Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa am vizionat pozele cu maya in parc dulce ca de obicei

bumbo ai dreptate, in pat sau pe suprafete moi se rastorana, dar si pe jos nu mai are mult la cum face, daca vreodata am cum am s.o filmez, pe bufet in bucatarie la fel, se impinge in centrala, in dulap si tot pe jos ar ajunge doamne fereste
nu e o piesa rea , doar pt mine au fost bani aruncati...dar nu ma mai mir, ca nu e prima chestie

ioana28
si mie imi place iconul ala

oana ramy multumesc de raspunsul referitor la ceai, deci e din cel pt bebelusi, nu din ala flori de.l iei si.l fierbi in apa

ella distractie placuta

sanzi cum sunteti cu tusea aia seaca?

asteropi

mi.am adus aminte de irina...silvana nu se ridica in mainile din fata decat putin, adica nu in palme , in schimb se ridica in picioare si se impinge ca rama :))), parca tu ziceai ca rares facea asa mai demult

irene sa treaca maseaua, ma intrebam ieri de tine

niki exact de cazaturile de genul asta ma refeream eu pe covor, mai bine in pat deocamdata, asa face si silvana se arunca cu totul

cu canita o zi avem succes o zi nu, depinde de toane

altceva, cum stim cand e satul copilul? intreb pt ca ivan intorcea capul, silvana in schimb mananca pana vomita..cand stiu eu sa nu.i mai dau
ieri dupa 200 de lapte a bagat un borcan mare de fructe si la o ora alt lapte pe care binenteles l.a vomat, facea ca un om din ala plin ghiftuit, ragaia sughita nici ea nu stia ce mai face

daca gaby zice ca polly e bun polly ma duc sa iau azi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
ANCA, STANU, multumesc de cafea

Dupa cat de greu si tarziu am adormit aseara ma asteptam sa fiu zombi rau, dar surprinzator, sunt chiar ok... E drept ca si printesa mea a fost de gasca si a dormit pana la 8, bine cu o trezire la 6 pentru papa.

STANUCEL, cred ca nu ti-e activat PM-ul ca sa poti primi mesaje private...Sa stii ca si a mea a avut o perioada in care plangea cand mergeam la cineva, dar i-a trecut. Acum e curioasa, i se invarte capul ca girofarul, sa nu cumva sa scape ceva necercetat...Poate e doar o faza si la Adelina.

IRENE, ma bucur ca ai revenit. Mai femeie, dar tu la 5 dimineata,dupa nastere erai machiata?Suuuper,eu cred ca aveam o fata la 7 dimineata...bine ca nu mi-a facut nimeni poze

NIKI, nici Briana nu a acceptat suzeta, isi facea o greata...asa ca am renuntat sa mai incerc sa i-o dau. In schimb isi suge degetul cand adoarme, in ultimul timp mai putin decat inainte...Aaaa, si cand mananca, uneori asa face, ia o lingurita de la mami, toc degetul in gurita, apoi casca gurita sa-i dau alta lingurita si tot asa...Eu rad si zic ca-si impinge mancarea pe gat...

Maraie atomelul meu, revin,

Mergi la inceput

unde-s poze cu irene la 5 dimineata?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Imi permiteti sa o fac pea cioara un pic? Irina are cateva nopti de cand nu se mai trezeste deloc pt papica.

Roxana - de ce nu o obisnuiesti direct cu apa dupa masa? Eu am inceput sa alternez ceaiul, baby calm (fenicul, chimion, musetel, menta), cu apa. Fain carutul pus de tine..

Niki - felicitari ca papa Maria tot! Eu cand i-am mai facut pe doua zile, blenduiam tot si il puneam in frigider.

Anca - mi-am amintit. Vezi ca cica nu e bine sa congelezi in borcanele de sticla.

Denisa - am vazut pozicile cu Maya. Intradevar foarte expresiva si mi-a placut mult costumasul cel mov. Nici la mine nu merge sa vad filmuletul...

Plange Irina. Revin.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Inca nu avem , la cat a tipat azi dimineata eram sigura ca i-a iesit. Dar nu..asteptam sa iasa.
S-a trezit din 3 in 3 h (22:30, 1:30, 4:30 si la 8),
Cand se trezea sugea un pic din biberon si adormea..probabil de durere se trezea nu de foame.
Cam asa a fost la noi azi noapte.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI , sarbatoritilor de azi: Albert Krisztian , Jane Carolyn, Silvana Aroa, David Stefan si Brianna Maria!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Ciprian si a Sfintei Iustina! (inclus sotului meu si Justinei )

si revin!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ramy77 este activat PM,am primit mesaje chiar astazi...

asta voi face o perioada stam ac.in parculet,etc

ia uitati cat de smiorcaita suntem aici ca o facem si pe cealanta fetita sa planga...ieri in vizita...
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5523352397350302642

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

ami ii dau si apa dar ma gandeam la ce.a spus erina cu digestia....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana - mi-am amintit. Am vazut filmuletul cu "ursuletul" Silvana. Ca tot ai spus ca se mosmoneste... sau ceva de genul.

Sanzi - nici la noi inca nu a copt vaccinul. Dar avem doar doua luni de cand l-am facut.. cred ca mai are timp.

Alina - multumim de praji! LMA fratelui!!

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

...pana la urma eu cred ca am cel mai mototol bebe da eu o tin pe a mea...e un ardelean tihnit, atata tot

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

Nu e singurul, si Justina e linistita.
Unde o pun acolo o gasesc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

ioanact
intr.adevar azi implineste 6 luni...nu.mi vine sa cred
sa vezi cand va implini 18 ani

POZE

Mergi la inceput