Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara unde-s poze cu irene la 5 dimineata? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
La semnatura ei le-am vazut.
Ramy77 spune:
citat din mesajul lui stanucel ramy77 este activat PM,am primit mesaje chiar astazi... asta voi face o perioada stam ac.in parculet,etc ia uitati cat de smiorcaita suntem aici ca o facem si pe cealanta fetita sa planga...ieri in vizita... http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5523352397350302642 FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
Sorry, nu vad PM-ul rosu si credeam ca nu e activat.
Ramy77 spune:
Ce sunt,am uitat sa urez sarbatoritilor de azi LA MULTE LUNITE SI ANISORI! , sarbatoritilor de azi: Albert Krisztian , Jane Carolyn, Silvana Aroa, David Stefan si Brianna Maria!sa cresteti mari si sanatosi! Doamne ce trece timpul...
ami_84 spune:
La voi merge greu forumul? Ca la mine abia se incarca...
Irina (8 martie 2010)
"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui ioanaa28 Rebiana, multumesc pt parola despre strengarii tai, noutati, poze? Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
Poze cu sufleteii sunt pe picasa. E drept n-am mai upload-at noutati.. zilele care urmeaza.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui GabyHila Rebi poti veni la Targoviste? ca daca nu poti organizam la Moreni:))) tulai doamne!!!:))) alte propuneri ca eu nu am nici o preferinta!! |
Pot!!!!
Rebiana27 spune:
RAMY uneori se intampla ca Marei sa-i cada vreun pantofior/adidas de la cat da din piciorute (sau si-l trage singurica) dar il recuperez din carut sau din zona apropiata : ))
IRENE sanatate multa! Sa treaca durerea de masea mai repede, ca-i tare pacatoasa! Bafta sotului cu conferintele si tie cu sustinerea lui!
AMI ce era la ora 10 si ceva pe PROTV? (nah, is curioasa! )
NIKI, ROXI si-aia nu sunt decazuti din drepturile parintesti!
P.S. Acum un an pe timpul asta am aflat ca am o fetita in burtica! Ce drag mi-e sa-mi amintesc de perioada celor doua sarcini!
Rebiana27 spune:
Uitasem... OANA am aprovizionat alimentara cu carne si oua!
oanaiacovita spune:
Veniram si noi.
Vestile nu sunt bune deloc, parca nu ma asteptam chiar la asta.
M-a dat rau tare peste cap, chiar nu ni se mai spus asa verde in fata ce serioasa e problema care o are.
Concluzia a fost ca daca nu face tratament toata viata, mai mult de 20 de ani nu va mai trai.
Holterul a indicat niste probleme mai mari decat a preconizat drul. Noaptea are pulsul doar de 46 si a zis ca daca ar scadea sub 40 nu s-ar mai trezi.
Peste o luna cand se intoarce medicul la spital ii va face o internare sa ii faca si analize la sange si apoi ii prescrie tratament. Vor fi doua pastilute pentru ca el are extreme si urca foarte tare si scad foarte tare bataile inimii.
Bine i-a spus mult mai multe, dar in mare m-a prins cu garda jos si sunt pierduta rau in ganduri. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu mergeam. Ma opresc aici...
Aveti grija de toti ai vostri, soti,, parinti, mergeti la dr la orice problema, acum avem responsabilitati mari.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
Rebiana27 spune:
OANA aveti grija de voi, amandoi! Multa sanatate sotului! Viata lunga si frumoasa!