Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)
Raspunsuri - Pagina 6
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camisv Se pare ca am ramas prin zona mamicile de Tudori eu mai bantui pe aici ca nu are rost sa mai dorm, Pe la 11 ar trebui sa manance Tudor, dar vad ca inca doarme. Oricum ma pregatesc, asa ca va zic noapte buna Camelia mamica fericita de Tudor |
mie imi place acest nume de cand eram mica (in scoala generala) si aveam un coleg f dragut tudor, de care erau indragostite toate fetele. daca nu plecam din tara ramanea cu un singur nume, dar asa mai cautam un nume, mai international...ceva care sa se scrie la fel si in romana si in engleza si sa mearga cu tudor. ca sa nu ne injure copilul cand ajunge la gradi si ii stalcesc copiii numele. au ramas in finala eric si alex.
sorana
35+ cu
Tudor
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui donna79 Hihi, tocmai am basculat niste cascaval cu rosii si ardei gras Ier am avut in vizita doua prietene care printre altele se chinuiau sa ma convinga sa gasesc un nume de alint pt bebe, ca Tudor e mult prea serios pt un bebelus . Ajunsesera la Doru, Dorulet, Dorel! Mrrrrrr! Imi amintesc ca si Pity avea aceeasi problema, ca o sa i se gaseasca tot felul de diminutive lui Tudor al ei.Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
Aoleo, eu nu vreau diminutive pt Tudor, de-asta imi si place numele, ca nu prea are diminutive. Imi placea si Teodor dar cu siguranta lumea i-ar fi spus Teo, si nu imi place.
sorana
35+ cu
Tudor
Karin25 spune:
Salutare dragele mele
Desi eram programata pe 10 octombrie, bebe Andreeas Daniel s-a hotarat sa vina p3 lume azi 30 septembrie la 3:45 Are 3100 gr si apgar 10. Inca nu stiu lungimea dar va tin la curent.
Felicitari si celorlalte fete de azi. Vad ca am fost multe
Eu sunt bine si daca tot nu am somn inca am intrat sa va spun sunt cea mai fericita mamica din lume!

Trebuie sa schimb semnatura dar maine
Edith
34+ Andreas Daniel
zozela spune:
| citat din mesajul lui Karin25 Salutare dragele mele Desi eram programata pe 10 octombrie, bebe Andreeas Daniel s-a hotarat sa vina p3 lume azi 30 septembrie la 3:45 Are 3100 gr si apgar 10. Inca nu stiu lungimea dar va tin la curent. Felicitari si celorlalte fete de azi. Vad ca am fost multe Eu sunt bine si daca tot nu am somn inca am intrat sa va spun sunt cea mai fericita mamica din lume! ![]() ![]() ![]() Trebuie sa schimb semnatura dar maine Edith 34+ Andreas Daniel |

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
ancadragoman spune:
are cineva un numar de tel de la Giulesti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
zozela spune:
Felicitari Karin!!
Bai sunt socata-ce de surprize pe ziua de azi!!Ieri,pardon!!
Bine ai venit BB Andreas Daniel!
Viata lunga si senina,bebe mic!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
fulguta28 spune:
Karin, felicitari!
| citat din mesajul lui Karin25 Salutare dragele mele Desi eram programata pe 10 octombrie, bebe Andreeas Daniel s-a hotarat sa vina p3 lume azi 30 septembrie la 3:45 Are 3100 gr si apgar 10. Inca nu stiu lungimea dar va tin la curent. Felicitari si celorlalte fete de azi. Vad ca am fost multe Eu sunt bine si daca tot nu am somn inca am intrat sa va spun sunt cea mai fericita mamica din lume! ![]() ![]() ![]() Trebuie sa schimb semnatura dar maine Edith 34+ Andreas Daniel |
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
zozela spune:
Anca,eu nu am..Nu-l am decat pe cel personal al dr mele.
Pe net ai cautat?
Edit:
Google mi-a dat urmatoarele date:
Tel. centrala: 316.12.81, 316.12.83, 316.12.87, 316.12.88
Tel./Fax secretariat: 316.12.80
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
ancadragoman spune:
am gasit 4 dar la niciunul nu raspunde nimeni
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
zozela spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman am gasit 4 dar la niciunul nu raspunde nimeni ![]() |
Ah..Imi pare rau

Ai vreo problema? Maine ma duc la consultatie.Vrei sa intreb ceva?

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****

. Ajunsesera la Doru, Dorulet, Dorel! Mrrrrrr! Imi amintesc ca si Pity avea aceeasi problema, ca o sa i se gaseasca tot felul de diminutive lui Tudor al ei.