fond de ten cu efect de iluminare
Raspunsuri - Pagina 4
iulix spune:
Iulya pt. mine nu e bun ca am tenul mixt si acolo scrie ca e pt. ten normal si uscat. Dar oricum mi-a placut cum acopera.
iuliya spune:
Este si Nars sheer matte pt tenul mixt, gras http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P247356&categoryId=B70 .
Daca folosesti o crema care sa-ti tina secretia de sebum sub control inainte de aplicarea fondului de ten, nu te ajuta?
iulix spune:
Iuliya eu nu ma dau cu crema din doua motive: unul mi se pare ca imi straluceste fata rau si al doilea motiv este ca dupa 2-3 folosiri imi apar cosuri si din cauza asta trebuie sa ajung la un dermatolog sa imi explice de ce mi se intampla acest lucru.
anca_27 spune:
Avon si Oriflame n-as recomanda, insa daca gasesti ceva ce se potriveste si vezi ca nu-ti face rau...
Am folosit mult timp ceva de la Max Factor, insa i-au schimbat ambalajul si parca s-a dus si efectul fain al fondului de ten.
Apoi am testat un Clinique si mi-a venit ca o manusa. Desi a fost 160 ron, m-a tinut o juma de an si ma simteam alta cu el pe fata. Acu strang banuti sa ma simt iar frumoasa (nu ca n-as fi).
Insa din nou zic, ce testezi si vezi ca merge, ala e.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Apoi am testat un Clinique si mi-a venit ca o manusa. Desi a fost 160 ron, m-a tinut o juma de an si ma simteam alta cu el pe fata. Acu strang banuti sa ma simt iar frumoasa (nu ca n-as fi). Insa din nou zic, ce testezi si vezi ca merge, ala e. Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Sunt de acord cu ce spui, Anca. Si eu ma simt extraordinar cand folosesc un fond de ten care-mi vine ca o manusa, iar tenul imi arata perfect. Si eu imi strang banutii pentru a-mi cumpara unul bun. Fondul de ten il folosesc zi de zi si il port o zi intreaga, e ca si o crema, de aceea pun mare pret pe el. Trebuie sa fim atente ce alegem
nikole spune:
Din cate am incercat , vazut, testat, etc...votez ptr Dior, insa nu stiu numele fondului de ten
Cum nu-mi amintesc numele, gama, absolut nimic, decat vag cum arata sticluta, mi-am cam luat gandul de la Dior, si as incerca Nars sau mai degraba Clinique,(ma impac f bine cu tot ce am incercat de la ei) dar as avea nevoie de niste nume, daca se poate...Iuliya,Anca27, va rog daca se poate sa divulgati numele fondului de ten, sau un link ceva, sa ma luminez...
problema e ca merg la ghici daca comand ceva ce nu pot testa, insa daca pot returna produsul, m-as risca.
Am un ten normal spre mixt, sensibil,si as vrea ceva hidratant cu factor de protectie 25-30 , putere de acoperire medie.
Eu efectul ala de glow, il obtin doar cu highlither.
iuliya spune:
Nikole, despre acesta vorbesc http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P247355&categoryId=B70 . Nu l-am testat, aici in Sibiu nici nu am unde, asa suparata sunt pe chestia asta... insa am citit f multe review-uri despre el si m-am decis sa-l comand, peste aprox o luna il primesc de pe amazon.
Si eu am un ten normal spre mixt, sensibil, si am nevoie de ceva hidratant, sper sa fac echipa buna cu Nars.
Acum folosesc acesta http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P194401 mai am foarte putin, e foarte bun, chiar este cum e descris acolo insa nu e Non-transfer and waterproof, se ia pe haine.
Am mai folosit Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10, foarte bun pt ten acneic, mixt, gras cu imperfectiuni, puterea de acoperire full, rezista o zi intreaga, acesta chiar este Non-transfer and waterproof, singurul lucru care nu mi-a placut este efectul de masca, prea pudrat
nikole spune:
Iuliya, multumesc.
De la Nars nu mi-a placut mai nimic din ce am incercat(farduri, pudra, anticearcan), nu stiu cum e fondul de ten, astept sa ti-l cumperi tu intai
Estee Lauder am avut si eu, acelasi fond de ten , l-am dat soacrei careia i se potriveste perfect, deja il foloseste de 2 ani.
Eu parca eram personaj de circ, paream mascata,mi se pare "greoi" plus ca imi usca f tare pielea, efectiv se exfolia...
tot Clinique sau Dior cred ca ar fi cea mai buna alegere in cazul meu
iulix spune:
Cele de la Clinique se gasesc si in farmacii? Ca eu parca pe acolo le-am vazut... Ca sa fiu sincera mie mi-ar trebui un fond de ten care sa imi acopere imperfectiunile, sa nu arate ca o masca si sa nu straluceasca. Exista asa ceva? Sunt cam pretentioasa sunt, nu?
dulcetica spune:
Inspirata de acest subiect ,ieri am fost si am testat,de nu mai aveam loc pe fata .Concluzia:unul ,cred ca de la l oreal , mi-a dat o reactie alergica ,asa ca aseara cind m-am demachiat aveam 2 pete rosii pe fata.
Mi-a placut unul care e intr-o cutiuta ca de pudra si are o textura pufoasa,dar imi scapa cum ii zice.Din pacate eu nefiind o cunoscatoare ,abia am intrat in bransa,nu am retinut firma.Scuze!