desi nu prea inteleg mesajul datorita diacriticelor, iata cateva pareri:
- cei 2000 de ron se aplica la pretul de lista .
- daca ai asigurare se mai aplica si acolo o reducere semnificativa (10-15%), nu stiu exact.
- apoi poti lua subventia de la stat (2800 ron) : vii cu trimitere de la medicul de familie (exista un formular special) si ti se reduce cu aceasta suma (destul de semnificativa).
Buna,
Si eu am monitorizarea sarcinii cu dna dr Liscan si sincer este foarte de treaba si draguta si daca ai intrebari iti raspunde, te ajuta chiar dc nu are timp de consultatie, te strecoara dansa cumva.
Si sincer, cred ca este si competenta.
Sanatate multa.
Buna fetelor!
Am un card de reducere de 10% pt. celule stem, de la Cord Blood Center. Am o prietena care mi l-a oferit, insa m-am razgandit si am semnat cu cei de la Stem Sure. Card-ul expira pe 15 mai, asa ca cea care il doreste ar trebui sa si semneze cu ei, pt. ca altfel nu va mai fi valabil. Daca sunteti interesate, spuneti-mi.
39+
a.tzi vazut reducerea de 2000 de pe siteul regina maria? spune ca se aplica pentru nasterile din iulie si august la euroclinic, nu prea intzeleg daca se mai adauga si reducerea de la cas, daca ar fi asa s.ar ajunge in total la o reducere de 4000 ceea ce n.ar fi rau, avand in vedere ca in ultimul timp calitatea serviciile lor a scazut dramatic fatza de acum un an.. daca are cineva mai multe detalii, astept cu nerabdare
Buna, cu toate reducerile, am inteles ca cezariana este 7700 ron acum. asta m-a informat dr mea.nasterea naturala nu mai stiu, este mai putin normal.