta cu nimic. Mi-a scris medicamentele si m-a trimis la analize (nici pe acelea nu mi le-a scris pe toate care mi le-a dat dr ginecolog. Adica grupa si rh lipseau). Ce ma sfatuiti? Sa imi scot fisa de la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ramo, eu zic sa o schimbi pt ca daca o sa ai ceva probleme sau vrei un mic concediu ca sa te odihnesti, cand bebelunul va fi mai mare in burtica, s-ar putea sa nu te ajute. Eu zic ca nu vede important ca o pacienta de-a ei este insarcinata. Pacat.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata, hai la cafeluta

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

neataaa

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

fetelor de lia ce stiti? nu a mai intrat de mult? oare ne face o surpriza frumoasa? nici ralu nu a mai intrat ........ramo si eu zic la fel, schimba-ti cat mai repede medicul, cat despre bb poate ne arati si noua echo lissa iti tinem pumnii sa fie cu ochisori gaby si ce faci cu produsele primite? de fapt sigur le pastrezi, ptr ca in curand o sa le folosesti kitty tu ce mai zici? pupici la toate, si haideti iesiti din barlogut

Mergi la inceput

neata gaby, cf? ce-i cu linistea asta pe aici; eu zic asa : dupa linistea asta sigur va ploua cu liniute rosii abia astept sa vedem cine se inscrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo gagici

Ramo nici p mine nu m-a inregistrat nicaieri cum ca sunt gravida..am mers la 7s, mi-a dat trimitere pt analize si o data acu 2s cand mi-a fost rau..alta trimitere pt analize. in rest..nimic nimic..
oricum concediu medical tre sa iti dea. dc ai nevoie.
vi cu foaie de la ginecolog si tre sa iti elibereze cm.
dc nu iti place, poti sa-l schimbi.

noi suntem bine, ieri nu am intrat k am plecat de dim la 8 si am ajuns la 5 aksa...bineinteles k am bagat somn la greu k eram franta..
mai dvrm m=-am trezit

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Andra produsele pe care le-am primit le pastrez pt mine, iar ce am cumparat eu (biberon, suzeta, etc) nu se expira
Am cateva produse care o sa le dau finutului meu, care face in curand 4 luni. Mai trebuie sa vad ca fac cu toate bonurile de reduceri, trebuie sa vad cand expira.
Am uitat sa va zic ca la intrare era unul cu un aparat care facea poze la toata lumea care intra si la sf aveam de cumparat 2 brelocuri cu noi, chiar mi-au placut.

bebelu

Mergi la inceput