Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetelor!si noi sarbatorim azi virtual...ca live la 1 anisorasa ca pe voi va servesc cu cate o prajiturica si pe pufi cu fructe dulci si zemoase
lml alexandra si david!
eu sunt singura....sotul culege strugurii si am vrut sa merg si eu....imi place tare mult mirosul si culesul in sine.....dar mama e ocupata si nu il pot lua si pe raul...so....acasa singuri toata ziua
alexutzzza......spor la impachetat si despachetat!
decenuela....distractie placuta la botez...tu esti bella si fara machiaj
ioana...mergi mai bine la un dr cu lovitura aceea macar sa fi tu linistita
cred ca eu am sa-i dau lui raul cate un osccilo pe saptamana....nu stiu cum altfel...daca va zic dr vostrii...va rog ziceti si noua
imbracat afara e cu strampi,body cu manecuta lunga,salopeta felche si hainuta tot de fleche sau cum s-o scrie...materialul acela moale si pufos...si papuci...si batic facut asa ca la pirati sau fara ca nu e ger....se uita mamicile si bunicile cam urat....dar eu zic deocamdata ca e ok
nu mai stiu...ma duc sa mai citesc cate ceva
o zi buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

SONDAJ

Ce carut pare mai OK dpdv al dimensiunilor (cat mai mic) dar si al confortului copilului:

Option 1: www.chicco.ro/produse/sugar-3/plimbare-21/promotie-carucior-sport-skip-europe-1543.html" target="_blank">Chicco Sport

Option 2: Bertoni Sun (nu neapart culoarea asta)

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Eu as merge pe varianta 2. Tot pentru bara de protectie. In rest sunt comparabile. Dar nu m-am uitat la pret

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neata multam de cofe decenuela

LML David,Raul sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii

si akm sa facem si noi cinste ca printesa face 8 luni

va doresc o zi frumoasa

LML si sa va faceti mari. Imi pare rau de cadou! Vine mai tarziu.

varsta lui Tudor

multumim,multumim...nu-i nimic,stai linistita ...iti multumesc din suflet oricum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza fetele

noi suntem raciti amandoi, Dragos a inceput de ieri, eu azi. Ma doare capul, in gat, imi curge nasu...saracu bebe daca si el trece tot prin starile asta nu e de mirare ca azi noapte 10 minute dormea, 10 minute urla..l-am luat cu mine in pat..se baga tot in pieptul meu, cum ma mutam un pic hop si el...prin urmare azi e o zi grea...tati e la tara sa culeaga via, trebuia sa merg si eu, asa ca pana diseara iar sunt singura cuc..

of.. o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

multa sanatate amandurora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

SONDAJ

Ce carut pare mai OK dpdv al dimensiunilor (cat mai mic) dar si al confortului copilului:

Option 1: www.chicco.ro/produse/sugar-3/plimbare-21/promotie-carucior-sport-skip-europe-1543.html" target="_blank">Chicco Sport

Option 2: Bertoni Sun (nu neapart culoarea asta)

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Eu as merge pe varianta 2. Tot pentru bara de protectie. In rest sunt comparabile. Dar nu m-am uitat la pret

varsta lui Tudor

subscriu

Mergi la inceput

LML RAUL

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

La multe lunite Alexandra

La multe lunite David

La multe lunite Raul

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput

Alicredo daca esti pe teritoriu Irish....ai fost cumva la vreun spectacol Riverdance?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput

http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=82&gclid=CNTaisbOs6QCFZyFzAodWnzKyw

Voi ce ati alege? Acum daca sunt prea multe, e greu sa aleg. Si ce masura. Tudor are 75 cm. Este suficient cel de 90 cm, sau ar trebui 110 cm?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

noi avem azi zi de curatenie generala,doar e sambata si profitam ca e acasa si tati,plus ca ne-am achizitionat ceva mobila de dormitor si tre sa il punem la punct,sa ni-l facem frumos...asa ca va urez un weekend cat mai placut

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput