fond de ten cu efect de iluminare
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
acuma serios cu asta de la vichy http://www.farmablu.ro/farmacie/vichy-flexilift-teint-fdt-25-nude-x-30ml toata lumea imi spune ce ten luminos, fresh, etc...si ma tot uit in oglinda sa vad ce mamaliga lor vede toata lumea
nu-i ieftin, dar sticla este mare, se intinde bine pe fata si va tine mai mult de jumatate de an asa ca nu-i chiar scump
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
sdcristian spune:
vichy e complicat, mie de ex 10 tipuri de produse de la ei mi-au facut foarte rau. trebuie testat prima data, ca nu se potrivesc oricui - nici la mama nu i-au placut, dar am o colega care doar vichy foloseste. de fapt mie dermatocosmeticele imi fac rau, una doua ma umplu de bube si ma mananca pielea de la ele. (inclusiv avene, ivatherm, oxyance sau roc)
iulix spune:
Mie fondul de ten de la Vichy nu mi-a placut dintr-un singur motiv: imi incarca f. mult fata (cu toate ca acopera f. bine) si se vedea ca o masca.
Deus depinde la ce sticlute ai vazut tu fondul de ten de la Vichy, ca eu la Sensiblu am niste sticlute cred ca la 30 ml si erau 70 RON. Parerea mea e ca nu se merita sa dai atatia bani pe ceva atat de mic.
Delyutz spune:
unul de la Rimmel...are sticluta roz, parca recover sau ceva in genul. are particule care la lumina stralucesc
Delyutz spune:
unul de la Rimmel...are sticluta roz, parca recover sau ceva in genul. are particule care la lumina stralucesc
mirela0521 spune:
si eu as vrea sa-mi achizitionez un fond de ten. si habar nu am ce sa cumpar. a trecut ceva vreme de cand nu mi-am mai cumparat asa ceva.
imi aduc aminte ca atunci cand eram adolescenta/liceanca am descoperit fondul de ten pt ca aveam probleme cu tenul (acneea aferenta pubertatii) dar pe vremea aceea banii pe care mi-i dadea mama erau f putini si nu imi permiteam mai mult de un ruby roze. apoi ca tanara angajata mi-am cumparat produse avon (aveam colege distribuitoare si ma tentau extrem de tare cataloagele acela, asa ca in permanenta aveam ceva de comandata si de platit la salariu, indiferent ca aveam sau nu nevoie de acele produse). dupa ce am ramas gravida si apoi am intrat in concediu crestere copil am renuntat de tot la cosmetice si sa mai cumpar si sa mai folosesc. in general nu folosesc (din joi in pasti o crema de fata mai mult pe timp rece, vara deloc pt ca imi transpira fata si fac cosuri), iar fond de ten decat cand ma gatesc pt vre-o nunta sau ocazie speciala si atunci imprumutat de la sora-mea sau cumnata-mea. acum insa trebuie sa-mi cumpar unul doar al meu si habar nu am ce sa aleg. sora-mea foloseste loreal (mi se pare destul de gros/nu se intinde extraordinar de bine), iar cumnata spheora (ceva compact ca o pudra care pare ca o masca) sau clinique (nu acopera absolut deloc). nu mi s-a potrivit niciunul, nu am idee ce sa folosesc. as vrea ceva fluid si light, sa nu para ca o masca, sa fie usor de intins, si totusi sa acopere zonele rosii sau cu probleme... ceva recomandari?!?
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
sdcristian spune:
mie imi place sephora unul in tub. din pacate l-am pierdut si nu iti pot zice exact denumirea.
iulix spune:
Eu una sunt multumita si de un fond de ten de la Maybelline; Affinitone Mineral e numeste, sau schimb cu cel de la Oriflame din gama Giordani-pt. fermitate.
mirela0521 spune:
ok, multumesc pt raspunsuri. o sa incerc sa imi fac timp saptamana viit sa ajung pe la magazine si sa le incerc. cred ca o sa optez tot pt sephora sau maybelline. macar pe acestea le poti incerca din testere. la orriflame sau avon treb sa le iei la nimereala si daca nu nimeresti nuanta, sau nu iti place consistenta, modul cum se intinde sau cum acopera, ce faci? te resemnezi si il folosesti pana il termini desi nu se aseaza bine pe fata...
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)