Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)
Raspunsuri - Pagina 8
fulguta28 spune:
La naiba, nu stiu!
Si eu am program in jur de ora 11 sa o iau pe nepoata-mea de la scoala si sa o tin la mine cateva ore. Oricum, am misiune grea cu ea.
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 La naiba, nu stiu! Si eu am program in jur de ora 11 sa o iau pe nepoata-mea de la scoala si sa o tin la mine cateva ore. Oricum, am misiune grea cu ea. uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
eee, cine stie cu ce te mai distrezi, ce marturisiri iti mai face
sorana
35+ cu
Tudor
fulguta28 spune:
Ehhheee, stam de vorba "ca fetele". La mine toarna tot cand este vorba de vreun baiat. Bai, si ma gandesc ca este in clasa a treia.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
eee, cine stie cu ce te mai distrezi, ce marturisiri iti mai face sorana 35+ cu Tudor |
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
fulguta28 spune:
Ma duc sa ma bag in seama cu perna, poate cine stie, da norocul peste mine si adorm. Daca nu, peste 30 de min revin cu forte proaspete sa fac exercitii la buricele degetelor.
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
sorana_23 spune:
am avut si eu o tentativa, mi s-a parut ca mi-e somn, dar ma inselasem.
fulguta, e clara treaba, maine seara te duc in club, si-asa e peste drum de tine...e vineri..week-end.. 
ne intelegem cu piticii sa stea cuminti si sa nu parasca.
sorana
35+ cu
Tudor
K.A.T. spune:
hello?anybody here?
nasc online?
nu?
suntem abia la 5,tot in stage one/active phase
si de aici am treut la epidurala
e parfum acum si lucrurile trebuie sa mearga mai repede.ziua e pe sfarsite,sper sa o tin curand in brate pe tess.hai tess,hai micuta mea.abia astept sa te cunosc.
nici nu mai intru pana nu am vesti.![]()
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
camisv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui K.A.T. hello?anybody here? nasc online? nu? suntem abia la 5,tot in stage one/active phase si de aici am treut la epidurala e parfum acum si lucrurile trebuie sa mearga mai repede.ziua e pe sfarsite,sper sa o tin curand in brate pe tess.hai tess,hai micuta mea.abia astept sa te cunosc.nici nu mai intru pana nu am vesti. Kristina 38w4d Tessa May . K+A=T |
hai Tessa,mami vrea sa te cunoasca! Hai KAT mai ai putin si o sa-ti vezi comoara

Camelia mamica fericita de Tudor
camisv spune:
felicitari Edith , sa te refaci repede,sa ai laptic, bebe sanatos si mancacios
Camelia mamica fericita de Tudor
Alecsa_L spune:
Buna dimineata! Va invit la o cana de lapte cu cacao.

FELICITARI KARIN! 

, MULTA SANATATE SI SA TE BUCURI DE BEBELE TAU.
Noi am fost la control miercuri si ne-a programat domnul doctor pentru cezariana pe 5 octombrie, va rog mult daca se poate sa-mi schimbati si mie data cezarienei de la inceputul capitolului. 

Sunt asa emotionata, fetele care au nascut prin cezariana, imediat dupa operatie am voie sa mananc? Sau doar lichide 24 de ore? Ca ma gandesc ca-mi va fi foarte greu sa stau nemancata o zi..
Va pup. 
Alecsa_L,
38+ ,
AMR 4 ZILE.
paticut spune:
Buna Dimineata....prima zi de toamna... sa fie o toamna frumoasa, plina de bucurii si amintiri placute.. pentru toata gasca
.
pentru Kristin si Tessa:

si bineinteles 

asteptam vesti Kris
Felicitari karin - sa va traisca bebelushul Daniel, sa fie sanatos, voios si papacios. tie refacere rapida si asteptm povestea nasterii!!
frumosa zi de 30 septembrie am avut.
Va poftesc la micul dejun: omleta cu ciuperci si sunculitza tzaraneasca, mortadella cu baby tomatoes, miere de albine, paine prajita , lapte si o cafelutza mica pentru cine doreste...
pofta buna si hai cu vestile!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
36+ cu