Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
sanzi spune:
Niki, eu pastrez in borcanel din acela mic, gata blenduit. Si asa sunt putine si se pierd prin vasul blenderului...
Roxana, am vazut filmuletul cu Silvana, ce canta ea acolo!
Sensibila, mi-a placut de Gia in leagan. Ce dulce e!
Child, si Mara se trezeste plangand tare sau chiar plange in somn, eu cred ca de la dinti, pt ca numai noaptea se intampla.
Si noi am fost la plimbare, avea Mara un nas rosu ca de clovn si la noi sigur nu e asa frig ca la Brasov.
Ioanaa, tu intrebai mai demult de semnul vaccinului BCG? Cum mai arata? La Mara e tot ca o piscatura mica, nu a copt nici dupa 3 luni. Ma intreb de ce nu a reactionat.
honeybaby spune:
Oana - vreau si eu costumas- mop , a vezi atunci e curata e casa.
O am si pe Honey, ce mai , m-am scos
Poate nu stiati cum se face curat cu un shih tzu
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
sanzi, denisa
denisa maya rade foarte frumos! asa radea si ivan
sa vezi la silvana ce ras de baba carcotasa are...
nici ea nu sta locului dar in video ala se pregatea sa doarma, ca am mai incercat sa filmez, dar se uita la mine si adormea zambind repede :)))
erina sa stapaniti sanatosi saculetul, preturile sunt la fel
http://www.kiabi.es/bebe-nina/saquitos/saquitos-6-24-meses/258/1629
stiu ca e poliester doar pe afara, dar si asa mi-era ca ma curentez
oricum mai tre sa.i iau unul mai gros si o sa.i iau disney din kiabi sau din CA
apropo de saci, denisa cel din ikea nu.i bun? nu esti multumita? ca am vazut ca.s foarte grosi, ieftini si draguti
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Buna din nou!
Ioanact si eu m-am uitat sa vad ce reteta ai facut. Nu te supara ca nu te-a felicitat nimeni pentru aniversarea fratelui!
Uite eu nu i-am spus La multe lunite fericite Alexiei de Yaia si nu cred ca ea s-a suparat pe mine desi suntem colege si la grupul Dariei...sau am pus si eu vreo 24 de ore un filmulet cu David rizind la cum se prostea Daria si nu a spus nimeni nimic. Eu una nu ma supar ca oricum el e superb, Doamne ajuta sa fie mereu asa de vesel si sanatos!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
sanzi spune:
Denisa, ce ras are Maya! Te molipseste, am ras in hohote
Vad ca si ea incepuse sa sughita putin, Mara sughite cate un sfert de ora dupa ce rade.
dayanara spune:
erina eu habar nu am avut de filmulet, chiar ma uit la tot ce se posteaza...dar uneori apar mesajele in urma, adica citesc tot , postez si cand ma uit mai apar mesaje in urma!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara sanzi, denisa erina sa stapaniti sanatosi saculetul, preturile sunt la fel http://www.kiabi.es/bebe-nina/saquitos/saquitos-6-24-meses/258/1629 stiu ca e poliester doar pe afara, dar si asa mi-era ca ma curentez oricum mai tre sa.i iau unul mai gros si o sa.i iau disney din kiabi sau din CA roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Multumim Roxana, tati e in drum spre casa, inca nu l-am vazut dar a spus ca e cu Tiger.
Profit sa spun ca am vazut-o pe Silvana dulce imbracat in rosu cum se misca si se intindea dupa suzeta.
Erina spune:
Denisa acum ne uitam cum ride Maya la BAUUU! e delicioasa!
Daria zice: Cum o chema? Vreau sa o iubec, vreau sa o pup!
Acum ma intreaba cu Ce are pe lenjerie: luna???
Erina spune:
Acum am vazut ca de tavan intreba...si numai bine!
irinabobe spune:
denisa nu stiu cum e geoby. eu am unul cel pe care l-ai vazut care imi place tare mult, e f usor 2,5 kg dar...are spatarul fix...asa ca il folosesc doar cand merg la drumuri scurte cumparaturi cora etc unde nu sta mai mult de o ora ca altfel mi-e mila de el sa il las sa doarma in fund...deci imi mai trebuie unu pt plimbari la care sa s lase spatarul...